• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Fajnie, że będzie nas więcej.

Ja muszę tylko folię przeciwdeszczową znaleźć,
bo jak zwykle kiedy jest potrzebna, to jej nie ma. >:(

Daria dziękuje za życzenia 5 i 6.
Jest bardzo przejęta, bo to 4 klasa. :D

Witam wszystkie kobietki!

Widze ze dzis prawie w 100% wybieracie sie na pampersa do Chorzowa. Ja niestety zostaje w domku-w tym stanie nie nadaje sie juz na zadne wyjscia. Wczoraj bylismy u mojej babci na odpuscie i niezle to sobie odchorowalam. A siedzialam tylko u niej w domku, nawet nie przeszlam sie po budach :( Ale moj Grzesiu poszedl i kupil juz dla Oliwki zabawke. Takiego dmuchanego Tygryska ;D Jest tylko jeden problem-nie ma jeszcze Oliwki :D I Grzegorz powiedzial, ze daje jej ultimatum: ma sie urodzic w tym tygodniu, bo jak nie to tatuś przebije Tygryska :laugh: nie ma to jak "kochany" tatuś ;)

Pozdrowionka dla wszystkich Mamusiek i ich dzieciaczków :)

Witajcie :)

Jaka wielka szkoda że mnie omija kolejne spotkanko :( Ale ,nie ma tego złego co na dobre nie wyjdzie :) Odbijemy to sobie dziewczyny ;) ,Prawda?!
Moja Wiki jak narazie jest super dla siostrzyczki :) Jest troszke zazdrosna,ale nie szkodliwie :) Całoować to chce dzidzie co minutke :) i robi ślicznie cacy po główce :) Tylko jak karmie piersią,to Wikusia chce w tym samym czasie na rączki,ale ja jej tłumacze że za chwilke i wtedy czeka.A jak nie,to w jednej ręce mam Emilke a w drugiej Wiki ;) Jak narazie udaje mi sie to super i bezkonfliktowo.Zobaczymy jak to będzie jak Emilka podrośnie.
Dzisiejsza nocka była REWELACYJNA :) i mam nadzieje że teraz nie zapeszam i zostanie tak juz na zawsze :) Emilka obudziła sie tylko dwa razy,i jak tylko skończyła jeść odrazu zasneła :) Bo wcześniej musiałam z nią jeszcze siedzieć z 40 min. Miałam juz chwile małego załamania,ale mój Radzio zaraz mnie pocieszył ;) Brzusio juz tak bardzo mnie nie boli :D A cycusie mleczko mi rozwala ;) A wiec jest wszystko OK :D
Najlepsze co mnie rozbawiło wczoraj,to to iż Wikusia jak skończyła karmić Emilke,też chciała cycusia :) otworzyła buzie w kierunku mojej piersi.Ale gdy sie zbliżyłam to sie śmiała i uciekała.Radzio wzioł na smoczek troszke mleka z mojej piersi i dał Wiki,a ona tak się skrzywiła.... Widocznie jej juz nie smakuje :) Az nie chciała brac juz smoczka do buzi :D
OK,zmykam troszke odpocząćjeszcze ,bo coś mnie dzisiaj głowa boli :( to chyba ta nijaka pogoda :(

Czarnulka - jak czytałam twojego posta to sie uśmialam. Normalnie wzorowa rodzinka ;) aż milo to zobaczyć na wlasne oczka. Fajnie, że Wikusia kocha swoją siostrzyczkę. Tylko Emilka podrośnie to będą fajnie się razem bawiły :)

Luczynka - ja wczoraj jak szliśmy z meżem do kościoła to w drodze mówię do niego, że jestem w 9 miesiącu ciąży a tak szybko chodzę ;) Sama się dziwię naprawdę ;) Na pampersa dziś pojadę tylko dlatego, że z mężem i autem. Trzymaj się napewno juz niedługo utulisz swoją Oliwkę a po tobie będę JA ;)

baska dobrze sie masz z tym Twoim mezusiem;) moj niestety wraca z pracy dopiero o 16stej :( ale dla nas to Chorzow jest troche daleko, blizej mamy np do Gliwic, ale poki co to ja i tak nie mam sily sie tam kulać ;) a czy bede przed TOba to kto wie, ja nie bylabym tego taka pewna, ja mam termin wg obliczen lekarza na 24. wrzesnia ale wg USG na 15 totalny kolowrotek ::) ale dwa tygodnie temu lekarz po badaniu stwierdzil ze to tak jeszcze do 3 tygodni i Malenstwo powinno sie urodzic, wiec czekamy...ale jej sie nie spieszy, juz teraz robi sobie zarty ze swoich staruszkow ;D

reklama
Ruszam na PAMPERSY, będę ok. 16.30 pod Zoo .... wypatrujcie blond brzuchatki w okularach, czarnych spodniach, czarnym sweterku i niebieskiej bluzce. Jadę ..... a później nadrobię bb zaległości :-*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry