reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Wpadłam tylko na chwilkę.
Mokkate super że umyłaś dziś wszystkie okna, możesz być z siebie dumna tak jak ja z siebie bo robiłam dziś to samo :-D i też wszystkie umyłam. Dodam jeszcze że byłam dziś sama z Karolinką :-) i spacerek też zaliczyłyśmy :tak:
Fajnie że Daria zabrała Martynkę na spacer, spodobało się jej:confused: Może teraz częściej będą razem wychodzić.

Karolinna na ćwiczenia na razie nie chodzę 21 grudnia idziemy do lekarki i zobaczymy co powie. Jestem dumna z Karolinki coraz częściej tak ślicznie siada i chyba zaczyna się jej podobać ta wyprostowana pozycja.

Kaśka trzymaj się! Buziaki dla Piotrka od Karolinki :-*

Gotuję właśnie zupki dla Karolci, może jeszcze umyję kuchnię, ale nie wiem czy starczy mi sił :baffled:

reklama
Ale tu dzis ruch:-D
Ale mi szybko minela dzisiejsza sobota:tak:
Do poludnia sprzatanko na 15 jazdy dzis plac
do 17
Potem bawilam sie z Natalka klockami a teraz ona sie bawi z wujkiem
Ale ida ja teraz kapusiac:tak:
Moze sobie lampke winka jakiegos naleje i jakis filmik obejze
No to pa
Buziaki dziewuszki dobrej nocy:-D :tak:

Widzę ze każda z Nas dzisiaj nie leniuchowała:tak: ja tez takiego kopa do sprzątania dostałam że hej:-) Poniedziałek i wtorek zarezerwowany na okna a w srode choinke ubierzemy i stroiki zrobie:-D zostanie do zrobienia jedzonko na swięta a od niedzieli ŚWIĘTOWANIE:happy:

hej !!!!

Ja tez dzis ogarnełam co nie co a wcześniej pojechaliśmy na zakupy i cześć prezentów pokupowana jeszcze tata, teść, szwagier i moja siostra zostali !!!!

Liwia dzis w ogóle nie spała, tzn teściowa ją położyła i ta kokosiła sie w łózeczku i kupsko walła dobrze ze poszła kuknać do niej ale efekt był taki ze sie przebudziła jak chciałam ją przebrać i po spaniu !! I tak w szoku jestem ze do 19 wytrzymała !!!

Kubusiowa byłam dzis w Makro i tez patrzyłam czy jeszcze są ale czytam ze Twój mężuś już był !! Całuski dla Kubinka
a zapomniałam śliczne zdjątka wczoraj sobie pooglądałam !!!! :-)

Kaśka wytrzymałości kobieto !!! a swoją drogą dałabyś tu jakiess zdjęcie tego urwisa bo juz dawno nie widziałam :-)

Wszystkiego najlepszego dla Kubusia z okazji 11 m-cy

Karolinna - jeszcze niewiem i czeka nas rozmowa przed świętami na ten temat z teściami bo do nich jedziemy już najwyższy czas ten temat poruszyć ;-)

Iza - ale wzięłaś sie ostro do sprzątania ;-)

Kaśka - te bajki Disneya tzn pierwsza część byla w gazecie MAMO to ja i Przyjaciólce a teraz co dwa tygodnie ukazują się luzem za 28zł. Teraz już była 4 część. Pierwsza część z gazetą kosztowała 6,99zl.

Czarnulka - glowa do góry święta idą :-) Wierzę ze ci czasem ciężko ja mam tylko Kamilka i naprawdę strasznie dużo z nim spędzam czasu bo to jest takie dziecko co praktycznie samo nie poleży trzeba go nosić, przytulać, zabawiać itd.

Ja dzisiaj byłam u rodziców z Kamilkiem, przyjechała ciocia i Kamilek dostal prezent na mikołaja takiego pieska co szeleszczą mu uszy a w brzuszku ma kukle która dzwoni. KAmilek od razu go chwycil za uszka dwoma rączkami i do buzi :-) ;-) i dostał też kubek niekapek z aventu taki już dostal od moich koleżanek z pracy i ma teraz dwa :-D Ja okna mam już pomyte ale z przodu muszę przetrzeć bo myłam je 2 tyg. temu i troszkę się schlapały, kuchnię mam też sprzątniętą i pokoje, została mi ubikacja i łazienka i ubranie choinki. W wigilię i tak idziemy do moich rodziców ale mieszkanko trzeba jak to jest taki zwyczaj sprzątnąć od A do Z :-)

Hejo!

Widzę że wszytskie ogarnął szał świąt. Udało nam się załatwić dziadka do opieki nad Grzesiem i zakupiliśmy o dziwo wszystkie prezenty. Dziadek bardzo zadowolony bo Grześ ładnie jadł, bawił się, a i udało mu się dwukrotnie uśpić Grzesia w łóżku.

kaśka ja też chcę zobaczyć zdjęcia Piotrka :tak:

karolinna rozumiem, że zajęcia podobają się Lence :-)

kubusiowa wszytkiego dobrego dla Kuby :-)

czarnulko trzymaj się kochana :tak:

Idę jeszcze coś posprzątać bo teraz czasu mamy bardzo mało :dry:

mam jeszcze pytanie !!

Liwia ma takie wypieki na polikach i suchą skórkę wcześniej miała tez ale mnie i po posmarowaniu kremem przechodziło a dzis wyglądała jak ruska lala i nie wiem co myśleć :confused: wyglada to jak alergiczne ale ja to bardziej stawiam na ogrzewanie w domu i suche powietrze bo rok temu tez cos takiego miała !! Co myślicie ???

.hejka wieczorem.

.baska życzę pomyślnego rozwiązania spraw z dziadkami,ale Kamilek jest taki słodki ze na pewno się zgodzą:tak:.

.kubusiowa znów się artystycznie wyżywasz na święta:-D,no i w środę już choinkę ubieracie,my może jutro dopiero kupimy,rok temu mieliśmy żywą i do tego sporą,tak więc teraz kupujemy małą(za względu na moją ciekawską Lenkę) no i nie wiem czy żywą...:rolleyes2:.

.mmm super ze dziadek się zgodził no ale podejrzewał pewnie że i on dostanie prezent więc musiał popilnować Grzesia:-):rofl:.Mam nadzieję ze niedługo się spotkamy z naszymi dzidziolkami:happy:.

kaśka76 no,baska dobrze ci wytłumaczyła :cool2:,teraz te bajki nie są w żadnej gazecie,po prostu są w kioskach jako osobne bajki ,co 2 tyg kolejna część:blink:.

.iza ale dziś byłaś obrotna:yes:.No i mam nadzieję ze 21 grudnia zdasz nam relację co powiedziała pani doktor.

.justyna no faktycznie dzielnie Liwia wytrzymała tyle czasu:eek:.W sumie pewnie czeka ją powtórka z rozrywki bo trochę wam jeszcze zostało prezentów do kupienia:-p.

.Wysprzątałam dziś tę kuchnię(jeszcze tylko przetrzeć parapet),wygrałam z lodówką:-):laugh2::biggrin2:.

.Dobranoc!
347pimisksi281380yctl8.gif
.

.
ekasrtkabombkachoinkatr4.jpg
.

.justa w sumie możliwe że to przez suche powietrze,skoro o tej porze rok temu też miała a przecież żadne pyłki nie latają...chociaż tej zimy to jakby wiosna:rofl2:.A doktorka coś mówiła na ten temat czy nie pytałaś jej:confused:.

.No i już naprawdę dobranoc:happy:.

reklama
Karoli nie byłam u lekarki !!! podobno tez uczulenie na cos co zjadła tak sie objawia ale nie jadła nic nowego :confused: zobaczę jak bedzie jutro !!!

jeny moja lodówka tez pprosi sie o mycie :baffled:

pappaa spadam do spania

Do góry