reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
a ja siedzę i wycieram zabawki mojego drugiego dziecka - tzn. małża nagrane na płytki filmy. ręce mi odpadają.zrobim jutro jakieś zdjęcie i wkleim Pitka. szkoda, że nie mialam aparatu pod ręką jak diabeł mały przysunął się dupskiem do wiaderka z wodą, wsadził łapska, a potem wylał cała na siebie.

reklama
Witam rankiem w niedzielę! Karolinka obudzila się o 7 i wstawaj mama koniec spania:eek:

Kaśka jak ja sprzątałam to Karolcie też bardzo interesowało wiaderko z wodą :-D na szczęście mój tata akurat jej pilnował i był czujny :laugh2: Tez czekam na fotki Piotrusia :tak:

Baska racja szał sprzątania mnie dopadł, już niewiele mi zostało uff, chce mieć skończone sprzątanko do wtorku, a potem zakupki, gotowanko i świętowanko :tak:

MILUTKIEJ NIEDZIELI!!!

Witam,

Ja dzis znow na uczelnie.... Naszczescie nastepne dopiero za rok :-)

Widze, ze wszyscy ruszyli ze sprzataniem pelna para, ja troszke stopnelam. Zostal mi pokoj i lazienka. Jakos nie umiem sie zebrac, ale mysle, ze w poniedzialek mi sie uda i bede mies spokoj.

Teraz mnie cos przyszlo na handre.
Cos tak od wczoraj chodze z ponetna mina, nic mi sie nie chce, najchetniej sluchalabym caly dzien blues`a...

A wlasnie Rafal juz w czwartek byl po operacji, ktora przebiegla bez zanych niespodzianek. Moze wyjdzie w poniedzialek, ale nie wiadomo, bo nienajlepiej jednak sie czuje, cale gardlo i okolice go boli, jest bardzo slaby, wczoraj cos goraczkowal i strasznie kaszlal...

Pozdrawiam,

hej
wczoraj miałam goscii nie zagladałam:-)
sandros:-D z ta straza to to niezły numer smiac mi sie che bo mnie spotkało cos podobnego tylko ja miałam 4 lata ,siostra wyszła na klatke a ja przekreciłam klucz i nie umiałam otworzyc,na szczescie sasiad ponizej był strazakiem i wszystko załatwił weszli przez okno ,tak sie wystraszyłam ze jak widziałam kogoś w kasku to sia strasznie bałam dośc dugo:tak:....Tez by mi sie nie chciało dzis w ta pogode nigdzie chodzic a ty nauczelnie;-)Z R napewno bedzie wszystko dobrze fajnie ze na świeta juz go wypuszcza:tak:
karolina ty juz chyba wysprzatałas wszystko na błysk :-)
kubusiowa ze wzgledu ze mnie wczoraj nie było to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KUBULKA:-)
J
eszcze zastanawiamy sie nad prezentem:-(
justyna jak sen Liwi poszła o 19 i przespała noc? mi tez zasneła oli kiedys o 19 bo w dzien nie spała i budziła sie:-( była przemeczona.
baska napewno tescie sie zgodza:tak:
czarnulko co za przeżycia:szok:
Kurde połowe nie pamietam postów i nie lubie długich odpisywac musze o chwilke zagadac :-D

Mam nadzieję, ze teście sie zgodza bo mieszkaja 60km od nas tesciowa musiałaby u nas zamieszkac albo w mieszkaniu babci. Wiecie teściowa jest w porzadku ale nie wyobrazałabym sobie wspólnego mieszkania ale nie bede miala chyba wyjscia bo Kamilek jest najważniejszy. Zobaczymy czy sie zgodzi i jak to bedzie widziala tesciowa moze bedzie mieszkala ze swoja mamą (jej mama teraz mieszka z nimi ale czasami przyjezdza tu do swojego mieszkania).

Kamilek tej nocy ładnie spał. Zasnął przed 21 i obudził sie o 3.28 (pierwsze karmienie) :szok: patrzylam trzy razy na zegarek bo nie umiałam uwierzyć:laugh2: Jestem dumna z mojego syneczka. Bardzo lubi jak go zabawiam różnymi grzechotkami. Fajnie się przy tym uśmiecha i gaworzy ale musi mieć dobry dzień najlepiej to wszystko wychodzi rano jak się obudzi to jest caly szczęśliwy jak rodzice też otworzą oczka i z nim rozmawiają i zabawiają :-D

Dzisiaj może pojedziemy kupić resztę prezentów.

Kubusiowa - zamówiłaś już krzesełko??? Fajne fotki, fajnie wyglądalaś w ciąży i teraz. Chociaż nie widziałam cię na żywo to widzę, ze ciagle się zmieniasz. Tajemnicza jesteś :-) Ja boję się zmian zrobiłabym coś z włosami ale boję się ryzykować ;-) Fajną mialaś tam choinkę w kącie jak byłaś w ciąży. Bardzo mi sie podoba ;-)

Karolinna - ja też kolekcjonuje te bajki. Lenka już je ogląda??? Bo Kamilek jeszcze za mały.

Oliwka - ja jak byłam mała miałam dwa latka to zamknęłam mamę na balkonie. Mama myła okno balkonowe i była na balkonie a ja przekręciłam zamek w drzwiach i nie umiałam potem jej otworzyć tylko z pieluszką w ręce jej pokiwałam papa aaaaaa Mama się wystraszyła bo w kuchni na gazie gotowała się zupa i musiała rozbić szybę (na szczęście na balkonie była doniczka) więc szybko poszło jej rozbicie szyby.

Iza - to fajnie, ze twoj tata zaoferowal ci pomoc i sobie spokojnie sprzątasz :-) Fajnego masz tatę ;-)

ufffffffffffff.... w końcu do Was dotarłam.... brrrrr więcej takich tychdni sobie nie życzę:no::wściekła/y:... ale teraz tuż przed świętami więc zmieniam humor i nastawienie....:-):-):-).... a teraz spróbuję trochę nadrobić posty i może wpadnę później:tak:

reklama
hej !!!

i co Diablica zaczytałąs sie ;-)

Izka o dziwo spała do rana tzn obudziła sie ok 3 i wziełam ją do nas i spałą dalej

ale dupa dalej brak części prezentów, byliśmy dzis w Geancie w K-cach i w Ikei bo mężuś miał do załatwienia cos w Katowicach ale maa ludzi i ceny jakkie porąbane :no: no szok !! jutro pojadę na Rybnik albo gdzieś :sick:

nic idę papu pzrobić Lilusi bo juz słyszę ze kończy sie kąpać !!! Mężuś cos z nią walczy zeby z wanny wyszła :happy: a ona jak syrena moglaby cały dzień sie moczyć !!!!

Do góry