Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
karolinna pisze:witam
Lenka baaardzo czesto mówi ba ba ba ;D super.Kupiliśmy jej dziś kolejną ksiażeczkę do czytania przez mamę
z kubusiem puchatkiem
. No i kupiliśmy jej dziś szczoteczkę do zębów!!!
dziś przechodziłam przez piotrowice(dzielnica katowic dla nie wtajemniczonych) i moim oczom ukazał się fryzjer
coś czuje ze tam chcę się obciąć bo pisało na nim coś w stylu :"natura stworzyła piękne włosy ,my robimy z nich dzieła sztuki" czy jakoś tak ;D grunt że zabrzmiało poważnie i profesjonalnie ;D .
justynka czekam na fotki kuchnikuchnia jest bardzo ważna! często tam toczy się życie rodzinne!
.
mokkate dziękujemy z Lenką na życzonka z okazji skończenia 9 miesiącato moze godz 12.00 ? jak bedzie ładna pogoda(jak dziś! było pięknie! ) to moze pochodzimy jeszcze po parku?
czarnulka odpisz mi na gg!
anian dziękujemy :-*
mariaola mam nadzieję że się zobaczymy w pon! z tym sprawdzaniem ząbków to ekstra ale dzieciaczki z reguły tego nie lubią ;D Lena ledwo toleruje,jeszcze by cię ugryzła ;D
a mi się strasznie chce spać,ogólnie ostatnio coś jestem nie do życia![]()
.