reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
.Ale się nawet ruch zrobił na bb:szok:.

.kubusiowa ciekawe czemu Kubuś jak sa goscie to nie śpi w dzień,może wyczuwa jakaś euforię u rodziców i cieżko mu zasnąć;-),może w dzien odeśpisz:confused:czekam na fotki:tak:.

.kaśka76 wielkie gratki dla zębolka.

.iza no i fajnie ze Karolka grzecna,a wracacie dziś autobusem do domu:confused:taka pogoda...brr:baffled:.

.Miłej niedzieli tak w ogóle:cool2:.

obiecane zdjęcia z Załęcza

tego zwierzaka o mały włos nie przywieźliśmy ze sobą
1001296ji6.jpg

tu jestem z funkcyjną :-)
1001397gl8.jpg

ja Wam tu dam :tak: :tak: :tak:
1001416hw1.jpg

chodzę sobie :laugh2:
1001406in2.jpg

tak sobie należy ludzi wyszkolić :cool2:
1001432ow2.jpg

grzybek - ciekawe czy będzie dobry?????:-p
1001438nj2.jpg

w liściskach:-)
1001463qz9.jpg

1001446et7.jpg

1001470sh4.jpg

patrzcie Cioteczki - tak całuję :tak: jest która chętna???? :-D :-D a może Wasza Córcia??????? ;-)
1001554qw4.jpg

a tak przytulam - tym razem babcię:-) ale chętnie poprzytulam młodsze ;-)
1001556uy2.jpg

kubusiowa fajnie ze odwiedziny udane :-) kubus był przemeczony i niespał ,odeśpij popołudniu taka pogoda do spania:-)
kaśka super zdięcia a te w lesie z liścmi bomba ,rosnie ci łamacz kobiecych serduszek:-D:-D
ide zrobic krem do ciacha bo jakoś mam ochte:-)

Hej dziewczyny
Pogoda do bani, leje jak z cebra i pizga w czapkę :sick: Ja już wolę śniegi puszyste :tak:
Niebawem wybieram się do mamy na obiad po sląsku ;-) rosół, rolada, kluski i modro kapusta :laugh2:

Mokate ... a jakie to zajęcia ma Daria ?

Kaśka ..... super foteczki ;-)

Karolinna ..... ale jeszcze nie w ten wtorek przyjadą moje mebelki, bo z rogówką tośmy tak namieszali - zmiana strony z lewej na prawą, zmiana tapicerki oraz drewnianych obić. Kolor niestety jest kompromisem ... ale cóż nie mozna miec wszystkiego :tak:

Shinue ..... i jak u ciebie :confused:

KASka super wycieczka była . Piękny las i super pogoda . Kot też mi się podoba ;-) . Poza tym gratulacje z powodu wyrżnięcia ząbka .

MARIAOLA dziś się czuję nie ciekawie . Mam co chwila skurcze ale takie jak przy okresie . Nic nadzwyczajnego . Tyle tylko że strasznie marudze .

Chyba pujdę na krutki spacer

Gdzie kupujesz rogówkę w black red withe ?

reklama
Shinue .... no pewnie, że skurcze co chwila to nic takiego nadzwyczajnego ;-)
Tak masz rację, rogówkę i komodę kupiłam w salonie Black red white, ale to chyba od jakiegoś innego dostawcy, bo tych rzeczy nie ma w katalogu :baffled:
A na spacerku byłas ? Bo u mnie strasznie cały dzień leje :sick:

Do góry