reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hello dziewczynki

dzięki zakomplimenta pod adresem Piotrka.

a o jakim WY pampersie mówicie jutro????????????????????

nie wiem czy dam radębyć na spotkaniu, bo mam grypę żółądkową i zdycham od nocy. byłam na pogotowiu dostałam zastrzyk p/wymiotny. zobaczymy jak będzie.

a o której jest spotkanko???/ pod bramą zoo????/

reklama
Witam,

Wybaczcie, zdjec nie bedzie, a przynajmniej nie w najblizszym czasie.
Weekend przyniusl nam same nieprzyjemnosci. Soni sie pogorszylo, mam dwie nieprzespane noce. Od 20 sie zaczyna, ma takie napady kaszlu, ze zastanawiam sie nad wzywaniem pogotowia. W dzien jak zakaszle 5 razy to duzo, a noc jest koszmarna...
Druga tragedia, poszedl monitor Rafalowi, zalaczyl komuter, mnitor trzasnal, zaiskrzal, zadymial, zrobil gluche bum - Rafal szybko odlaczyl go od pradu i tyle jesli chodzi i sciaganie zdjec :mad:

Nie wiem czy uda mi sie jutro z Wami spotkac - chyba czeka mnie znw wizyta u pediatry :(
Milej zabawy i wspinaczki na ogromny fotel i krzesla ;)

Pozdrawiam,

Karolinna - nie masz się o co obrazać. Wtedy nie było mowy żebym przybyła na spotkanko bo mąż pracował a ja autobusem nigdzie się nie wybieram. Jutro może będę tylko dlatego, że mąż pracuje do 14 a potem po obiedzie byśmy jechali autem ;) razem a więc jest bezpiecznie ;) Zresztą i tak spotkanko się nie odbyło :)

MariaOla - może faktycznie się spotkamy ;) Mam nadzieję, ze mąż jutro nie zmieni zdania i pojedziemy ;)

Iza - ty będziesz około 16??? Fajnie byloby gdybyśmy sie też spotkały ;)

moje dziecko zamiast spać to śpiewa z piosenkarzami w Sopocie.... Karel Gott i Drupi jest w specjalnym poważaniu.... chyba ku mojemu sprzeciwowi trochęmuzyk z niego będzie hihihihi .... chyba po babci :p

Witam wieczorkiem

My może też bedziemy na spotkaniu z pampersem, bede sie rozlglądać! Jeszcze nie wiem dokładnie ale hyba miedzy godz. 12 a 15.

Dzisiaj bylismy na zakupach dla Kubusia ( w tygodniu nie ma czasu) w 4 stawach i kupiliśmy już odzież jedsienną i zimową kurteczkę w H&M, ale smyk bedzie modniacha ulala. Jarek stwierdził, że nawet on nie ma takich ciuchów co nasz smyk. Przy okazji oczywiście tatuś musiał kupic kolejna zabawkę :). No i moi rodzice byli z nami i kupili małemu świetna koszule bo idziemy w sobote na imprezke na urodziny do restauracji
Aha.......Kuba już zaczyna podrywać kobitki i to nie te małe ale upodobał sobie długowłose dziewczyny granica wieku 20 - 30 lat, w sklepie tak gaworzył a nawet wyglądało to na śpiew do jedej panieniki aż wszyscy sie zaczeli smiać ;D niezły kasanowa z niego rośnie :laugh: ;)

Karolinna - jakoś okręzną drogą idziesz do tego fryca ;), odwagi włosy odrosną ;D

Justyna - cieszy nowy zakup cooooo ;D, !

Kaśka - zdrówka życze, a Piotruś ładny chłopczyk a te duże oczka ::)

Sandros - nieszcześcia chodzą parami :(, zdrówka

Diablica - dlaczego nie chcesz żeby został mały muzykiem, to kasowy zawód :laugh:

Chyba wszystkie oglądacie Sopot, toja tez zmykam, wpadne jeszcze ;D

kubusiowa .... skończyłam szkołę muzyczną i mam z nią nienajlepsze wspomnienia ....zrewsztą mój mąż też.... więc obiecałam sobie że nigdy dziecka do takiej szkoły nie wyślę..... ale babcia uczyła w tej szkole (ale złe wspomnienia nie są z nią związane ona akurat jest dobrym nauczycielem mimo że ma 73 lata i jeszcze uczy a uczniowie ją lubią)... ale co zrozumiałe babcia dba o edukację muzyczną jedynego wnuczka wkońcu tak długo na niego czekała ;Dhihihihi więc ciekawe co z tego wyjdzie

Cześć Kobitki! Nie było mnie wczoraj bo zrobiliśmy sobie dzień bez komputera no i mieliśmy gości  :D Karolinka znowu prezent dostała - śliniaczek  :) Fajnie być takim małym szkrabem. A dziś byliśmy u rodziców i też dostała prezent, świetny komplecik z polara :)

Nie wiem czy dam radę napisać wszystko co chce.

Basia, MariaOla na Pampersie będziemy też ok. 16 więc może się spotkamy, może ustalmy że przy wejściu do pierwszego namiotu (bo tak to chyba będzie wyglądać) o 16 ???

Kaśka - Piotruś śliczny, trzymamy kciuki za NIEGO! Przystkojniaczek Ci rośnie :) A Ty  trzymaj się , oby ta grypa szybko sobie poszła!

Mokkate widzieliśmy Was dziś wiesz gdzie ;) Martynce już przeszło spanko ;) ??? A od kiedy ma smoka ??? Wyszliśmy jak jeszcze chór śpiewał i może nas nie widzieliście ??? Na pewno widziała nas Daria  :)

Karolinnko odwagi! Włoski mają tą fajną zaletę że odrastają ;)

Sandros trzymaj się Kochana! Trzymam kciuki za Sonię żeby się jej poprawiło. Karolinka przesyła jej buziaki  :-* :-* Ale faktycznie tak to bywa że nieszczęścia chodzą parami niestety :(

Justynka fajnie że masz nową kuchnię :) Ja też chce  ::) Ale niestety chyba szybko sobie na nią nie pozwolimy  :-[

Diablica my też oglądaliśmy dziś Sopot z moimi rodzicami :) Ale Ten Twój mały mężczyzna muzykalny ;) A misia ma bombowego ;)

DOBRANOC WSZYSTKIM MAMUSIOM I PRZYSZŁYM MAMUSIOM :) PAPA!

reklama
Hej! Hej! Hej!
Dziś to ja Was budzę- ale fajnie!!! ;D

Mam nadzieję, że będzie to miły dzień i że uda nam się ze sobą spotkac :D

Daria juz poszła na mszę, a potem rozpoczęcie roku.
Martynka bawi się balonikiem, który dostała wczoraj ;D
(bylismy na dożynkach na Podlesiu- super brzmi: miasto wojewódzkie, a ma dożynki :laugh: :laugh: :laugh:)

Sandra- życzę zdrówka dla Soni

Iza- widziałam Was wczoraj. Witałam się z Twoim mężem.
Martyna ma smoka odkąd skończyła 4 miesiące (tylko dzięki Karolinnie ;D)
Mam nadzieję, że się dziś spotkamy to pogadamy:)

Diablica- mój mąż to też muzyk z wykształcenia :D
Na czym grasz?

Miłego dnia!!! :D

Do góry