reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
karolina.... telefonik dostałam w współpracy męża mego z moją rodzinką :) na urodziny które co prawda mam w listopadzie... ale wszystkich wkurzało że kontaktu ze mną niema (miałam w zastępstwie stary aparat który nonstop się wyłanczał.....) ;D
mam Sony Ericssona k300i

reklama
diablica niezły sprzęt :) teraz musisz znów mieć oczy dookoła głowy ;) ale ogólnie ja mam uraz do sony... ich telefonów oczywiście ;) chociaż może po połączeniu z ericsonem zyskali? napisz jak się sprawuje ? czy gdy piszesz sms to nie zwalnia ci w trakcie? bo tak jest z moja motorola :p i też myślę o nowym tel ale raczej juz bez aparatu i moze cos z nokii ::)

witamy witamy

my zaraz spadamy na ostatnie zakupy, potem pakowanko

podobno przez nannnn jb liższy tydzień ma byc niezła pogoda - Piotrek pomaga mi pisaćl. vvc

karolinna... ujmę to tak.... Przemo miał sony ericssona i uważa go za swój najlepszy telefon..... teraz ma nokię i zamierza też go zmienić na ericssona ponoć mają więcej możliwości... a co do stanu technicznego nie mam żadnych zastrzeżeń..... ;D

Witam dziewczyny. Jestem po kościółku a zaraz jedziemy do moich rodziców na obiadek. Potem maż idzie do pracy na 16 a ja pobędę u rodziców do wieczorka ;)

Karolinna- zobaczę moze kupię sobie tą herbatkę Hippa jak nie dla karmiących to dla kobiet w ciaży bo jest owocowa ;) Smaczenego obiadku u rodziców :)

Iza - widzę, ze Karolince smakuje kaszka. Moim zdaniem ona będzie bardzo lubiła jeść ;) tzn. myślę, ze bedzie bardzo ładnie jadła ;)

Wczoraj bylam w H&M nie wiedziałam, ze tam są też ciuszki dla niemowlaków i naprawdę oczy mi wyszly jak zobaczyłam jakie tam są śliczne ciuszki i niestety znów kupiłam parę ciuszków bo nie mogliśmy się z męzem oprzeć ;)

Kaśka - udanych zakupków. Pogoda zapowiada się w tym tygodniu ładna a więc napewno wczasy będa udane w końcu zasługujecie na odpoczynek ;)

Ewcik - tu na tym wątku już było tyle zdjęć wklejanych, że szok tylko wiem że to trudno przeglądnąc tyle stron ;) Ja wkleję moje zdjęcie z maluszkiem jak go już będę miała ok???

Witam:)
W końcu niewiadomo co z tym ZOO, bo doszliśmy do wniosku, że lepiej pochodzić po parq, bo więcej do ogadania i miej kasy wydamy :0 Bilet kosztuje 10 zł jakby tam nie wiem - bałe pawie mieli czy co :)
Ale psiasióła wkrótce przybędzie i strasznie się cieszę, ze ją zobaczę.
Co do sypialni to się zastanawiamy - bardzo nam się podoba i jesteśmy za kupnem, ale chyba będziemy musieli jechać do MAriolki ją zobaczyć wiadomo, ze zdjęcia to nie wszystko :) Także jeszcze dzisiaj pogadamy z Rafałkiem i jakby co to damy znać - MAriaOla
Teraz jesteśmy na obiadku u rodziców - jak słucham siostry Rafała to mi się podnosi....... i d i o tk a >:D >:D >:D
A potem do domciu razem z Anusią i jej córeczką, robimy obiadek dla OZInka i na spacer.
Acha! Wczoraj byliśmy w parq po 17 i trafiliśmy na jakieś "Śląskie straszki" Śmieszne to było - chyba byliśmy tam najmłodsi :) :) :)
Oskar się świetnie bawił - głównie w obserwację a my mieliśmy ubaw z Niego :)
A Rafał zaczął do mnie mówic Anka (pomimo, ze na imię mi Aneta) - śmiesznie to brzmi. To tak poza tematem :D :D :D
Całuski dla Was :-*

Witajcie
Dawno znowu mnie nie było ale produkcja
36251pg9.gif

luszczynka moja znajoma ma ten wózek ale oprucztego że zle sie wnosi na 3 pietro to poza tym jest spoko
sama kilka razy nim jeździłam i naprawde lekko sie jeździ ;D
izaoczywiście gratki dla małej królewny ;D.......... ale Karolcia długa jest na tych zdięciach a ile ma cm , fajne foteczki chyba podobna do mamci co?
Diablica wkońcu dorobiłas sie telefonu ;D ;D ;D ja mam też sony erikson ale k700i ,wkurza mnie bo chdzi wolno i joystik sie zawiesza :mad: a najlepiej sobi chwaliłam nokie 6610 ale dałam mężowi .
Baska patrze na twój suwaczek i nie moge sie napatrzec że to już na dniach ::)

