reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.Chciałam jeszcze podziękować mokkate,kubusiowej,izie,mmm,oliwce,ewcik za super karteczki z okazji roczku Lenki
4hk5bwk.gif
.

reklama
Karolinko Lenka to juz takie dziecko a nie niemowle normalnie szok jak patrze na to zdj po licznikiem :happy: no ale w końcu poważny wiek juz !!! :-)

a z tym spaniem to mam nadzieję ze niezapeszę tfu tfu tfu

idę głowę myć bo juz masakra co mam na tej głowie !!!

Czarnulka super karteczka, dziękuję za życzonka :tak:

Baska super że Kamilek zaczyna się już bawić zabawkami :tak: ciekawe kiedy pierwszy raz weźmie sam do rączki zabawkę, pewnie już niedługo :-)

Karolinna nareszcie się odezwałaś, z lekka mnie wczoraj olałaś :wściekła/y: ale i tak Cię lubię :happy: Gratki dla Lenki z okazji nowego słówka :tak: i kolejnych dwóch ząbków bo o ile się nie mylę to miała 8:confused:
Dzięki za komplementy pod adresem Karolinki :tak: :happy:

Ja jeszcze okien nie umyłam, w ogóle bardzo mało mam zrobione, przy Karolci niestety ciężko coś zrobic, buntuje się jak jest w nosidełku, a jak "łazi" to wiadomo nie mogę jej z oka spuścić, a mąż prawie non stop w pracy :sick: Dziś byliśmy u teściowej i sama zaproponowała że przyjedzie zająć się małą a ja pomyje sobie okna :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:.
Karolcia dostała od niej fajowe dżinsy i sweterek :-) .

Justyna oby z tym spankiem Liwciorka już tak zostało!!! Trzymam kciuki!!!!

Dziewczyny mam problem z Karolcią, od kilku dni wieczorem po kąpieli daje taki koncert że :szok: :szok: :szok: Wczoraj już w wanience darła się jakbym ją ze skóry obdzierała, potem cały czas na przewijaku, podczas karmienia chwila ciszy a potem znowu. Nie pomaga nawet przytulanie, noszenie, musi się wypłakać i dopiero później zasypia. A drze się na całe gardło, tak strasznie głośno że uszy bolą, nie ma łez więc nie płacze np. z bólu ona po prostu się złości :eek:. Nie wiem co to dalej będzie, co za diabełek nam rośnie, sąsiedzi to chyba myslą że my ją torturujemy :baffled: a mnie codziennie boli głowa :sick:. Nie wiecie co to jest:confused: Istnieje może coś takiego jak bunt niemowlaka:confused:

oj Izka nie wiem co poradzić a moze cos ją denerwuję ! Liwia czasem tez tak ryczała bo nie chciała wyłazić !!

Karolinko nie było mnie tu jak Lenka świetowała wiec troche "spóźniona" kartka równiez ode mnie :-)

Izka a jeszcze tak myślę, może spróbuj trochę wcześniej zrobić jej kąpanie, moze juz jest zmęczona za bardzo i te całe zabiegi ją tak denerwują !!!

dobra idę juz tą głowę myć.........

czes c dziewczyny ciągle o was pamietam , potcztuje , ale nie mam jak pisac bo wiecznie moja mała szczygga , wchodzi w klawiature , pozdrawiam was wszytkie serdeczne i , postaram sie byc nabieerzaco

a to my teraznijesze
Grudniowy spacerek
daria109it5.jpg

daria106qa2.jpg

Stokrotki

daria114ko3.jpg

Witam w czwartkowy poranek, dziś jestem pierwsza :confused: :szok: :-D

Noc miałyśmy z Karolinką paskudną, w ogóle się nie wyspałam, często się budziła, płakała, o 3 musiałam ją wziąć do łóżka, nie wiem co ostatnio dzieje się z tą moją córcią :confused:

MIŁEGO DZIONKA CIOTECZKI!!!!

Koreczek fajnie że do nas zajrzałaś, ale Twoja córcia już duża :tak: świetne foteczki :tak: Ta ze stokrotkami w grudniu baaardzo ciekawa :szok: :-D

Justyna ja już i tak zaczęłam Karolcie kąpać dość wcześnie bo o 18.30 ale chyba zacznę jeszcze wcześniej :baffled: Teraz budzi się ok. 8 i nie chce spać, a jak ją bedę kłaść wcześniej :confused: chociaż wczoraj szła spać duuużo później a i tak obudziła się o 7.30 :baffled:

reklama
Witam "stare" i nową mamusię z Goczałkowic!:happy:

Noc miałyśmy z Karolinką paskudną, w ogóle się nie wyspałam, często się budziła, płakała, o 3 musiałam ją wziąć do łóżka, nie wiem co ostatnio dzieje się z tą moją córcią :confused:

No jakbym czytała o Martynce:tak: :tak: :tak: :tak:
Też jestem dziś mega niewyspana:wściekła/y:
Ale u nas to albo zęby, albo efekt wczorajszego dnia. Byłam na zakupach i mała miała troche poprzestawiany dzień.
Efektem wczorajszego wyjazdu będzie chyba (pisze chyba, bo u nas to się jeszcze może zmienić:-) ) nowa kuchnia. Jednak dałam sie przekonać mężowi do remontu. Ale dopiero w styczniu, przed świętami się nie zgadzam:no: .

Iza- co do "wieczornych koncertów", to może to są kolki. W tym wieku dziecko nie robi nic "na złość", tylko coś jej przeszkadza. Może dałaś jej popróbować czegoś nowego, albo sama zjadłaś coś innego niż zwyklę? Albo byłaś czymś poddenerwowana i jej się udzieliło?:confused:

Karolinko- jak się cieszę, że się odezwałaś. Buziaczki dla Lenki.:-) :rofl:

Sandros- dużo zdrówka życzę. Jestem za opcją- "Świat bez kataru", ale to chyba nierealne:-)

Koreczek- zdjęcie ze stokrotkami zostanie dla "potomnych" jako świadectwo, że w grudniu mogą zakwitnąć stokrotki :-D A co!
Czarnulka- bardzo dziękuję za życzenia. Karteczka śliczna!:tak:

Miłego dnia!!!!!!:happy:

Do góry