Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

.
brakuje chyba niewiele do przebicia się jej
) Super nam doradziła z pępuszkiem, kazała kupić taką pipetkę w aptece i nią wkropywać spirytus we wszystkie szczeliny pępka, pyło to proste i dzięki temu szybko pępek odpadł. Zapewniła nas też, że wszelkie operacje w obrębie pępuszka nie bolą malutkiej i w ogóle dużo doradziła. Pamiętam że przed kolejnymi wizytami notowałam sobie na kartce pytania do niej
. Nam akurat trafiła się super ta położna i jestem bardzo zadowolona, ale nie wszystkie takie na pewno są.
A potem byliśmy u moich rodziców na obiedzie. Rano przed wyjazdem na groby moja mama dawała Karolci kaszkę, nie mogła się nadziwić że tak ładnie je, strasznie się jej to podobało. Karolcia pod względem jedzonka (jak na razie) jest kompletnym przeciwieństwem mojego siostrzeńca (i odpukać - oby tak zostało, bo żeby nakarmić Pawełka to do dziś trzeba mieć duuużo cierpliwości
)