.Hejka.
.Dzięki za pozostałe miłe słowa pod moim adresem
.
.baska nie lubię takich toksycznych ludzi
,ale nie daj się i będzie ok;-)zresztą czytam ze już wiecie jak z nią postępować
.
.sandros ja też nie zmieniam aż tak często pościeli;-) w sumie tak jak dziewczyny tu piszą ,co około 3 tyg.I nam i Lence.
.iza dziś wieczorem będziesz miała ode mnie
z odpowiedzią,a przynajmniej się postaram;-).
.ewcik mąż mówi ze wyglądam lepiej
.A faktycznie trzeba się cieszyć że nie urodziliśmy się na jakiejś zabitej dechami wsi bo to byłoby straszne
.
.justyna dobrze że się zorientowałaś że nie chodziło o "czad" tylko o "czas",pewnie do dziś bym starała się skądś wykombinować jak to na włosy nałożyć;-).
.mokkate sama przyjemność takie wybieranie mebli
.
.katerina78 witam nową mamę
,jak najbardziej rozgość się i pisz,pisz,pisz
.
.Miłego poniedziałku.
.Dzięki za pozostałe miłe słowa pod moim adresem
..baska nie lubię takich toksycznych ludzi
,ale nie daj się i będzie ok;-)zresztą czytam ze już wiecie jak z nią postępować
..sandros ja też nie zmieniam aż tak często pościeli;-) w sumie tak jak dziewczyny tu piszą ,co około 3 tyg.I nam i Lence.
.iza dziś wieczorem będziesz miała ode mnie
.ewcik mąż mówi ze wyglądam lepiej

.A faktycznie trzeba się cieszyć że nie urodziliśmy się na jakiejś zabitej dechami wsi bo to byłoby straszne
..justyna dobrze że się zorientowałaś że nie chodziło o "czad" tylko o "czas",pewnie do dziś bym starała się skądś wykombinować jak to na włosy nałożyć;-).
.mokkate sama przyjemność takie wybieranie mebli
..katerina78 witam nową mamę
..Miłego poniedziałku.
.
A szkoda.. Zaczelam Jej juz podawac soczek, deserki i kaszke na dobranoc, noi o diwo moja Córka zjada wszystko, poporstu wszystko Jej odpowiada, maly Żarłoczek

a johnson podobno uczula, a zamiast oliwki tez mozesz zwykłą ciekła parafinę używać zresztą zapytaj lekarki, a krem f18 jest tez super na rózne takie a duzo tanszy niz np oliatum !!! a ta wysypka to taka sucha skórka czy jakaś wysypka ???
to u was jest takie co przyjmuje dzieci od tego wieku !!! no i gratulacje ze sie udało z pracą !!!
ale dobra juz sie nie denerwuje