reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
JA PODDAWAŁAM PRZED SNEM PO KAPIELI. JEST TO POSIŁEK BARDZO SYTY WIEC DZIDZIA POWINAN DŁUZEJ SPAC.PAMIETAM ZE JAK DAŁAM O 19,30 TO KOLEJNE KARMIENIE MIAŁAM OKOLO 2-3. Z BIEGIEM CZASU GODZINY SIE WYDŁUZAŁY A TERAZ MAŁY PIJE RANO O 6,00- PRZESYPIA CALA NOC

reklama
Ewcik81... MELDUJĘ SIĘ..... niedawno wróciłam z pracy.... więc mam nadzieję że mogę czućsię usprawiedliwiona

trochęnie nadążam czytać waszej radosnej twórczości ale będę dzielna.... ;D ;D ;D

Witam
Widzę, że nikt za nami nie tęsknił :o :o :o  ;D
Jestem padnięta. W sumie od poniedziałku chodzę już normalnie do pracy, a ledwo się trzyamam na nogach. Nie dość, że rano trzeba wstać, to jeszcze Pati wymyśliła sobie, że ambitnie będzie mnie budzić ZAWSZE przed budzikiem :mad: no i padam wieczorem na twarz...Dziś postanowiłam zrobić sobie wolne i nadrobić bb, bo teraz nie wiem kiedy będę miała znowu chwilkę czasu, bo muszę tyle pierdół do szkoły przez weekend zrobić, że nie wiem jak długo to potrwa :)
W trakcie mojej nieobecności Pati się odchudza...jakoś nie chce nic jeść, a co najdziwniejsze nie jest w tym czasie głodna...małymi kroczkami jednak przestaje nas stresować, ale to jeszcze nie to.

karolinnko, ależ Ty masz silną dziewczynkę w domu...bosko wstaje

iza, ja zaczęłam od jabłuszka a potem już przerzuciłam się na jarzynki z mięsem, bo mi czasu brakło na wolniejsze przygotowywanie Małej. W domu, na wszelki wypadek, czeka mleko, bo jestem za leniwa na odciąganie...ale do tej pory Pati dwa razy piła tylko nie moje mleko...

Miłego weekendu

Anian wiem jak to jest pracowac i jesczze dom , rodzina i dziecko. Dasz rade - muisz dac. Przyzwyczaisz sie a niunia z dnia na dzien coraz to starsza. Moj maly tez zazwyczaj budzi sie po 6.

Karolka: nie pytaj, byłam już w stanie nawet do tego ćwoka zadzwonići zrobić mu awanturę, ale się opamiętałam, bo to świnia jest i się mógłby mścić potem. Krzyś stanął na głowie pozamieniał sięo dwóch kolegów z innych zmian przyjdzie za niego dp pracy, potem on za nich pójdzie do pracy.

w sumie to wyjeżdżamy w poniedziałek po obiedzie, nocujemy w Bełchatowie i we wtorek rano śmigamy do Kołobrzegu, a 20.09 przenosimy się do Świnoujścia. wracamy do domku 26.09. byle pogoda była fajna i dało sięłazić dużo na spacerki.
z Piotrka poprane już mam, jutro nasze ciuchy, lista zrobiona. w niedzielę pakowanie, w poniedziałek rano zapomniany fryzjer, zrobię się na bóstwo coby ufoludków nadmorskich nie straszyć i fruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu w drogę.

jeszcze tylko trasę trza dobrze obczaić, zapoznać się gdzie fotradary będą stały i znaleźć nocleg pod Wrocławiem na drogę powrotną.

KASKA po powrocie koniecznie fotki wklej i zdasz relacje. My w p[rzyszlym roku na pewno pojedziemy w tym roku nie moglismy:-( przez nasz wypadek.
Wypoczywaj Kaska duzo, oddychaj duzo..bo na slasku czarno ;) ;)

Ale wam zazdroszcze !!!!!!!!!!

Ide kochane spac....oczka sie kleja pa pa pa

reklama
Do góry