• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Kubusiowa witaj już myślałam ze cos sie stało ale przecierz ty masz malowanko,ale jak masz pieknie:-):-):-)Ja lubie takie zakupy robić jakies pierdołki do domku ,sprawia mi to frajde:-Da w ikei to dopiero wybór:szok:jak juz bedzie gotowe to może jakieś fotencje zapodasz co?:-)
A Oliwi już chyba przechodzi, gorączka spadła a katar jeszcze sie utrzymuje:-(

reklama
no hej !!!

a ja mecz ogladałam przy desce do prasowania :-p normalnie zaroślismy juz praniem a Liwia nie miała juz w co sie ubrać wszystko do prasowania !! ale wychodze na prostą :tak:

Karolinka postaram sie wkleic cos no i ze ślubu jeszcze Wam nie pokazywałam zdj !!

tylko nie wiem czy teraz tak samo sie wkleja ?? :nerd:

hej justynka dobrze że wychodzisz na prostą może cześciej bedziesz zaglądać.Czekamy na fotki Liwki, jaka pannica z niej i ze ślubu oczywiście
Wkleja sie tak samo.
;-)

mg0500ua4.jpg

Karolinka właśnie wcina Flipsy :-) :-D

Kubusiowa ale będziesz mieć pięknie w domku:tak:
A Karolci też już nóżki nieźle wystają z fotelika ale na takie doroślejsze to musimy poczekać aż zacznie ładnie sama siedzieć :sorry2: .

Justyna koniecznie powklejaj foteczki, Liwii i z wesela!

Oliwka ponoć cielęcinka najlepsza ;-) :tak:

Kończę bo moja Żabka płacze, trzeba by na spacerek mały iść, a potem ok. 14 obiadek i dalej na spacerek :tak:
Do wieczorka!

Kaśka76 ja stawiałam 3:0 .... dla Portugalii :-) .
Kubusiowa fotki dostałam - bardzoładny kolor, ale mi się osobiście też bardziej podobasz w blond. :-)
Justynko nie widzę fotek :-( . Mam prośbę - jak będziesz następnym razem coś wklejała to na dole jest opcja: zarządzaj załacznikami - tam mozesz bez problemu załaczyć fotki. Nie żebym Ci anrzucała, ale z chęcią zoabzcyłambym zdjęcia ;-)
Boże jak tam gorąco ! Pzred chwilą musiałąm jechać na Jagiellońską z wywiadem i myślałam, że zjadę tak mic iepło było. Dzisiaj obowiązkowy spacerek będzie :-)

reklama
wow ale Liwka panienka naprawde dawno jej zdięć nie widziałam i te włoski:-)piękna.
Imłoda para też ślicznie razem wyglądali ,ładna kiecka:tak:Twoja siostra podobna do ciebia jak patrzy na duł na tym zdięciu.
Te zdięcie z wózkiem to na weselu ? ładnie wyszłaś ;-)
A ta restauracja to może jak sie jedzie na Raciburz ,bo byłam w podobnej ,też tam był hotel:-)
iza też słyszałam ze cielecina najlepsza a Oliwia zajada sie właśnie poróweczkami cielęcymi ,uwielbia je z keczupem:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry