reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
zmyka do kapieli i do łóżeczka bo padnieta jestem, zakupy w piątek to masakra:wściekła/y: ale cóż trzeba było:tak: . Dzisiaj jak byłam kasowana w Auchanie przeprowadzali "koło fortuny" i wylosowali kase przy której ja byłam i w nagrode wpado mi na karte Skarbonka 30 zł:-) (deserki i kaszki zafundował sklep dla Kuby;-) ;-) ;-) )

dobranoc koleżanki:happy:

Witam!
Coś necik mi nie działał, wyłączyłam kompa i działa :-)
Karolcia dziękuje za gratki :-)
Oliwka gratulacje dla Małej kolejnych zębolków :tak:

Kubusiowa ale mieliście szczęście :tak: super, ja też tak chce :eek: :laugh2:

Shinue ciekawe kiedy się zacznie, życzę CI krótkiego i łatwiego porodu :tak:
Kaśka dziwne to, chyba za kumata jesteś :tak: nie martw się, na pewno szybko się przyzwyczaisz Ty do nich a one do Ciebie.

Wklejam kilka fotek Karolci, pierwsza z Dnia Wszystkich Świętych a reszta dzisiejsza - zabawa na kocyku :tak:

A tu pierwszy śnieg Karolci :-D, a na tym drugim dzisiejsze spanko po zabawie (pobiła rekord - spała jakieś 20 min :laugh2: )

Idę już spać, do jutra!

iza zdiecia super, w rózowym ubranku:-)miud malina ,to jest ta zabawka która zamówiłaś z allegro ?:-)fajna ,a psałam ze słodziutko wyglada maluda jak śpi:-) zreszta wszystkie dzieciaczki słodko wyglądaja jak śpią:tak:

reklama
hej !!!!!

a ja znów zaniedbałam Was ! przepraszam !!!

musze jutro nadrobic co u Was !!!!

na dobranoc takiego slicznego kwiatuszka jak Karolcia to az miło pooglądać !!!!

ale wkurza mnie ta pogoda ! Liwia jak teletubiś wygląda i bidula za długo nie chce siedziec na dworze !!! słonce swieci to zbieramy sie na spacer jak ubrane jesteśmy to zaczyna zacinać wiatrem i śniegiem to na chwilke i zaś do domu :-( nie ma jak wiosna !!!!

Do góry