Teraz Oliwka śpi ale jak sie obudzi to idziemy na miasto mamy dziś zakonczenie lata :)
Miłej niedzieli ;D ;D ;D

Hejka!
Spacerek już zaliczony ale może pódziemy z Karolką na jeszcze jeden, taka piękna dziś pogoda że aż żal w domku siedzieć. Zaliczyłyśmy też dziś gości - moją siostre z rodzinką, mała znowu dostała parę ciuszków -śpioszki, body i skarpetki :)

Baska rzeczywiście Twoj suwaczek :) szok że tak mało dni zostało, praktycznie za 2 dni jesteś już w terminie, możesz urodzić w każdej chwili, tylko proszę Cię daj od razu znać :) a ja to tu ogłosze :)
A co do Karolinki to mam nadzieję że będzie ładnie wszystko jadła. Dziś po 12 dałam jej jabłuszko, jedną dużą łyżeczkę. Wcinała ślicznie :) i moja siostra stwierdziła że chyba zjadłaby cały słoik jakbym jej dała ;D A na noc dostanie kaszkę, i tak codziennie przez parę dni. Potem może jabłko z marchewką, albo sama marchewka. Strasznie się ciesze że juz daje jej inne jedzonko.

MamaBoo też uważam że lepiej pochodzić po parku niż w zoo :) Miłego spacerku :)

Oliwka Karolinka dziękuje :-* Jest podobna raczej do tatusia ale moje ma dołeczki w policzkach :) i chyba oczka :) A jeśli chodzi o długość to lekarka wymierzyla ją na 73 cm, mierzyła po krzywiznach czyli wiadomo do czupka głowy do pięty, i nie wiem na ile to mierzenie jest wiarygodne :) Ubranka 68 leżą jak ulał :)

Na spacerku mała ładnie siedziała w wózku w pozycji półsiedzącej w takiej jak w nosidełku samochodowym, ale chyba ze 30 razy próbowała się przekręcić, ufff kiedy ona w końcu się nauczy że na brzuszku nie wolno.
Dziś znowu porobiłam małej sporo fotek, może jeszcze dziś powklejam.

Na razie!

reklama
hej laseczki :)

moja Lenka już śpi :) a mąż dalej w pracy :( mam nadzieję ze zaraz przyjedzie :)

wizyta w parku kosciuszki zaliczona :) Lena pohuśtała się na placu zabaw :) i zjadła płatek stokrotki ::) ;D ;)

obiadek u rodziców pyszny :D babcia i dziadek Lenki zachwyceni że mała sama wstaje i stoi sama a Lena cały czas się tym popisywała ;D wybawili się z nią ze hej :D zauważyłam,nie wiem czy tylko u nas tak jest ,ale to raczej dziadkowie zabawiają non stop Lenkę,babcie też ale trochę mniej ,pewnie przez to że pichcą coś tam w kuchni ;) no i przynisołam obiad dla mojego lubego więc gotowanie z głowy ;D .

.Pogoda dzis piękna :) fajnie by było gdyby cała jesień taka była :) .

oliwka jak się bawiliscie na zakończerniu lata ? macie jakieś fotki? chętnie obejrzę :) Nokia 6610 jest rewelka,niestety nie mam go! ale ogólnie nokie są ok! :) dalej mam sentyment do 3310 ;D .

iza obie dziś spędziłyśmy dzień bez mężów ;) widzę ze Karolka poznała nowy smak ;D i jak jabłuskzo? Lenka jak czasem dostanie jej się kwaśnawe to fajne minki robi ;)

mamaboo fakt,trochę dużo te 10 zł ale wam powinni dać rabat ;) skoro tak znacie te zoo to ... gdzie są te nieszczęsne misie ??? :mad: bo byliśmy z moi chłopem 2 razy i ich nie mogliśmy znaleźć!! jak byliśmy tam pierwszy raz to jakoś do nich trafiliśmy ale potem juz niestety nie :-[ :p ::) . Wygadałyście się z psiapsiółką za wszystkie czasy ? :)

baska o tak,tak! a H&M są rewelacyjne ciuszki dla maluszków!!! takie kopie dorosłych fasonów ;D np.fajny był takki mały kaszkiecik...no czapa rewelacja ;D

kaśka76 jak ja lubię się pakować!! i ogólnie ta atmosfera wyjazdu na wczasy!!ekstra... ale nienawidzę się rozpakowywać :p albo pakować już do wyjazdu :p pięknej pogody życzę i wam inam tutaj :D

diablica najważniejsze ze tel pasuje wam! no i mozecie sobie przesyłać grafiki bez problemu! ;)

miłego wieczorku :) .

buziaki :-*

pa.

Do góry