reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
acha iza zanim twój mąż kupi kaszke to niech zwróci uwagę czy ona nie jest przyadkiem juz z mlekiem! niech wybierze taką która jest gotowa dopiero po dodaniu mleka :) no chyba ze nie dasz rady odciagnąć ;) .

kaśka76 wpadło mi do oka na ostatniej fotce ze Lenka też ma taką grzechotkę pieska różowego ;D super jest ;D

Jak Lenka wstanie to spadamy na specrek i po mleczko modyfikowane :)

katarek juz prawie wyleczony ,więc nie trwał 7 dni :p ;D cieszę się baaardzo ;D .

miłej sobotki :)
ggzonglercn6.gif
.

reklama
WITAM
U NAS NOC NAWET NAWET DWIE POBUDKI NA HERBATKE I O 6,00 JUZ NA NOGACH ALE TERAZ JUZ ANIOŁECZEK SPI.
POZOSTAŁO MI POODKURZAC I PODŁOGI ZETRZEC NO I MAMY WEKEND.

KUBUSIOWA ..NO TO FAJNIE MIEC KOGOS ZNAJOMEGO Z ZUS-U. POWIEDZ MI JAK ODBYWAJA SIE TE KONTROLE. JA MAM WZIASC WSZYTSKIE DOKUMENTY ZE SZPITALA , ZDJECIA. MYSLE ZE NIE ORZEKNIE ZE JESTEM ZDOLNA DO PRACY:-(  ????

JA IMPREZKE BEDE MIEC ZA MIESIAC - ROCZEK FILIPKA TEZ ROBIE W LOKALU W DOMU ZA DUZO ROBOTY, SPRZTANIA, BAŁAGANU.JAK TO SIE POLICZY TO TROCHE DROZEJ WYJDZIE ALE BEZ BIEGANINY I ZAMIESZANIA.

KOBITKI NIEISETY OBOWIAZKI MATKI POLKI WZYWAJA. IDE TERAZ SIE UBRAC A JAK MAŁY WSTANIE JADE NA MAŁE ZAKUPY.
MIŁEGO DNIA
MYSLE ZE UDA MI SIE WPASC DO WAS WIECZORKIEM..

BRZUCHATKI MELDUJCIE SIE ZE DALEJ 2 W1...... ;D ;D ;D

Iza - wszystkiego najlepszego dla Karolinki z okazji skończenia 5 miesięcy ;)
Iza tak jak mówi Karolinna lepiej podaj kaszkę rano albo w południe bedziesz wiedziała czy małej to służy i czy brzuszek ją nie boli. Potem też spróbowałabym podać troszkę jabłuszka. Bo jak czytałam różne ulotki to w sumie wszędzie natchnęłam się na to, żeby zacząć od wprowadzania jabłuszka ale ty możesz zrobić odwrotnie ;)

Kubusiowa - koniecznie zrób fotkę jak wyglądałaś na wyjście na imprezkę ;) Też cieszę sie, ze malutki przybiera na wadze od ostatniej wizyty miesiąc temu przybrał 750gr :) Normalnie z niego chyba będzie Maciuś :)

Karolinna - jak katarek???

Kaśka - Piotruś śliczny chlopczyk. Życzę wam szerokiej drogi i udanych wczasów ;) też bym chciala sobie pojechać nad morze ale maż obiecal, ze w przyszłym roku pojedziemy sobie w trójeczkę :)

Ewcik - Melduję się 2 w 1 ;) Z tą waga maluszka napewno jest tak, ze dokładnie nie podaje i może być mniej albo więcej, ale malutki i tak napewno jak się urodzi będzie miał ponad 3 kg :)

Dziewczyny w nocy wędruję chyba z 5 razy do wc i co chodzę do wc to muszę się też napić zwykle piję sok jabłkowy albo wodę niegazowaną. Też tak w nocy wam się chciało pić jak bylyście w ciąży bo mnie strasznie. I jeszcze jedno czy po porodzie piłyście herbatkę dla karmiących Hipp??? bo zastanawiam się nad jej kupnem.

Witam kobitki - my już o 10 byliśmy na spacerku - w bibliotece. Teraz czekam na R. u rodziców (jest w STS-ie) i idziemy na zakupy. Potem sprzątanko, obiad i jak będzie ładna pogoda to spacerek.
Jutro chyba idziemy do ZOO - jeśli przyjedzie moja pasiapsióła z Zabrza a jeśli nei to chyba i tak pójdziemy smai.
Karolinna nie pytaj - sexu nici :D Wczoraj byłam tak zmęczona, że o 21:30 zasnęłam.... Ale dzisiaj już nie odpuszczę :)
Kubuisowa ja też chcę zobaczyć jak będziesz wyglądała na imprezce :D
Kasia śl;iczne fotki no i jeszcze śliczniejszy synuś !
Ewcik mi lekarz powiedział w połowie lutego na USG, że Oskar waży 2900 g a jak się urodził 2 marca to ważył ..... 3980 g.....
Więc sama wiesz :)
Iza wszystkiego naj naj naj dla Karolci !!!!!
Basia z tym siusianiem to norma :0 Ja już pod koniec ciąży starałąm się przed snem tak dużo nie pić. A jeśli już to wodę niegazowaną małymi łyczkami, bo podobno wtedy się tak nie siusia :) A co do herbatki to ja miałam tyle mleka, że jak położna przychodziłą to mówiła zawzse, ze mam mleczarnię :D Także - wszystko zależ chyba od ilości pokarmu - na pewno będziesz mogła się poradzić własnej położnej.
Dobra zmykam, muszę w końcu tego posta na bloga napisać :)

hej !! ja tylko daje znać ze u nas ok ale mam taki sajgon ze nie wiem gdzie ręce wsadzić ::) kupa roboty w zakładzie i kazdy chce na juz a jeszcze za tydzień wesele siostry i latam jak z pypciem a do tego wszystkiego Liwucha ma wścieklizne bo 4 tylne zębicha wylażą jej na raz ::)

całusy dla wszystkich !!

Baska ... ja już teraz ganiam 2-3 razy w nocy na siusiu i też za każdym razem muszę uzupełnić płyny, bo jeśli nie to i tak się obudzę z zaschniętym gardłem ;) A co do herbatki dla karmiących z Hippa ... to możesz sobie kupić, ale nie wiem czy będzie ci smakować, bo strasznie intensywnie "pachnie" anyżem, czy czy mśtam ... z czego są zrobione takie czarne, ciągliwe cukierki ... qrcze uciekło mi jak się one nazywają :( Ale jak dla mnie to coś paskudnego 8)

Iza1 ... Ucałowanka dla Karolci z okazji ukończenia 5 miesięcy ;) ... ja dziś też kończę 5 miesiąc ;D

Kubusiowa ... ty masz koleżankę kosmetyczkę, a ja mam koleżankę fryzjerkę, więc może kiedyś się wymienimy ... bo przydałaby mi się henna, a jakoś niepotrafię się wybrać :p

no i Lenka spi,juz po obiadku :) mój cukiereczek :D .

no więc :)

mokkate a ty tak wpadasz na jedno słowo po długiej nieobecnosci i już zmykasz ??? ::) czuję niedosyt.Teoretycznie powinnaś mieć więcej czasu bo maż w pracy,Daria w szkole a Martynka duzo śpi ::) ;) .

baska tak jak pisałam katarzysko praktycznie wyleczone i to w 4dni około ;D wspólczuje z tym wstawaniem ;) ja też tak miałam w ostatnio miesiącu ciąży! zamiast odpoczywać przed urokami macierzństwa to wstawałam w nocy ze 2 razy ::) no i od tamtej pory ani jedna noc całkowicie nie przespana ::) ja piłam tą herbatkę ale pewnie niepotrzebnie ;) ale lepiej się z tym czułam ;)

mariaola hm,te herbatki rzeczywiście mają dość ciekawy smak,ale wypic mi się udawało ;)

iza :-* :-* :-* dla Karolki! juz tyle minęło :o 5 miesiecy ::) .

mamaboo wy faktycznie często-gęsto chodzicie do tego zoo ,zarabiają na was co nie miara ::) . Trzymam kciuki żeby dzis...no wiesz ,bo tak się wstrzymywać to niezdrowo :p ;)

a ja czekam na @ i jakoś nie mogę się doczekać ::) zaraz idę policzyć kiedy to mniej więcej powino być :p .

Witam!
Ja tez mam male pytanko do tych z Was ktore sa juz mamusiami. Czy ktoras z Was uzywa wozka ROan Marita? Bo my wlasnie taki kupilismy dla naszej Oliwci i chcialabym sie dowiedziec co sadza o nim ci ktorzy juz go uzywaja.

reklama
Justyna uściski dla Ciebie gorące - dasz radę, ale niestety tak to jest - jak się coś dzieje to wszystko na raz :)
KArolinna to w tym roku będziemy już 3 raz :) Lubimy tam chodzić, bo tam była nasza pierwsza randka. Ja to już chyba plan ZOO znam na pamięć :D
Luczynka ja niestety nic nie wiem na temat tego wózka, ale wpadnija na marcóweczki - wiem, ze tam była gęsta dyskusja na ten temat , tzn. że taki dobry. I chyba tam dwie dziewczyny Go mają.
Mokkate[/b[ to p[rawda, ze zbyt często nas odwiedzasz - "wpadaj" (tzn. przybywaj:)) częściej :)

Do góry