reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
100 lat 100 lat niech zyje zyje nam .... ;D wszystkiego naj ... naj i jeszcze raz naj dla Soni z okazji skonczenia swojego 1 roczku zycia. Sandreos ucaluj mocno swoja iskierka . Ja niestety nie znam okluistow ,ale Kasia ma racje najpierw sie kieruj na Ceglana sa tam chyba najlepsi specjalisci jezeli chodzi o oczka .( marzy mi sie tam praca ::))
Poki co nie martw sie na zapas , wszystko na pewno bedzie ok ;) Trzymam kciuki .

MMM ;D Ty to sie masz tam dobrze , cieplo , jedzonko podstawiaja , ubierac sie i malowac nie musisz , nie mowiac juz o wychodzeniu gdziekolwiek w taka pogode , i jeszcze maz komputer ci przynosi ;D. Tak powaznie najwazniejsze ze wszystko w porzadku ,jestes pod fachowa opieka , i juz na dniach zobaczysz w real ;) swoje malenstwo .
Daj znac co i jak ;)

Karollka co sie z Toba dzieje ? zapracowana kobita no ;D Odezwij sie do nas .

No to by bylo na tyle , pocwiczylam , pocierpialam , pojadlam , popisalam , a zaraz :mad: pomarzne , bee
Milego dnia , caluski dla WAs pa

reklama
hello!!

sonia wszystkiego naj... pierwsze urodziny to poważny wiek...

aga ja też ćwiczę tylko wchodzenie po schodach, facet w portierni dziwnie na mnie patrzy i nie jedna pani mi już dzień dobry mówi, bo twierdzi że mnie już dobrze zna z widzenia :) :D o mało nie załapałam pracy w szpitalu w roznoszeniu papierów po szpitalu :) przynajmniej pożytecznie by było. Opieka jest SUPER, wszystkich bardzo serio traktują... mnie nie pozostało nic tylko rodzić... ale niektóre mamuśki to twarde sztuki nie dość że 4 dni były uczulane zastrzykami to po 2 kroplówkach ich dalej nie rusza... mam nadzieję że mnie to nie czeka...

Buziaki dla wszystkich

Sonia - wszystkiego najlepszego z okazji Twoich pierwszych Urodzinek. ogromne całuski

MMM: a Ty też zamierzasz być taką zatwardziałą Mamuśką?? nie rób nam tego, my chcemy zdjęcia zobaczyć szybciutko. A w jakim szpitalu leżysz? Miłego dnia

MMM hmm znam to ;D codziennie schody zaliczalam (4 pietro) + zakupy, podloga kazdego dnia wypucowana , oczywiscie na czworaka ;D. Wprawdzie niewiele to dalo i w rezultacie wyladowalam na wywolaniu , ale sie staralam ;D.
Takie zatwardziale mamuski tez tam lezaly , zal mi bylo , bo to po 2 tygodniach prowokacji przestawalo byc smieszne . Mnie ruszylo w dwa dni . Ale Tobie zycze porodu o czasie bez zbednych zastrzykow ;). Na Raciborskiej tez juz mnie znaly na obydwoch pietrach , bo przychodzilam tam na ktg, czy usg do mojej giny . Smialy sie ze mnie jak opowiadalam co robie zeby choc troszke szyjka sie skrocila . Proponowaly seksik z mezem ale i tak maly sie zaparl i czekal na najgorszy mroz ;D W dniu kiedy dostalam pierwszych skurczy po zastrzyku przechodzilam korytarz chyba ze 100 razy , od 15.30 do 21.00 bez przerwy .Trafilam na dyzur mojej doktorki i obiecalam jej ze urodze na jej dyzurze ;D. Nie za bardzo sie z tego cieszyla bo wiedziala ze moja akcja porodowa nie chce sie za bardzo rozwinac i czeka ja dluuuga noc. Ale coz nad ranem dokladnie 4.45 urodzil sie Oliverek , trzeba go bylo potraktowac Oksytocyna . Jeju mam nadzieje ze Cie nie postraszylam , w sumie niepotrzebnie o tym pisze . Ok bo juz chyba za duzo powiedzialam :-X
Nie martw sie bedzie wszystko po Twojej mysli ;)
Nie moge sie juz doczekac fotek bejbika ;D

Jeszcze sie zapomnialam pochwali ze moje male juz coraz czesciej staje samo . Dzis zrobilam zdjecie , to autentyk ;D, nie ustawialam go
hpim1345pop0tw.jpg

Ok zmykam pa

Dziekuje wszystkim w imieniu Soni.

Gratulacje dla Oliwiera, robi sie coraz bardziej samodzielny, nim sie obejzysz, a za bedzie Sonie podrywal ;)

MMM bedzie dobrze, mnie chwycilo nagle i poszlo szybko bez zadnych wywolywan. Moja siostre to juz nawet wypisywac chcieli mimo, ze juz po terminie byla i w tedy Amadeusz postanowil sie ruszyc i szbko poszlo.

Pozdrwawiam

cześć :)

sandros wszystkiego naj dla małej!!
miprezentgif1iz.gif

aga77 nio fakt,trochę jestem zapracowana :) mały pięknie stoi ;D ( oczywiście nieustawiany ;) )

dziewczyny kurcze,mam nadzieję że ja nie będę tak długo się "męczyć " tylko mała hop wyskoczy ;D i to tak tydzień przed terminem ;D hihi i to jeszcze 39 dni!!!! suuuper :)

wczoraj kupiłam w końcu ciepłe rękawiczki,ale się na nie wykosztowałam ;D całe 3 złote ;D nie ma to jak targ koło przystanku i szybka reakcja na zimno ;D

i już uraczyłam tej przyjemności jaką jest wstawanie co najmniej dwa razy w nocy do kibelka,eh. :)

miłego dzionka babeczki

Dzien Doberek :D

Karollka zycze Ci tego , zebys szybciutko urodzila , co do kiedy to nastapi sama juz nie wiem co lepiej , czy przed terminem ,czy po. Moze moja gin mnie w ten sposob uspokajala mowiac ze im pozniej tym lepiej.
Zdjecia sa naprawde w 100% orginalne , jeszcze ze dwa razy w ciagu dnie przy mnie Oliverkowi udalo sie wstac . Krzeselko do karmiena robi sie niebezpieczne , a samo karmienie trwa dluzej , bo maly non stop z niego wylazi.
Bylam dzis u pani doktor popytac sie o szczepionke przeciwko grypie . Dzieci mozna szczepic po 6 m-cu zycia , kosztuje ok 27 zl i trzeba zaszczepic maluszka 2x w miesiacu.
Skonczylo sie na info bo szczepionek nie ma i prawdopodobnie nie bedzie jeszcze dlugo , po drugie czy ochroni ona np przed ptasia grypa tego nikt nie wie .

Sandros ;D Sonia na pewno wpadnie Oliverkowi w oko , bardzo lubi dziewczyny a im mlodsza tym lepiej ;D. Niech no tylko wyskoczy z rodzinnego gniazdka na wlasnych nozkach .

hej a gdzie reszta mamusiek?
Lilith ?? odezwij sie jak samopoczucie? Kasia , MMM , a miza to juz w ogole gdzies nam wsiakla.
Lece , pa , caluski

reklama
Cześć Dziewczyny!!

Szybka relacja z dzisieszego ranka i wizyty. Małemu spadało tętno co zaniepokoiło pielęgniarkę i już z samego rana położyła mnie pod ktg, ale pani dr swierdziła że jest wszystko ok, a te spadki tętna biorą się od tego że mały ma już nisko głowę, którą uciskają kości miednicy i dlatego tak się dzieje, ale to nic strasznego- uspakajała. Od jutra zaczynam brać zastrzyki uczulające i jak do poniedziałku nie ruszy to podłaczają mnie pod kroplówkę już w poniedziałek!!

Buziaki dla wszystkich

acha kaśka leże w gliwicach

Do góry