czesc
Na samym poczatku wielkie buziaczki dla MMM, co by sie szybko bezbolesnie wysypala

bo raczej juz do domciu Cie nie puszcza ? Przynajmniej z brzuszkiem . Nie zapomnij kochana zaraz po powrocie znalesc 5 min na wklejenie zdjec maluszka ;D Trzymamy kciuki .
Karolka przez wekend jest mi ciezko dostac sie do kompa , bo moj maz nadrabia caly tydzien , nie ma takiej mozliwosci , zebym usiadla i napisala.Jedynie mam 2 godzinki wolne kiedy panowie ida na spacerek , ale wykorzystuje je na ogarniecie miezkania i siebie. Pozostaje mi tylko caly tydzien ;D
Kasienko Ty sie nam oszczedzaj, i nie ogladaj wozkow za taka cene ;D
Nie wiem ,mnie sie wydaje ze lepiej kupic wozek z komisu , czy bezposrednio od kogos niz sie wyprowac z kasy , szczegolnie kiedy sie jej nie ma . A przeciez czesto gesto zdarzaja sie wozki w idealnym stanie . No ale ..ja juz mam to a soba a wozek spacerowke cale szczescie dostalismy na chrzciny ;D
A Karolka zapomnialam ,cwicze , ale nie potrafie sie ruszyc , znalazlam zestaw cwiczen doslownie 10-15 min .Wydawaja sie luzik , ale za to konkretne . Dzie mam takie zakwasy ze nic nie umiem zrobic . Nie wyobrazam sobie spacerku z malym , tzn wtarganie wozka na 4 pierto .No coz chce sie byc piekna trzeba pocierpiec ;D ;D ;D
Zmykam ,pojawie sie jeszcze . Caluski i milego dnia , pomimo pogody hej