hej laseczki
moja Lenka już śpi

a mąż dalej w pracy

mam nadzieję ze zaraz przyjedzie
wizyta w parku kosciuszki zaliczona

Lena pohuśtała się na placu zabaw

i zjadła płatek stokrotki :

;D
obiadek u rodziców pyszny

babcia i dziadek Lenki zachwyceni że mała sama wstaje i stoi sama a Lena cały czas się tym popisywała ;D wybawili się z nią ze hej

zauważyłam,nie wiem czy tylko u nas tak jest ,ale to raczej dziadkowie zabawiają non stop Lenkę,babcie też ale trochę mniej ,pewnie przez to że pichcą coś tam w kuchni

no i przynisołam obiad dla mojego lubego więc gotowanie z głowy ;D .
.Pogoda dzis piękna

fajnie by było gdyby cała jesień taka była

.
oliwka jak się bawiliscie na zakończerniu lata ? macie jakieś fotki? chętnie obejrzę

Nokia 6610 jest rewelka,niestety nie mam go! ale ogólnie nokie są ok!

dalej mam sentyment do 3310 ;D .
iza obie dziś spędziłyśmy dzień bez mężów

widzę ze Karolka poznała nowy smak ;D i jak jabłuskzo? Lenka jak czasem dostanie jej się kwaśnawe to fajne minki robi
mamaboo fakt,trochę dużo te 10 zł ale wam powinni dać rabat

skoro tak znacie te zoo to ... gdzie są te nieszczęsne misie ???

bo byliśmy z moi chłopem 2 razy i ich nie mogliśmy znaleźć!! jak byliśmy tam pierwszy raz to jakoś do nich trafiliśmy ale potem juz niestety nie :-[

:

. Wygadałyście się z psiapsiółką za wszystkie czasy ?
baska o tak,tak! a H&M są rewelacyjne ciuszki dla maluszków!!! takie kopie dorosłych fasonów ;D np.fajny był takki mały kaszkiecik...no czapa rewelacja ;D
kaśka76 jak ja lubię się pakować!! i ogólnie ta atmosfera wyjazdu na wczasy!!ekstra... ale nienawidzę się rozpakowywać

albo pakować już do wyjazdu

pięknej pogody życzę i wam inam tutaj
diablica najważniejsze ze tel pasuje wam! no i mozecie sobie przesyłać grafiki bez problemu!
miłego wieczorku

.
buziaki :-*
pa.