reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam wszystkie Mauśski-te rozdwojone i te podwójne ;D widze ze dzis to tylko ja tak dlugo spalam, az wstyd sie przyznawac ::)

Diablica Twoj synek jest przeslodki, naprawde, ja tez chce miec takie sliczne dzieciatko ;) a co do misia to jest fantastyczny, ale czy Oluś sie go nie bał na pocztaku? w koncu jest o wiele wiekszy od niego a z tego co wiem to dzieci czesto sie boja takich rzeczy.

baska Ja juz tez jestem spakowana, zostaly mi tylko kosmetyki. Dla Oliwki wzielam pampersy, chusteczki i szczoteczke do wloskow (tak na wszelki wypadek-wole zeby miala swoja). Rodzic bede oczywiscie z mezem, choc na poczatku nie podobal mi sie ten pomysl, ale Grzegorz sie uparl i tyle bylo do gadania ;D ale teraz gdy zblizam sie do koncowki to chce zeby byl ze mna, bede spokojniejsza. Porodu caly czas sie strasznie balam i nie chcialam aby nadszedl koniec ciazy, a teraz modle sie codziennie o to zeby to bylo juz bo i tak tego nie unikne...no i przestalam sie juz bac. Poprostu chce byc juz po wszystkim.

Pozdrowionka dla wszystkich :)

reklama
baśka.... luczynka..... Olo ogólnie niczego i nikogo się nie boi.... od pocątku jak się urodził był wychowywany między ludźmi.... pierwszą imprezę rodzinną zaliczył jak miał 2 tygodnie.... więc byle pluszak go nie przerazi..... a za komplementy dziękuję.... ;D

kubusiowa..... kawę to już 2 z mężem zaliczyłam hihihihi ;D

ehhh... jak ja wam zazdroszcze picia tej kawki :( ja przez cala ciaze nie zrobilam ani łyczka, odrzuca mnie zapach i nic na to nie poradze :(

pisze na bieząco bo za duzo czytania i pozapominam co to ja chciałam

przede wszystkim KAśka a myślałam o Tobie gdzie jesteś !! ?? wszystko na pewno będzie dobrze bo my tu wszyscy MOCNO trzymamy kciuki za Piotrka a w ogóle to on sliny facet i da rade !!!

Czarnulka WITAJ !!! no cudeńko ta Emilka i Pysia jaka zadowolona z siostry !! Odpoczywaj i całusy ode mnie i od Liwii

Luczynka ja jestem z Pszowa i mam znajomą co rodziła w Orzepowicach ale musze sie jej spytać co trzeba wziąść bo u nas np podkaładów na łózko nie trzeba było i podpasek tez nie bo dawali swoje ! a dla dzidzi to u nas w Rydułtowach dopiero na wyjscie !!!

Karolinna ... mąż może jednak zdążyć, więc będę na papmersach w poniedziałek gdzieś po 16, więc wypatruj mnie ... ja niestety nie wiem, jak wyglądasz, ale powinnam cię poznać po Lence (jak nie będę pewna to przeliczę jej ząbki ;) )

Sandros  ... a skąd wiesz, że Sonia nie mówi "ółw"  :laugh:

Kubusiowa ... no i kto powiedział, że dzieci i ryby głosu nie mają  :laugh: ale się uśmiałam ;)

Basia ... nie ma co się bać ... wycofać się nie da, więc trzeba stawić temu czoła ;) miliony dają radę, więc czemu nie ty, grunt to pozytywne nastawienie (przypomnij mi to jak będę w 37 tc)  :laugh:

Luczynka ... wzorowe przedporodowe podejście, też tak sobie mówię, choć mam jeszcze mnóstwo czasu, ale pewnie strzeli jak z bata ;)
A wyspać się masz prawo, bo kiedy jak nie teraz  ;D

Diablica ... Olo pwenie czuje się przy nim bezpiecznie, bo to jednak duuuuży kumpel taki miś ;) Teściowa już skądś przywlokła takiego olbrzymiego słonia dla naszego maleństwa, mam nadzieję, że się go nie wystraszy

Ja już dziś się dobrze czuję, a te moje wczorajsze dolegliwości rozwiązały się ok pierwszej w nocy w ubikacji ;) co za ulga :p

Święta racja Mariaola

Luczynka........bardzo dzielna jesteś tak trzymać.....a kawusie ja też w ciąży nie piłam tylko inke z mlekiem, a teraz bardzo słaba rozpuszczalną z dużą iliścią mleka.........a śpij teraz ile możesz potem może byc róznie. ;D

diablica.......druga to ja na urodzinach bede pić ;)

Czarnulka  :-* buziak za te cierpienia !!  ;D właśnie słyszałam ze idzie sie wściec po drugim porodzie zwłaszcza podczas karmienia !!

o Luczynka juz wszystko wie no to dobrze ze znalazłaś kogos kto tam rodził  :laugh:

kurde zabieram sie do roboty !!!

a i najważniejsze MAM JUZ KUCHNIE  i ciesze sie jak głupol  ;D jak tylko posprzątam kurze  i sie urządze wyśle fotke !!

IZKA gdzie te opcje dodatkowe ?? z tymi zdjęciami bo nie czaję  :p

justyna gratulacje nowej kuchni, szkoda tylko, że musisz sprzątać ;) A opcje dodatkowe są po lewej stronie okienka, w którym się pisze odpowiedzi tak trochę w lewo.

czarnulka, obie Twojej baby są cudowne...a jeszcze nie dawno kąpałaś się w jakimś jeziorku i miałaś brzuchala...a teraz ... takie małe cudo w domu...

spóźnione życzenia dla "staruszki" Lenki...ten czas ZA SZYBKO leci :laugh:

Po upadku żadnego śladu tak więc wszystko się dobrze skończyło, ale faktem jest, że oczy to chyba muszą być wszędzie...A teraz Moje dziecię się dotlenia na spacerku, ja mogę wkońcu w spokoju poczytać bb a mężulo do pracy :) A jak Mała przyjedzie to jedzonko i wybieramy się na kolejny spacerek (bo pogoda super) u nas dziś pożegnanie lata i muszę kupić balona Pati, bo to taka fajna zabawka (min. 30 minut nie ma dziecka ;) )
Miłego popołudnia

reklama
Justyna..... chciałam Ci już dużo wcześniej tej kuchni pogratulować bo mi moja mamusia poskarżyła że:" latałaś jak skowronek jak ją przywieźli".... ale nie byłam pewna czy byś sobie tego życzyła.... więc GRATULUJĘ TERAZ.... PONOĆ JEST PIĘKNA

Do góry