reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
MMM: się robi już wklijam. pozdrowię mojego zdechlaka jak wstanie jutro - cosik mi siępochorzał mój chłopek

na przepustce ze szpitala - jeszcze nie zmyty klej z plastra od sondy brrrrrrrrrr
1004733gz1.jpg

reklama
kaśka76 ...Piotrunio cudowny... wszystko będze dobrze....

mmm.... to napewno duma na impreziw cię rozpierała :)

a tak wogóle... myśmy się wyspali, przebrali najedli a teraz czas na szaleństwa.... życzymy miłej niedzieli.... może choć na chwilęsłoneczko wyjdzie ;D

PAMPERS .... kurcze, a mi pasuje dopiero na 16.00 ... no najwcześniej dałabym radę na 15.00 .... także, jak będziecie jeszcze spacerować to takiej godziny to wypatrujcie brzuchatki koło Zoo

mmm ... a jakby Grześ zwinął dwa ;) ... a przynajmniej dobry rozmiar ;)

kaśka ...my się jeszcze nie znamy, więc witam cieplutko ... ślicznie zajada twoje maleństwo, pewnie przy jedzeniu też nie grymasi :)

Karolinna ... nie bój się fryzjera ;) jeśli podoba ci się fryzura fryzjerki, to napewno wyjdziesz zadowolona ... coś w tym jest, ale nie wiem na czym to polega

Justyna ... ja też stoję już na progu wielkiego remontu dwóch pokoi i wszystkie meble z nich muszę wstawić do jednego i tak będę siedzieć na betach z 2 tygodnie, bo mąż nie ma urlopu i robota będzie szła jeno w weekendy. Ale jak się rozejrzę tonawet sie tego syfu nie boję.

kaśka słodki ten Wasz chłopczyna, no i te roskoszne dziurki w policzach :D , chyba po mamie jeśli dobrze pamiętam, co ?? zdrówka dla tatusia.

MariaOla pisze:
mmm ... a jakby Grześ zwinął dwa ;) ... a przynajmniej dobry rozmiar ;)
nawet nie wiem czy rozmiar dobry, a co tam, na allegro bym sprzedała, komuś by się na pewno opłaciło kupić jednego buta, drugiego sam by zwinął ;P

diablica2 pisze:
mmm.... to napewno duma na impreziw cię rozpierała :)
do tej pory jak mi się przypomni od razu rogal mi wyskakuje :D

kaśka Piotruś jest cudny!!! Szkoda, że już zajęty ;) zdrówka dla całej Rodzinki :-*

mmm czytam, że Grześ już się ciekawych rzeczy uczy ;) I wcale nie dziwię się, że taka dumna jesteś z synka. A może jakieś zdjęcie-przypominacz Grzesia???

MariaOla myśl pozytywnie, po remoncie będziesz miała śliczne i czyste mieszkanko :)

karolinnka pewno na obiadku się obija i objada i nie ma czasu na bb. A jeszcze nie tak dawno to ona była tu pierwsza...Lenkę poproszę...

Poproszę o zdjęcia - dawno nie wodzaiłam tych śliczności
A ja dziś się wyspałam, tatuś przejął pieczę nads Małą od 7 do 9 ;D A teraz już buszuje mi na kolanach.
Buziaczki dla wszystkich dzieciaczków.

Witajcie ;D
Dopiero od wczoraj mam naprawiony komp ,ale sie ciesze bo ja to chyba nałogowiec jestem ;D ;D
Musze poczytac co naprodukowaliście ,chyba wszystkiego nie przerobie ;D ;D ale póżniej sie odezwie ;D
Acha zdażyłam zobaczyć fotki małej Emilki jest cudowna . :)

mmm - to miło słyszeć dobre rzeczy o swoim dzieciaczku :)

Justyna - czekam na fotki kuchni :) Ja pamiętam jak ja rok temu robiłam kuchnię i człowiek cieszyl się jak dziecko :)

MariaOla - ja też nie lubię remontów ale uwielbiam potem jak ma się wszystko odnowione i jest tak czyściutko i świeżutko :)

Kaśka - Piotruś już duży chłopczyk :) Trzymam kciuki za niego, wszystko będzie dobrze ;)

Niewiem czy jutro nie bede też na pampersie ale gdzieś dopiero okolo 16 bo mąż pracuje do 14.

witam po południu :)

anian hehe,nie byłam na zadnym obiadku dziś ;) ale...moi rodzice nam przywieźli obiad i popilnowali Lenę a my sobie spokojnie zjedliśmy :) zdjęcie Lenki już niedługo :) postaram się uchwycić jak stoi te kilka sekund bez trzymanki no ale ona jak zobaczy aparat to koniec , musi go dotknąć i się pobawić :D

kaśka76 Piotruś to mały przystojniaczek! spuer foteczki :) fajny ma nowy gryzak twój mały :) zeby go tylko nie połknął ;D

baska obrażam się na ciebie :p jak robiłyśmy spotkanie w parku chorzowskim to mówiłaś że nie przyjdziesz ,bo już nie robisz takich wypraw ,gdy masz tyle dni do porodu,a teraz w dokłądnie to samo miejsce jedziesz w poniedziałek z mężem.

mmm no,w końcu Grześ ma ekstra te oczka :D acha,ja mam szczoteczkę z jordana :) a ok,spotkajmy się pod żyrafą :) Co tu czytam :D Grześ ma zgrabne i zwinne paluszki ;D

mokkate a to gdzie się spotkamy? przyjedziesz pod mój blok ?

oliwka no nareszcie się pojawiłaś! :) pisz co u was! .

mariaola niby włosy zawsze odrosnął ;) .

miłego popołudnia!.

reklama
Baśka ... ja będę po Zoo własnie koło 16.00 ... może się spotkamy

mmm ... no ładnie, biznes na dziecku chcesz kręcić, a ono jest takie niewinne ;)

Dziś wreszcie mam naprawiony kran, który połamałam z okazji pierwszego kopniaczka :) Wcześniej teść mi go tak założył, że przy obrocie woda lała się strumieniem na całą łazienkę i do tego upierał się, że tak powinno być ;D FACHOWIEC :laugh: :laugh: :laugh: Nie mogąc w to uwierzyć, wykonbinowałam, gdzie jest błąd w montazu (jedna z podkładek położona była na odwrót) i dziś już wszystko działa. Chcę zobaczyć jego minę, gdy zobaczy, że wcale nie musi się lać z kranu ... ::)

Do góry