reklama
justyna
Fanka BB :)
Karolinko Lenka to juz takie dziecko a nie niemowle normalnie szok jak patrze na to zdj po licznikiem
no ale w końcu poważny wiek juz !!! :-)
a z tym spaniem to mam nadzieję ze niezapeszę tfu tfu tfu
idę głowę myć bo juz masakra co mam na tej głowie !!!

a z tym spaniem to mam nadzieję ze niezapeszę tfu tfu tfu
idę głowę myć bo juz masakra co mam na tej głowie !!!
Czarnulka super karteczka, dziękuję za życzonka
Baska super że Kamilek zaczyna się już bawić zabawkami
ciekawe kiedy pierwszy raz weźmie sam do rączki zabawkę, pewnie już niedługo :-)
Karolinna nareszcie się odezwałaś, z lekka mnie wczoraj olałaś
ale i tak Cię lubię
Gratki dla Lenki z okazji nowego słówka
i kolejnych dwóch ząbków bo o ile się nie mylę to miała 8
Dzięki za komplementy pod adresem Karolinki
Ja jeszcze okien nie umyłam, w ogóle bardzo mało mam zrobione, przy Karolci niestety ciężko coś zrobic, buntuje się jak jest w nosidełku, a jak "łazi" to wiadomo nie mogę jej z oka spuścić, a mąż prawie non stop w pracy :sick: Dziś byliśmy u teściowej i sama zaproponowała że przyjedzie zająć się małą a ja pomyje sobie okna
.
Karolcia dostała od niej fajowe dżinsy i sweterek :-) .

Baska super że Kamilek zaczyna się już bawić zabawkami

Karolinna nareszcie się odezwałaś, z lekka mnie wczoraj olałaś

Dzięki za komplementy pod adresem Karolinki

Ja jeszcze okien nie umyłam, w ogóle bardzo mało mam zrobione, przy Karolci niestety ciężko coś zrobic, buntuje się jak jest w nosidełku, a jak "łazi" to wiadomo nie mogę jej z oka spuścić, a mąż prawie non stop w pracy :sick: Dziś byliśmy u teściowej i sama zaproponowała że przyjedzie zająć się małą a ja pomyje sobie okna

Karolcia dostała od niej fajowe dżinsy i sweterek :-) .
Justyna oby z tym spankiem Liwciorka już tak zostało!!! Trzymam kciuki!!!!
Dziewczyny mam problem z Karolcią, od kilku dni wieczorem po kąpieli daje taki koncert że
Wczoraj już w wanience darła się jakbym ją ze skóry obdzierała, potem cały czas na przewijaku, podczas karmienia chwila ciszy a potem znowu. Nie pomaga nawet przytulanie, noszenie, musi się wypłakać i dopiero później zasypia. A drze się na całe gardło, tak strasznie głośno że uszy bolą, nie ma łez więc nie płacze np. z bólu ona po prostu się złości
. Nie wiem co to dalej będzie, co za diabełek nam rośnie, sąsiedzi to chyba myslą że my ją torturujemy
a mnie codziennie boli głowa :sick:. Nie wiecie co to jest
Istnieje może coś takiego jak bunt niemowlaka
Dziewczyny mam problem z Karolcią, od kilku dni wieczorem po kąpieli daje taki koncert że

koreczek83
Mama wrześniowa 2005
czes c dziewczyny ciągle o was pamietam , potcztuje , ale nie mam jak pisac bo wiecznie moja mała szczygga , wchodzi w klawiature , pozdrawiam was wszytkie serdeczne i , postaram sie byc nabieerzaco
a to my teraznijesze
Grudniowy spacerek
Stokrotki
a to my teraznijesze
Grudniowy spacerek

Stokrotki

Witam w czwartkowy poranek, dziś jestem pierwsza
Noc miałyśmy z Karolinką paskudną, w ogóle się nie wyspałam, często się budziła, płakała, o 3 musiałam ją wziąć do łóżka, nie wiem co ostatnio dzieje się z tą moją córcią
MIŁEGO DZIONKA CIOTECZKI!!!!

Noc miałyśmy z Karolinką paskudną, w ogóle się nie wyspałam, często się budziła, płakała, o 3 musiałam ją wziąć do łóżka, nie wiem co ostatnio dzieje się z tą moją córcią

MIŁEGO DZIONKA CIOTECZKI!!!!
Koreczek fajnie że do nas zajrzałaś, ale Twoja córcia już duża
świetne foteczki
Ta ze stokrotkami w grudniu baaardzo ciekawa
Justyna ja już i tak zaczęłam Karolcie kąpać dość wcześnie bo o 18.30 ale chyba zacznę jeszcze wcześniej
Teraz budzi się ok. 8 i nie chce spać, a jak ją bedę kłaść wcześniej
chociaż wczoraj szła spać duuużo później a i tak obudziła się o 7.30 

Justyna ja już i tak zaczęłam Karolcie kąpać dość wcześnie bo o 18.30 ale chyba zacznę jeszcze wcześniej

reklama
Witam "stare" i nową mamusię z Goczałkowic!
No jakbym czytała o Martynce
Też jestem dziś mega niewyspana
Ale u nas to albo zęby, albo efekt wczorajszego dnia. Byłam na zakupach i mała miała troche poprzestawiany dzień.
Efektem wczorajszego wyjazdu będzie chyba (pisze chyba, bo u nas to się jeszcze może zmienić:-) ) nowa kuchnia. Jednak dałam sie przekonać mężowi do remontu. Ale dopiero w styczniu, przed świętami się nie zgadzam
.
Iza- co do "wieczornych koncertów", to może to są kolki. W tym wieku dziecko nie robi nic "na złość", tylko coś jej przeszkadza. Może dałaś jej popróbować czegoś nowego, albo sama zjadłaś coś innego niż zwyklę? Albo byłaś czymś poddenerwowana i jej się udzieliło?
Karolinko- jak się cieszę, że się odezwałaś. Buziaczki dla Lenki.:-)
Sandros- dużo zdrówka życzę. Jestem za opcją- "Świat bez kataru", ale to chyba nierealne:-)
Koreczek- zdjęcie ze stokrotkami zostanie dla "potomnych" jako świadectwo, że w grudniu mogą zakwitnąć stokrotki
A co!
Czarnulka- bardzo dziękuję za życzenia. Karteczka śliczna!
Miłego dnia!!!!!!

Noc miałyśmy z Karolinką paskudną, w ogóle się nie wyspałam, często się budziła, płakała, o 3 musiałam ją wziąć do łóżka, nie wiem co ostatnio dzieje się z tą moją córcią![]()
No jakbym czytała o Martynce

Też jestem dziś mega niewyspana

Ale u nas to albo zęby, albo efekt wczorajszego dnia. Byłam na zakupach i mała miała troche poprzestawiany dzień.
Efektem wczorajszego wyjazdu będzie chyba (pisze chyba, bo u nas to się jeszcze może zmienić:-) ) nowa kuchnia. Jednak dałam sie przekonać mężowi do remontu. Ale dopiero w styczniu, przed świętami się nie zgadzam

Iza- co do "wieczornych koncertów", to może to są kolki. W tym wieku dziecko nie robi nic "na złość", tylko coś jej przeszkadza. Może dałaś jej popróbować czegoś nowego, albo sama zjadłaś coś innego niż zwyklę? Albo byłaś czymś poddenerwowana i jej się udzieliło?

Karolinko- jak się cieszę, że się odezwałaś. Buziaczki dla Lenki.:-)

Sandros- dużo zdrówka życzę. Jestem za opcją- "Świat bez kataru", ale to chyba nierealne:-)
Koreczek- zdjęcie ze stokrotkami zostanie dla "potomnych" jako świadectwo, że w grudniu mogą zakwitnąć stokrotki

Czarnulka- bardzo dziękuję za życzenia. Karteczka śliczna!

Miłego dnia!!!!!!

Podziel się: