reklama
WItam wieczorkiem!
Przed chwilą pożegnaliśmy kuzyna Rysia, wpadł z odwiedzinkam :-)
Baska tata był tylko raz, nie siedzi u mnie ciągle
, w ten dzień co był to tak jakoś niewiele zrobiłam
, a jak myłam okna to byłam sama z Karolcią ale dałam sobie radę (kochaną mam córcie ;-) ) Fajnie że Kamilek tak długo pospał, może już mu tak zostanie i będzie się budził tylko raz w nocy albo wcale.
Kaśka świetne zdjęcia Piotrka
rośnie Ci przystojniak
Bernadka dużo zdrówka dla Natalki!!!
A my prezentów w tym roku nie kupujemy, tylko dla dzieciaczków, wszystko zamówiłam na allegro :-), jutro muszę spakować paczkę dla chrześnicy Rysia. Właśnie teraz mi się przypomniało - dziewczyny trzymajcie za nią kciuki bo jest chora i leży w szpitalu, nie wiadomo do końca co jej jest, ja nie wiem co oni mają z tymi dziećmi, mają trzy córki i non stop któraś jest chora :-( :sick:
Karolinka zaczęła uparcie trenować stanie, robi to przy każdej okazji, najbardziej mi się podoba jak ją wołam do siebie, ona przychodzi na czworakach, klęka sobie i podaje mi rączki a potem się podciąga i staje, a jaka jest przy tym szczęśliwa
Idę spać, strasznie mnie dziś bolała głowa, musiałam wziąć tabletkę bo bym nie wyrobiła, czuję że ból wraca więc idę spać bo to najlepsze lekarstwo. Do jutra!
Przed chwilą pożegnaliśmy kuzyna Rysia, wpadł z odwiedzinkam :-)
Baska tata był tylko raz, nie siedzi u mnie ciągle

Kaśka świetne zdjęcia Piotrka

Bernadka dużo zdrówka dla Natalki!!!
A my prezentów w tym roku nie kupujemy, tylko dla dzieciaczków, wszystko zamówiłam na allegro :-), jutro muszę spakować paczkę dla chrześnicy Rysia. Właśnie teraz mi się przypomniało - dziewczyny trzymajcie za nią kciuki bo jest chora i leży w szpitalu, nie wiadomo do końca co jej jest, ja nie wiem co oni mają z tymi dziećmi, mają trzy córki i non stop któraś jest chora :-( :sick:
Karolinka zaczęła uparcie trenować stanie, robi to przy każdej okazji, najbardziej mi się podoba jak ją wołam do siebie, ona przychodzi na czworakach, klęka sobie i podaje mi rączki a potem się podciąga i staje, a jaka jest przy tym szczęśliwa

Idę spać, strasznie mnie dziś bolała głowa, musiałam wziąć tabletkę bo bym nie wyrobiła, czuję że ból wraca więc idę spać bo to najlepsze lekarstwo. Do jutra!
justyna
Fanka BB :)
Kaśka słodziak ten Twój dzidziorek !!!!!
Iza piszesz o tej malutkiej co jest rówieśnicą Liwii ??? Trzymamy z Lilusiem kciuki zeby szybko do domku wróciła !! a co sie stało ( jesli wśćibska nie jestem )
oj zjadłam sobie lody i tak mi słodko
jutro dalszy ciąg gonitwy za resztą prezentów, chyba trochę schizuję
z tym przejmowaniem sie czy komuś to sie spodoba, przyda itp Mam w planach Liwie zabrać ze sobą ale wiem ze to niezbyt dobry pomysł ( jak była mniejsza to jakoś łatwiej było z nią jezdzić gdziekolwiek a teraz na rękach za cięzka, wózkiem wszędzie nie wjadę, wszystko chce dotknąć zabrac i lata jak szalona, do tego zimno na dworze w sklepach ciepło a dziecko naubierane
JA CHCĘ WIOSNĘ !!!!!!!!!!!!!
Iza piszesz o tej malutkiej co jest rówieśnicą Liwii ??? Trzymamy z Lilusiem kciuki zeby szybko do domku wróciła !! a co sie stało ( jesli wśćibska nie jestem )
oj zjadłam sobie lody i tak mi słodko

jutro dalszy ciąg gonitwy za resztą prezentów, chyba trochę schizuję

Witam....pierwsza :-) !
Martynka ma MEGA KATAR!!!
Do tego przyplątała się gorączka, więc idą z nią do lekarki na 14.
Od kilku dni ślicznie siada, a od piątku ..... wstaje przytrzymujac się mebli!!!!:-)
Łóżeczko poszło w dół...
Natomist zęba nie ma ani jednego
Kaśka- ale ten Twój szkrab wydoroślał. I jak mu włoski urosły!!!!
Coś mi się wydaje, że jednak będzie szybciej chodził, niż chcą terapeuci.
Martynka ma MEGA KATAR!!!

Do tego przyplątała się gorączka, więc idą z nią do lekarki na 14.
Od kilku dni ślicznie siada, a od piątku ..... wstaje przytrzymujac się mebli!!!!:-)
Łóżeczko poszło w dół...

Natomist zęba nie ma ani jednego

Kaśka- ale ten Twój szkrab wydoroślał. I jak mu włoski urosły!!!!
Coś mi się wydaje, że jednak będzie szybciej chodził, niż chcą terapeuci.

kubusiowa
Fan(ka)
dzień dobry
Ja wpadłam sie przywitać, wczoraj niesety tylko poczytałam wasze posty ale szczerze juz za bardzo nie pamietam co komu chciałam napisać, wybacznie mi ale w głowie poprostu totalnmy zamęt:-(
Moja babcia (mama mojej mamy) od wczoraj jest w szpitalu stan nie za wesoły:-( ona mieszka z mamy siostrą w Warszawie i cały czas jest gorąca linia telefoniczna. Lekarze podejrzewaja udar mózgu a co za tym idzie w tym wieku (85lat) grozi to poważnymi konsekwencjami (paraliż, odjęcie mowy, brak kontroli nad sprawami fizjologicznymi itp.) koszmar.
Oby tylko sie nic nie stało przed świetami no i wogóle
Więc same rozumiecie i sorki:-(
Jeszcze raz dziekujemy za zyczonka od Was wszystkich :-)
a prezenty..... dzisiaj tez wyruszamy na łowy!!!!!!!!!
karolina - ja tez żywa choinke mam juz od 4 lat w tym rku tez obowiązkowo, ale małą chce
a ty juz kupiłaś
justyna - na niestety wszędzie brak krzesełek wieć byłam zmuszona;-) zamówic na allegro i to za 175 zł plus koszty
ale chyba my jesesmy uparciuchami i gupolami ale cóż;-) Udanych łowów prwzentowych!!!
kaśka - sliczne fotusie, a ten model nonono:-)
iza - Karolinka moze szybko zacząc chodic jak tak sie juz rwie do wstawania, ale szybki Dżobes z twojej córci (brawo brawo)
baska - krzesełko zamówione na allegro:-) Kamilek to Zuch Chłopak!!
Ja wpadłam sie przywitać, wczoraj niesety tylko poczytałam wasze posty ale szczerze juz za bardzo nie pamietam co komu chciałam napisać, wybacznie mi ale w głowie poprostu totalnmy zamęt:-(
Moja babcia (mama mojej mamy) od wczoraj jest w szpitalu stan nie za wesoły:-( ona mieszka z mamy siostrą w Warszawie i cały czas jest gorąca linia telefoniczna. Lekarze podejrzewaja udar mózgu a co za tym idzie w tym wieku (85lat) grozi to poważnymi konsekwencjami (paraliż, odjęcie mowy, brak kontroli nad sprawami fizjologicznymi itp.) koszmar.
Oby tylko sie nic nie stało przed świetami no i wogóle

Więc same rozumiecie i sorki:-(
Jeszcze raz dziekujemy za zyczonka od Was wszystkich :-)
a prezenty..... dzisiaj tez wyruszamy na łowy!!!!!!!!!
karolina - ja tez żywa choinke mam juz od 4 lat w tym rku tez obowiązkowo, ale małą chce

justyna - na niestety wszędzie brak krzesełek wieć byłam zmuszona;-) zamówic na allegro i to za 175 zł plus koszty

kaśka - sliczne fotusie, a ten model nonono:-)
iza - Karolinka moze szybko zacząc chodic jak tak sie juz rwie do wstawania, ale szybki Dżobes z twojej córci (brawo brawo)
baska - krzesełko zamówione na allegro:-) Kamilek to Zuch Chłopak!!

Justyna tak pisze o Martynce z Pszowa. Nie wiem dokładnie co jej jest, rozmawiałam tylko z ciocią Rysia a ona potrafi dużo dodać od siebie. Powiedziała że miała wysoką gorączkę i nic nie jadła, wezwali pogotowie i zabrali ją do szpitala, podejrzewali początki zapalenia płuc. Przez jakiś czas nic nie jadła tylko na kroplówkach była, schudła podobno ok. 2 kg i waży teraz niewiele ponad 8 kg. Dziś muszę znowu tam do nich zadzwonić i się dokładnie dowiedzieć, ciotka mówiła że powinny wyjść do domu do soboty, ciekawe czy wyszły, mam nadzieję że są już w domu i wszystko jest ok.
Kubusiowa zobaczymy kiedy zacznie chodzić ta moja mała Żaba :-) ciekawe co mi powie lekarka 21 grudnia.
Ale masz zmartwienie:sick: Dużo zdrówka dla Twojej babci i oby nic przykrego nie wydarzyło.
Mokkate dużo zdrówka dla Martynki!!! Gratulacje nowych umiejętności, ciekawe kiedy zacznie chodzić
Kończę, dziś znów przyjechał tata, więc muszę wykorzystać czas.
Kubusiowa zobaczymy kiedy zacznie chodzić ta moja mała Żaba :-) ciekawe co mi powie lekarka 21 grudnia.
Ale masz zmartwienie:sick: Dużo zdrówka dla Twojej babci i oby nic przykrego nie wydarzyło.
Mokkate dużo zdrówka dla Martynki!!! Gratulacje nowych umiejętności, ciekawe kiedy zacznie chodzić

Kończę, dziś znów przyjechał tata, więc muszę wykorzystać czas.
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
My po rozmowie z teściami. Problem mamy już z głowy teściowa powiedziala, ze z wielką przyjemnością się zajmie wnuczkiem :-) Kamień spadl mi z serca. Teściowa bedzie mieszkala u babci (w mieszkaniu swojej mamy).
Iza - niestety Kamilek śpi po staremu ;-) Fajnie, że Karolcia już tak sobie świetnie radzi :-)
Kubusiowa - przykro mi z powodu twojej babci oby nic złego się nie stało. Czy sprawa w piątek dalej aktualna???
Kaska - fajne foteczki. Piotruś już taki duży :-)
Iza - niestety Kamilek śpi po staremu ;-) Fajnie, że Karolcia już tak sobie świetnie radzi :-)
Kubusiowa - przykro mi z powodu twojej babci oby nic złego się nie stało. Czy sprawa w piątek dalej aktualna???
Kaska - fajne foteczki. Piotruś już taki duży :-)
Bernadka1234
Fanka BB :)
reklama
Baska to super że macie problem z głowy, niepotrzebnie zamartwiałaś się na zapas.
Bernadka świetne fotki, właśnie dziś mam zamiar pierwszy raz kąpać tak Karolinkę, bo też nie mamy wanny. Wpadłam na to wczoraj, bo strasznie mi już chlapie w wanience, do tej pory kąpałam ją w niej na takim stojaku. Dziś pierwszy raz w dużej misce w brodziku, już ją do niej przymierzałam ciekawe jak jej się spodoba.
Dziewczyny strasznie mi się podoba jak moja córcia ślicznie, prosto siedzi, nie mogę się napatrzeć :-) a co najważniejsze siada tak sama :-) Już myślałam że nigdy się nie doczekam, jestem z niej dumna
:-)
Idę ją kąpać, wieczorem postaram się wkleić świeże fotusie
Bernadka świetne fotki, właśnie dziś mam zamiar pierwszy raz kąpać tak Karolinkę, bo też nie mamy wanny. Wpadłam na to wczoraj, bo strasznie mi już chlapie w wanience, do tej pory kąpałam ją w niej na takim stojaku. Dziś pierwszy raz w dużej misce w brodziku, już ją do niej przymierzałam ciekawe jak jej się spodoba.
Dziewczyny strasznie mi się podoba jak moja córcia ślicznie, prosto siedzi, nie mogę się napatrzeć :-) a co najważniejsze siada tak sama :-) Już myślałam że nigdy się nie doczekam, jestem z niej dumna

Idę ją kąpać, wieczorem postaram się wkleić świeże fotusie

Podziel się: