• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam witam!

MamaBoo- szkoda ze się nie przyszłaś do nas, ale w sumie nie wiem o której byłaś bo ja dopiero po 16. Ta Twoja teściowa ;D naprawdę mogłabyś o niej zacząć pisać :D

GRATULACJE DLA OLIWKI!!!

mmm - szkoda że się nie spotkałyśmy :( mam nadzieje że to jeszcze przed nami :) Zdjęcia spróbuję Ci przesłać ale nie gwarantuję bo ostatnio mam jakieś problemy ze skrzynką.

Te dziewczyny które chcą zdjęcia proszę o maile, obecnie nie mam żadnego bo mieliśmy przeinstalowywany komp.

MIŁEGO DNIA!!!

reklama
Gratulujemy kolejnego ząbka Oliwii !!!!!
Czy ja też mogę prosić o fotki ??? Bardzo chciałabym je zobaczyć :D :D :D
krywalska@onet.eu
Też żałuję, że się w końcu nie poznałyśmy, ale kiedyś na pewno będdziemy mialy okazję :)
Iza ja też byłamw parku około 16 własnie. Nie miałaś przypadkiem KArolci w nosidełku ??? Bo tak mi się coś kojarzy :)
Ale dupa ze mnie, ale nie byłam na 100 % pewna, ze to wy i nie chciałam głupola z siebie zrobić (przynajmniej większego niż jestem :D )
A moja teściowa..... Ehhh - szkoda gadać - dobrze, że Rafała się w nią nie wdał :D

A właśnie !
Mam pomysł - w sumie to "odgapiony" z marcóweczek. Może podałybyśmy sobie nawzajem daty urodzenia naszych dzieci i swoje i wtedy mogłybyśy wysyłać sobie nawzajem i naszym dzieciaczkom kartki na urodziny. No bo w sumie to fajnie dostać kilkanaście kartek na urodziny :D
Jeśli ktoś jest chętny to niech mi poda na maila a jak już będą wszystkie daty to ja je porozsyłam do chętnych babek :)
Co wy na to ?

DZIEN DOBRY WSZYSTKIM!!!!
MAŁY NIE CHCE ISC TERAZ SPAC WIEC NA PEWNO NAPISZE WIECEJ GDY USNIE.
FILIPEK URODZIŁ SIE 24,10,2005 . TERAZ JUZ KAWAŁ CHŁOPA Z NIEGO. MUSZE SIE WAM POCHWALIC WCZORAJ ZROBIL SAM SAMODZIELNIE 3 KROCZKI. NA KONIEC MIESIACA BEDZIE JUZ NA PEWNO SMIGAŁ. TERAZ JESTEM Z MAŁYM W DOMU ALE NA CODZIENN PRACUJE. JUZ 3 MIESIAC JESTEM NA ZWOLNIENIU LEKARSKIM, MIAŁAM W CZERWCU Z MEZEM WYPADEK SAMOCHODOWY I NIESTETY PRAWE RAMIE ZLAMANE . OD POLOWY WRZESNIA ZACZYNAM REHABILITACJE.
Z KAZDYM DNIEM JEST LEPIEJ CHOC BOL JEST OKROPNY GDY ZMIANA POGODY.
WKLEJE KILKA FOTETK MAŁEGO ZA CHWILKE.
A CO DO SPOTKANIA TO JA TEZ JESTEM ZA.
KUBUSIOWA MY TO NA PEWNO SIE SPOTAKMY.
WSZYSTKIM DZIEKUJE ZA MIŁE POWITANIE ;)

na kawę przyszłam do Was i zaległości nadrabiam :)

czarnulka śliczne te Wasze Gwiazdy :D

sandros jak się Sonia czuje ?? Może to przez zmianę klimatu?? Zmiana flory bakteryjnej...

izka fajnie że się odezwałaś :D liczę na Twoją obecność na kolejnym spotkaniu :D

Mama Boo Kubuś o kubusiowej ;) był w nosidełku, może KArolcia od Izy też ???

1002382sz3.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry