reklama
diablica2
mały wielki OLO :)
kaśka76 .... nie przejmuj się..... dziecko ma prawo pomarudzić... ale wkońcu uśnie i wtedy odpoczniesz.... ;D
Witam, mamuśki i dzidziolki. Ogłaszam, że już wróciłam i nadrobiłam zaległości ;D
Czarnulka- Emilka przesłodka. I wydaje mi się, że jest podobna do Ciebie.
Ciesze się, że zwiększyło się grono mam, które mają drugie dziecko.
Bo czy mi się wydaje, czy byłam osamotniona
:laugh:
Mnie przy drugim porodzie macica prawie wcale nie bolała,
ale jak wiecie, rodziłam jakby powtórnie pierwszy raz
Karolinna- spóźnione życzenia dla Lenki. Całuski od moich panienek :-* :-*
Daria ma rozpoczęcie roku na 9. Potrwa coś około godziny (no może troche dłużej).
Potem jestem wolna. Pisz o której Wam pasuje.
Sandros- czekam ciągle na fotki
Justyna- wklejaj nowa kuchnię, żebym mogła nabrac ochoty na remon swojej.
Nie lubie remontów, ale uwielbiam ich efekt końcowy ;D
Ania- całe szczęście, że Patrycji się nic nie stało.
Te nasze pociechy to takie żywe sreberka... trzeba będzie miec faktycznie oczy naokoło głowy
Czarnulka- Emilka przesłodka. I wydaje mi się, że jest podobna do Ciebie.
Ciesze się, że zwiększyło się grono mam, które mają drugie dziecko.
Bo czy mi się wydaje, czy byłam osamotniona
Mnie przy drugim porodzie macica prawie wcale nie bolała,
ale jak wiecie, rodziłam jakby powtórnie pierwszy raz
Karolinna- spóźnione życzenia dla Lenki. Całuski od moich panienek :-* :-*
Daria ma rozpoczęcie roku na 9. Potrwa coś około godziny (no może troche dłużej).
Potem jestem wolna. Pisz o której Wam pasuje.
Sandros- czekam ciągle na fotki
Justyna- wklejaj nowa kuchnię, żebym mogła nabrac ochoty na remon swojej.
Nie lubie remontów, ale uwielbiam ich efekt końcowy ;D
Ania- całe szczęście, że Patrycji się nic nie stało.
Te nasze pociechy to takie żywe sreberka... trzeba będzie miec faktycznie oczy naokoło głowy
witam 
Lenka baaardzo czesto mówi ba ba ba ;D super
.Kupiliśmy jej dziś kolejną ksiażeczkę do czytania przez mamę
z kubusiem puchatkiem
.
dziś przechodziłam przez piotrowice(dzielnica katowic dla nie wtajemniczonych
) i moim oczom ukazał się fryzjer
coś czuje ze tam chcę się obciąć bo pisało na nim coś w stylu :"natura stworzyła piękne włosy ,my robimy z nich dzieła sztuki" czy jakoś tak ;D grunt że zabrzmiało poważnie i profesjonalnie ;D .
justynka czekam na fotki kuchni
kuchnia jest bardzo ważna! często tam toczy się życie rodzinne!
.
mokkate dziękujemy z Lenką na życzonka z okazji skończenia 9 miesiąca
to moze godz 12.00 ? jak bedzie ładna pogoda(jak dziś! było pięknie! ) to moze pochodzimy jeszcze po parku?
czarnulka odpisz mi na gg!
anian dziękujemy :-*
mariaola mam nadzieję że się zobaczymy w pon! z tym sprawdzaniem ząbków to ekstra ale dzieciaczki z reguły tego nie lubią ;D Lena ledwo toleruje,jeszcze by cię ugryzła ;D
a mi się strasznie chce spać,ogólnie ostatnio coś jestem nie do życia
.
Lenka baaardzo czesto mówi ba ba ba ;D super
dziś przechodziłam przez piotrowice(dzielnica katowic dla nie wtajemniczonych
justynka czekam na fotki kuchni
mokkate dziękujemy z Lenką na życzonka z okazji skończenia 9 miesiąca
mariaola mam nadzieję że się zobaczymy w pon! z tym sprawdzaniem ząbków to ekstra ale dzieciaczki z reguły tego nie lubią ;D Lena ledwo toleruje,jeszcze by cię ugryzła ;D
a mi się strasznie chce spać,ogólnie ostatnio coś jestem nie do życia
karolinna pisze:witam
Lenka baaardzo czesto mówi ba ba ba ;D super.Kupiliśmy jej dziś kolejną ksiażeczkę do czytania przez mamę
z kubusiem puchatkiem
. No i kupiliśmy jej dziś szczoteczkę do zębów!!!
dziś przechodziłam przez piotrowice(dzielnica katowic dla nie wtajemniczonych) i moim oczom ukazał się fryzjer
coś czuje ze tam chcę się obciąć bo pisało na nim coś w stylu :"natura stworzyła piękne włosy ,my robimy z nich dzieła sztuki" czy jakoś tak ;D grunt że zabrzmiało poważnie i profesjonalnie ;D .
justynka czekam na fotki kuchnikuchnia jest bardzo ważna! często tam toczy się życie rodzinne!
.
mokkate dziękujemy z Lenką na życzonka z okazji skończenia 9 miesiącato moze godz 12.00 ? jak bedzie ładna pogoda(jak dziś! było pięknie! ) to moze pochodzimy jeszcze po parku?
a mi się strasznie chce spać,ogólnie ostatnio coś jestem nie do życia![]()
.
mmm
Fanka BB :)
hejka!
Nie zdążyłam się Wa, pochwalić, że dzisiaj byliśmy na weselu. Grześ wytrzymał do 20.15 i był maskotką tej uroczystości, chociaż młoda para też ma już 3 miesiecznego potomka
Wszyscy podziwiali jego wielkie oczy :
i co najważniejsze jednogłośnie twierdzili, że po mamie
a cała reszta to tata 
W czwartek była u ,mie siostra i pojechałyśmy szukać dla mnie butów, oczywiście z Grzesiem. Weszłyśmy do "Zebry" (ledwo można było się tam przecisnąć wózkiem). Po wyjściu siostra zauważyła że Grześ zwinął ze sklepu jednego buta, szybko mu zabrała i oddała na półkę. Wyobraźcie sobie że nic nie zapipało
i nikt nie zwrócił na to uwagi.
Diablica ale te dzieci nam szybko rosną :
nie dawno Olo byuł taki malutki a to już kawaler 
kaśka podaję adres na basen, zajęcia są od 17.09. w poniedziałek będę dzwonić rezerwować miejsce dla naszej Żaby www.aqua-kids.pl .
karolinna my też mamy już szczoteczkę, ale nie wiem jakiej firmy, muszę sprawdzić, ale nie dziś
mokkate, karolinna powinnam pojawić się na pampersie, a jka będzie taka fajna pogoda jak dzisiaj to bezwzględnie ;D
Nie zdążyłam się Wa, pochwalić, że dzisiaj byliśmy na weselu. Grześ wytrzymał do 20.15 i był maskotką tej uroczystości, chociaż młoda para też ma już 3 miesiecznego potomka
W czwartek była u ,mie siostra i pojechałyśmy szukać dla mnie butów, oczywiście z Grzesiem. Weszłyśmy do "Zebry" (ledwo można było się tam przecisnąć wózkiem). Po wyjściu siostra zauważyła że Grześ zwinął ze sklepu jednego buta, szybko mu zabrała i oddała na półkę. Wyobraźcie sobie że nic nie zapipało
Diablica ale te dzieci nam szybko rosną :
kaśka podaję adres na basen, zajęcia są od 17.09. w poniedziałek będę dzwonić rezerwować miejsce dla naszej Żaby www.aqua-kids.pl .
karolinna my też mamy już szczoteczkę, ale nie wiem jakiej firmy, muszę sprawdzić, ale nie dziś
mokkate, karolinna powinnam pojawić się na pampersie, a jka będzie taka fajna pogoda jak dzisiaj to bezwzględnie ;D
a spotkanko w poniedziałek?????? w jakich godzinkach? i gdzie??? bo my bedziemy w Katowicach - jedziemy do uchologa i do rehabilitanta.
MMM: dzięki za info. my chyba dołączymy trochę później, bo 12.09 wyjeżdżamy nad morze lub w Bieszczadki.
MMM: dzięki za info. my chyba dołączymy trochę później, bo 12.09 wyjeżdżamy nad morze lub w Bieszczadki.
reklama
Podziel się: