reklama
diablica2
mały wielki OLO :)
kaśka76 ...Piotrunio cudowny... wszystko będze dobrze....
mmm.... to napewno duma na impreziw cię rozpierała
a tak wogóle... myśmy się wyspali, przebrali najedli a teraz czas na szaleństwa.... życzymy miłej niedzieli.... może choć na chwilęsłoneczko wyjdzie ;D
mmm.... to napewno duma na impreziw cię rozpierała
a tak wogóle... myśmy się wyspali, przebrali najedli a teraz czas na szaleństwa.... życzymy miłej niedzieli.... może choć na chwilęsłoneczko wyjdzie ;D
M
MariaOla
Gość
PAMPERS .... kurcze, a mi pasuje dopiero na 16.00 ... no najwcześniej dałabym radę na 15.00 .... także, jak będziecie jeszcze spacerować to takiej godziny to wypatrujcie brzuchatki koło Zoo
mmm ... a jakby Grześ zwinął dwa
... a przynajmniej dobry rozmiar 
kaśka ...my się jeszcze nie znamy, więc witam cieplutko ... ślicznie zajada twoje maleństwo, pewnie przy jedzeniu też nie grymasi
Karolinna ... nie bój się fryzjera
jeśli podoba ci się fryzura fryzjerki, to napewno wyjdziesz zadowolona ... coś w tym jest, ale nie wiem na czym to polega
Justyna ... ja też stoję już na progu wielkiego remontu dwóch pokoi i wszystkie meble z nich muszę wstawić do jednego i tak będę siedzieć na betach z 2 tygodnie, bo mąż nie ma urlopu i robota będzie szła jeno w weekendy. Ale jak się rozejrzę tonawet sie tego syfu nie boję.
mmm ... a jakby Grześ zwinął dwa
kaśka ...my się jeszcze nie znamy, więc witam cieplutko ... ślicznie zajada twoje maleństwo, pewnie przy jedzeniu też nie grymasi
Karolinna ... nie bój się fryzjera
Justyna ... ja też stoję już na progu wielkiego remontu dwóch pokoi i wszystkie meble z nich muszę wstawić do jednego i tak będę siedzieć na betach z 2 tygodnie, bo mąż nie ma urlopu i robota będzie szła jeno w weekendy. Ale jak się rozejrzę tonawet sie tego syfu nie boję.
mmm
Fanka BB :)
kaśka słodki ten Wasz chłopczyna, no i te roskoszne dziurki w policzach
, chyba po mamie jeśli dobrze pamiętam, co ?? zdrówka dla tatusia.

nawet nie wiem czy rozmiar dobry, a co tam, na allegro bym sprzedała, komuś by się na pewno opłaciło kupić jednego buta, drugiego sam by zwinął ;PMariaOla pisze:mmm ... a jakby Grześ zwinął dwa... a przynajmniej dobry rozmiar
![]()
do tej pory jak mi się przypomni od razu rogal mi wyskakujediablica2 pisze:mmm.... to napewno duma na impreziw cię rozpierała![]()
anian
Fanka BB :)
kaśka Piotruś jest cudny!!! Szkoda, że już zajęty
zdrówka dla całej Rodzinki :-*
mmm czytam, że Grześ już się ciekawych rzeczy uczy
I wcale nie dziwię się, że taka dumna jesteś z synka. A może jakieś zdjęcie-przypominacz Grzesia???
MariaOla myśl pozytywnie, po remoncie będziesz miała śliczne i czyste mieszkanko
karolinnka pewno na obiadku się obija i objada i nie ma czasu na bb. A jeszcze nie tak dawno to ona była tu pierwsza...Lenkę poproszę...
Poproszę o zdjęcia - dawno nie wodzaiłam tych śliczności
A ja dziś się wyspałam, tatuś przejął pieczę nads Małą od 7 do 9 ;D A teraz już buszuje mi na kolanach.
Buziaczki dla wszystkich dzieciaczków.
mmm czytam, że Grześ już się ciekawych rzeczy uczy
MariaOla myśl pozytywnie, po remoncie będziesz miała śliczne i czyste mieszkanko
karolinnka pewno na obiadku się obija i objada i nie ma czasu na bb. A jeszcze nie tak dawno to ona była tu pierwsza...Lenkę poproszę...
Poproszę o zdjęcia - dawno nie wodzaiłam tych śliczności
A ja dziś się wyspałam, tatuś przejął pieczę nads Małą od 7 do 9 ;D A teraz już buszuje mi na kolanach.
Buziaczki dla wszystkich dzieciaczków.
Witajcie ;D
Dopiero od wczoraj mam naprawiony komp ,ale sie ciesze bo ja to chyba nałogowiec jestem ;D ;D
Musze poczytac co naprodukowaliście ,chyba wszystkiego nie przerobie ;D ;D ale póżniej sie odezwie ;D
Acha zdażyłam zobaczyć fotki małej Emilki jest cudowna .
Dopiero od wczoraj mam naprawiony komp ,ale sie ciesze bo ja to chyba nałogowiec jestem ;D ;D
Musze poczytac co naprodukowaliście ,chyba wszystkiego nie przerobie ;D ;D ale póżniej sie odezwie ;D
Acha zdażyłam zobaczyć fotki małej Emilki jest cudowna .
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
mmm - to miło słyszeć dobre rzeczy o swoim dzieciaczku 
Justyna - czekam na fotki kuchni
Ja pamiętam jak ja rok temu robiłam kuchnię i człowiek cieszyl się jak dziecko 
MariaOla - ja też nie lubię remontów ale uwielbiam potem jak ma się wszystko odnowione i jest tak czyściutko i świeżutko
Kaśka - Piotruś już duży chłopczyk
Trzymam kciuki za niego, wszystko będzie dobrze 
Niewiem czy jutro nie bede też na pampersie ale gdzieś dopiero okolo 16 bo mąż pracuje do 14.
Justyna - czekam na fotki kuchni
MariaOla - ja też nie lubię remontów ale uwielbiam potem jak ma się wszystko odnowione i jest tak czyściutko i świeżutko
Kaśka - Piotruś już duży chłopczyk
Niewiem czy jutro nie bede też na pampersie ale gdzieś dopiero okolo 16 bo mąż pracuje do 14.
witam po południu 
anian hehe,nie byłam na zadnym obiadku dziś
ale...moi rodzice nam przywieźli obiad i popilnowali Lenę a my sobie spokojnie zjedliśmy
zdjęcie Lenki już niedługo
postaram się uchwycić jak stoi te kilka sekund bez trzymanki no ale ona jak zobaczy aparat to koniec , musi go dotknąć i się pobawić 
kaśka76 Piotruś to mały przystojniaczek! spuer foteczki
fajny ma nowy gryzak twój mały
zeby go tylko nie połknął ;D
baska obrażam się na ciebie
jak robiłyśmy spotkanie w parku chorzowskim to mówiłaś że nie przyjdziesz ,bo już nie robisz takich wypraw ,gdy masz tyle dni do porodu,a teraz w dokłądnie to samo miejsce jedziesz w poniedziałek z mężem.
mmm no,w końcu Grześ ma ekstra te oczka
acha,ja mam szczoteczkę z jordana
a ok,spotkajmy się pod żyrafą
Co tu czytam
Grześ ma zgrabne i zwinne paluszki ;D
mokkate a to gdzie się spotkamy? przyjedziesz pod mój blok ?
oliwka no nareszcie się pojawiłaś!
pisz co u was! .
mariaola niby włosy zawsze odrosnął
.
miłego popołudnia!.
anian hehe,nie byłam na zadnym obiadku dziś
kaśka76 Piotruś to mały przystojniaczek! spuer foteczki
baska obrażam się na ciebie
mmm no,w końcu Grześ ma ekstra te oczka
mokkate a to gdzie się spotkamy? przyjedziesz pod mój blok ?
oliwka no nareszcie się pojawiłaś!
mariaola niby włosy zawsze odrosnął
miłego popołudnia!.
reklama
M
MariaOla
Gość
Baśka ... ja będę po Zoo własnie koło 16.00 ... może się spotkamy
mmm ... no ładnie, biznes na dziecku chcesz kręcić, a ono jest takie niewinne
Dziś wreszcie mam naprawiony kran, który połamałam z okazji pierwszego kopniaczka
Wcześniej teść mi go tak założył, że przy obrocie woda lała się strumieniem na całą łazienkę i do tego upierał się, że tak powinno być ;D FACHOWIEC :laugh: :laugh: :laugh: Nie mogąc w to uwierzyć, wykonbinowałam, gdzie jest błąd w montazu (jedna z podkładek położona była na odwrót) i dziś już wszystko działa. Chcę zobaczyć jego minę, gdy zobaczy, że wcale nie musi się lać z kranu ... :
mmm ... no ładnie, biznes na dziecku chcesz kręcić, a ono jest takie niewinne
Dziś wreszcie mam naprawiony kran, który połamałam z okazji pierwszego kopniaczka
Podziel się: