reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam:-)

Nareszcie znalazłam czas na napisanie parę słów:happy:
Dzisiaj byliśmy kupić farby bo od poniedziałku ostro zabieramy się do malowania, Kubuś pojedzie w południe do dziadków, i najpierw zaczniemy od naszego wspólnego pokoju czyli sypialnie więc jutrzejszą noc bedziemy spali w dużym pokoju.
Chyba czeka mnie (Jarek jest w pracy-mają teraz pelno zamówień i jadą z pracą 24 godz. na dobę:-( ) ciężka noc już kilka razy zrywał sie z płaczem nie pomaga ani łyk wody ani smoczek dopiero jak go chwilke tule do siebie to sie uspakaj i usypia:-( co jest grane:confused: podobnie zreszta może nie tak często jest już od okolo m-ca:-(. Jutro ma być pogoda więc trzeba to wykorzystać i jedziemy gdziesik w góry pospacerować a poem po balonika na odpust bo jak juz wspomniala Ewcik w Zorach jest jutro odpust i wszystkie Was zapraszamy:tak:

karolinna - @ jeszcze nie dostałam po porodzie:happy: , więc może i tu leży źródło mojego podminowania co oznaczało by że już nadchodzi zreszta od jakiegos czasu pobolewa mnie podbrzusze:-p a tak wogóle to gratki dla naszej milusińskiej Lenki:tak: :-)

Ewcik - udanej imprezki odpustowej,ja po małym remonciku też musze wybrać sie na solarke bo ponoć juz pomału bedzie brak słoneczka a ja tak go lubię :-) a gdzie chodzisz na solarium?, ale ci fajnie że twój Filipek tak ładnie spi;-) :-) jeszcze do nie dawna Kubus tez super spał a teraz:-( ?

kaśka - to witaj w klubie nieprzespanych nocy;-) no i co wkońcu zamówiłaś:confused: miałaś dać mi znać:tak:

mariola - no to juz konkretny mebel dla maluszka zakupiony:-) a wózek już masz wybrany:confused: , miłego wieczornego biesiadowania:tak:

iza - jak tam minał dzionek waszej trójce? i jak tam nasteona nasz milusińska Karolinka:-)

oliwka - i nie wygrała nasza rodaczka :-( ale chociaz nasza sąsiadka Czeszka nawiasem mówiąc moja faworytka:-)

oto sms od Baski:
Dzis dostałam drugi zastrzyk na przygot. jutro mam ostatni i kroplówka. Zobaczymy kiedy coś mnie ruszy. Pozdrowienia dla wszystkich

kolorowych snów

reklama
witam już w październiku:surprised:

Lenka właśnie pomaga mielić tacie kawę:biggrin2:co jakiś czas musi podejść i próbować kręcić ta korbką,słodka jest:happy2:.

mariaola wiec miałam rację że chodzi o łóżeczko;-)ale ze mnie sherlock holmes:-p:blink:.

oliwka odpowiadajac na pytanie,napiszę ze moze ze 2 tyg nic nie wyrastało po tym wosku,niestety nie zdepilowało mi wszystkiego od razu ale pewnie to wina tego że robiłam to pierwszy i ostatni raz (bo bolało:oo:;-))ja miałam jakiś wosk z tanity więc są na pewno lepsze do tego typu spraw:tak: i dokłądniejsze.Warto spróbowac bo może akurat ci podpasuje.:confused:

kubusiowa a takie czapki malarza z gazet umiesz robić:confused: bo obowiazkowo musicie mieć:rofl:.Poproszę fotki z odpustu i Kuby z balonem:tak:

baska ,trzymam kciuki żeby coś się ruszyło.Widzę ze jednak nie wrzesień tylko październik:wink:.

My dziś idziemy w trójeczkę w gości:tak:

miłego dnia w niedzielę.

hejka no:szok: to:szok: już :szok:październik:szok:
baśka mocna trzymamy kciuki,coś mały nie chce wychodzić na teń świat :-D
karolina dzieki kupie z veet ,jestem "sadstką" to może to wytrzymam
CAłUSKI DLA LENKI ZOKAZJI 10 MIESIąCA żYCIA
:-D
kubusiowa mnie bardzo podobała sie indyjka .Widze ostro do pracy zabieracie sie poniedziałku.Udanego wypadu w góry .
Zyczymy miłej niedzieli;-)

Witam
ja tak na chwilę bo na 15 do pracy idę a jeszcze jakiś obiadek upichcić dla moich chłopakó muszę:tak: ....
mamy inwentaryzację (raz na 3 miesiące...) i jak dziś pójdęto mam nadziejęże wrócę jakaś 5-6 nad ranem:-(
wczoraj na dzień chłopca upiekłam ciach z serkami homogenizowanymi... nawet olusiowi smkowało.... (miał ulgędietetyczną z okazji dnia chłopca...)

a tak wogóle
Z OKAZJI DNIA CHŁOPCA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MĘSKICH SMERFUSIÓW I ICH TATUSIÓW I BRACISZKÓW....

DOPIERO DZISIAJ ALE SZCZERE:-D :-D :-D

aha pochwalę się.... Oluś robi coraz większe postępy w chodzeniu.... jeszcze trochę i go nie dogonię

Karolinna... jak wspomniałam dziś mamy remanent i od dwóch tygodni koleżankom kierowniczkom dokumenty się "kocą"... więc wprowadzamy z koleżanką na wyścigi:eek:

baśka... trzymam kciuki i łatwego szybkiego rozdwojenia....

Kubusiowa.... udanego wypoczynku a potem pracy szybkiej , łatwej i przyjemnej

Oliwka... fakt dziś październik... i to pierwszy.... urodziny mojej siostrzenicy:-)

Ewcik... gratulacje w postępach za kierownicą... oby boląca rączka była jak najszybciej tylko wspomnieniem:tak: ....

:-) LENKA wszystkiego naj naj z okazji ukończenia 10 miesiąca. :-)
4361no5.gif

Buziaczki od Filipka ;-) ;-)

Cześć dziewczyny

Karolinna ... nooo ... ty to masz nosa, rozgryzasz wszelkie tajemnice :-D

UCAŁOWANKA DLA LENKI

Kubusiowa ... My zawsze też malowaliśmy, ale teraz zdecydowaliśmy się jednak na tapety. Wklej koniecznie efekt Waszej pracy. Niezmiernie mnie to ciekawi, bo w minionym czasie to z lubością oglądam wszelkie pomieszczenia, no i oczywiście gadżety dla dzieciaczków.
Wózek odkupuję od kumpeli, Chicco niebiesko - żółty, z gondolą i spacerówką, duży kosz, przekładana rączka i takie tam bajery. Prowadzi się go bardzo fajnie, wręcz jednym, małym palcem można zrobić zakręt. Jest w sumie nieco za ciężki, ale na 6 piętro dostaję się wyłącznie windą :tak:

Baśka .... nie trzymaj się już, weź ty się kobieto puść ;-) Kciukasy

Diablica ... Olek może chce zastąpić Korzeniowskiego, bo wiesz, teraz jest wakat na najlepszego chodziarza :-) Brawa dla Olka !!!

Oliwka .... polecam, bułeczki z grzybkami i serkiem, albo z tuńczykiem, ziołami i serkiem ... dałabym się za nie ogolić :cool2:

Znalazłam post Luczynki na wrześniówkach z 28.09. :-)
Od kiedy nie ma Baśki to brak nam tam swojego szpiega :tak:

OGROMNE GRATULACJE DLA NOWYCH MAMUSIEK!

Witam wszystkich!
My juz od niedzieli jestesmy z Oliwcia w domciu ale dopiero tereaz do Was zagladam bo nadal nie umiem niestety siadac na tylku :-( Boli jak ch.... NO i po naszym powrocie nadal dochodze do sibie bo przy porodzie nie bylo lekko-Oliwka nie chciala wyjsc nawet po kroplowce i wyciskalam ja na sile ale... nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo ;-) W koncu hestesmy razem. MAlutka przesypia cale dni i przwie cale nocki, prawie wcale nie placze, nie wiemy ze mamy dziecko :-) NO i co najwazniejsze-jest najsliczniejsza na swiecie :cool2: Ale pewnie tak mowi kazda mama o swoim skarbie ;-) Nie przypuszczalam ze mozna az taks ie zakochac we wlasnym dziecku.

Zycze wytrwalosci wszystkim dziewczynom ktore sa jeszcze 2w1-doczekacie sie ;-)

Pozdrawiamy,
Oliwka z Mamą

A tu, na dole strony, są foteczki malutkiej Oliwii :-)

https://www.babyboom.pl/forum/wrzesien-2006-f91/nasze-maluszki-zdiecia-6071/#post861255

Cześć dziewczyny! Ja tylko na chwilkę, zaraz idziemy w trójeczkę do parku, wpadnę wieczorem na dłużej to poczytam coście napisały :baffled:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA LENKI!!!!!!!!!!

I jeszcze dzisiejszy smsik od Basi:
Miałam dziś ostatni zastrzyk. Szyjki jeszcze troszeczke zostało a rozwarcie mam na palec. Jutro będę mieć kroplówke i może już coś ruszy. Pozdrawiam!

Na razie kobietki, do wieczorka, trzeba korzystać z pogody póki jest :happy:

reklama
Witam

Dzisiaj niestety jesteśmy cały dzien w domu, z uwagi na ciężką noc Kuby, co 15 min zrywał sie zpłaczem i musiałam uspakając go na rękach i tak całą noc raz była przerw pół godzinna, więc padałm na twarz ze zmęczenia :-( no i Jarek tez po nocce zmęczony, a Kuba juz całkowicie od 5 nie spał do 11 i położylismy sie w trójkę to do 13:30 spalismy i taki cały dzień jakiś senny i męczący zanim obiad zrobiłam bo nie byłam przygotowana (obiadek miła byc na wyjeździe) więc niedziela jakaś taka nie udana:baffled: :no: :-(
Jakoś werwy nie mamy do jutrzejszego malowania:no:

karolinna - balonik jest kupiony przez siostre Jarka i czeka w domku na Kubusia:tak:
Wszystkiego najlepszego dla Lenki:-) :-D :-) :-D :-) :-D :-) :-D :happy: :happy:

Miłej niedzieli dla wszystkich:-) :tak: :-) ;-)

Do góry