reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
No dziewczyny, ja znikam z BB, do poczytania w poniedziałek :)

Karolinna ... ja stawiam na ALBO ;)

Co do remontu, to faktycznie ja jestem tym motorkiem, bo gdybym miała czekać aż Jarek się tym zajmie to nie zdążylibyśmy ze wszystkim do porodu ;) Zresztą, niewiem czy byłoby co rodzić ;) Mój Jaruś jest kochany, ale myśli, że wszystko się samo zrobi "JAKOŚ"  ::) Podobnie zresztą teść ;)
Ale faktycznie jestem dumna z tego, że wszystko dało się tak fajnie zgrać :)
W poniedziałek pozbywam się łóżka (jedzie do komisu w Chorzowie)
Później mamy 12 dni na wynoszenie wszystkiego, a raczej upychanie, w jednym pokoju, zrywanie tapet i wykładzin, kupienie tapet itp. słowem na przygotowanie się do remontu.
3.10. - wymiana okna
7-8.10 - malowanie sufitów, kaloryferów rurek itp. wymiana kontaktów na takie z zabezpieczeniami (przyszłościowo, by maleństwo nie wtykało tam czegokolwiek :) )
9-12.10 Teść bierze się za tapetowanie
16.10. panele
I gotowe, tylko meble wnosić i kupować te nowe ... także myślę, że do końca października będę miała czysto, ładnie i świezutko :D

reklama
Ewcik81 pisze:
KAROLINA TAKIE SNY TO W CIAZY RACZEJ BYWAJA ;) ;) , CZY MY O CZYMS NIE WIEMY 8) 8) 8) 8) 8)

no właśnie ::) od paru dni sie zastanawiam ::) ale mam nadzieję ze już niedługo się dowiem :) :D :) .

mariaola hehe.Fajnie ze znaleźliscie ten komis :)
MariaOla pisze:
(..)to faktycznie ja jestem tym motorkiem, bo gdybym miała czekać aż Jarek się tym zajmie to nie zdążylibyśmy ze wszystkim do porodu ;) Zresztą, niewiem czy byłoby co rodzić ;)
:o ;D no no... Kobieta która wie czego chce ;) .

Mariola - to uwas ty te spodnie nosisz!! ;)

Karolinna - ja juz bym nie wytrzymała i escik juz zrobiła :p a moze ty nas trzymasz w niepewnosci 8)

kubusiowa sama trzymam się w niepewności ;D ale już niedługo się dowiem :) .A propo twojego męża to mniemam że on nas podczytuje ;D czyż tak ? ;) .

Ja też jeszcze wpadłam na stare forum poklikać ;)

Iza, Karolinna - fajne foteczki. Widać spotkanko się udało ;) a dziewczynki polubiły  :laugh:

Karolinna - nie masz z czego się odchudzać ;) zreszta nawet jakbyś się uparła to nie mozesz póki się nie dowiesz.... Zrób sobie teścik nie trzymaj nas w niepewności ;)

Kubusiowa - biedny Kubuś. Strasznie mi go żal. Ja też jestem chora kaszle i mam katar straszny ale na szczęście nie mam gorączki. Jutro ucałuj go od cioci Basi z okazji ukończenia 8 miesięcy i życz mu duzooo zdrówka ;)

MariaOla - to fajnie, ze pozbędziecie się łóżka ;)

Dziewczyny przez weekend nie zamierzam się rozdwoić. Mogę dopiero od wtorku bo będzie już ta moja znajoma położna. Także malutki musi poczekać aż położna wróci z wesela po weekendzie ;)

W poniedziałekj postaram sie zameldować do 12 ;)

Ja idę zaraz się polożyć bo nie najlepiej się czuję a nie zamierzam powitać na tym świecie maleństwa chora ;)

Dziewczyny żałuję, ze ja nie mam nigdy okazji was poznać. Ostatnio na pampersie mimo że byłam jakoś się nie spotkałyśmy :( Coś mam pecha.

Zyczę wam dziewczyny miłego weekendu ;)

Kubusiowa ... Jeśli Jarek (Kubusiowy) nas podczytuje to dlatego wciąz piszesz, że Jarki to takie fajne chłopaki :p ;) A spodnie owszem , noszę, ale może nie do końca w tym sensie. Jarek jest w pracy i późno wraca, a ja siedzę w domu bezproduktywnie, więc włączę sobie neta przeszukam kilkaset stron, wszystkiego się nauczę i dzwonię i zamawiam ;) zresztą ja się targuję duuuużo lepiej :)

Karolinna .... liczę, że w poniedziałek zademonstrujesz nam swój suwaczek ;) A z tym moim "Wiem czego chcę" to może i racja, ale na tym etapie to narazie koniec planów no może poza tym, że nie chciałabym jedynaka, bo i ja i Jarek jesteśmy jedynakami i jednak nie koniecznie się nam to podoba :)

Dobra babeczki, a teraz już na poważnie znikam  :-*
A forum będzie działać do północy także spokojnie ;)

.Oki babeczki, po weekendzie powiem wam, co i jak :) .

Też zaraz zmykam, więc powoli życzę dobranoc :) mąż zaraz wraca z pracy :) .

. dobranoc .

misspinh1.gif

Karolinna czekamy na wieści :)

Kubusiowa ode mnie też pozdrów mężusia :) a Kubusia ucałuj gorąco, oby szybko wyzdrowiał ten mały szkrabik :)

reklama
iza - dzieki, męża pozdrowie a Kubusia mocno uściskam i ucałuje, całuski dla Karolinki ;D

karolinna - ja również czekam na dobre wieści ;D, nowy suwaczek?! ;)

mariola - pisze że fajne chłopaki bo to prawda co nieee :laugh:, posmyraj dzidzie i nie przemęczaj się remontem ;D

pozdrawiam wszystkie dzidziolki i te w brzuszku i was kochane kobitki ;D

mąż juz w domku kupił mi Karmi na odstresowanie po dzisiejszym ;)

Zmykam, miłego weeekendu! i do usłyszenia w poniedziałek

Do góry