reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Nie no normalnym Wick Wapem tylko ze wpierw smaruje grubo kremem nawilzajacym i troche wica-takiego zwyklego w zielonym pudełku

A Natalka noo długa jest najwyzsza w swoim roczniku:tak: i plus minus 3 miesiace

Ale dzis zimno-2 stopnie-Jadzis sie biore za choinke i łazienke musze posprzatac:tak:

A Nata juz lepiej sie czuje jeszcze zmerzła jest ale juz nie ma takiego potopu z nosa;-)

reklama
Witam!

Ja na chwilę, bo dziecię marudne. Byłyśmy wczoraj u pani doktor, ale na szczęście gardło i oskrzela czyste. Natomiast dzis w nocy miała gorączkę i chyba głowa ją bolała, bo tak płakała, że tylko noszenie było w stanie ją uspokoić. My z mężem, oczywiście, dzisiaj Zombi. :-(

Iza- ślicznie Karolinka siedzi i myslę, że spokojnie możesz ją do krzesełka posadzić. Martynka już od dłuższego czasu je w krzesełku. Ostatnio nawet próbuje w nim wstawać. Chyba kupię jej szelki.:-)
I wiesz co, kiedy przed chwilą oglądałam zdjęcia Karolinki, to Martynka popatrzyła na ekran i....nagle tak się ucieszyła , zaczęła machac łapkami!!!!! Nie wiem, czy to możliwe, ale wyglądało jakby poznała Karolkę i cieszyła się, ze ją widzi!!!;-)

Kubusiowa- Całe szczęście, że sprawa z babcią tak się skończyła. Cieszę się razem z Tobą

Sandros- ach...ci faceci. Oni są naprawdę z innej planety. I tak mało rozumieja.....:dry:

Zapomniałam napisac ze choinki juz sa i postrojone jest:tak:
kubusiowa super ze stan babci sie poprawił:happy2:
bernatka ile ma wzrostu twoja panienka?

Witam,

Iza faktycznie miska jak sie patrzy - a jaka Karolinka szczesliwa :-D

Oliwka zdrowka, mam nadzieje, ze do swiat juz wszyscy zdrowi, a tesciowej nastukaj ;-)

Kasia dzieki za wyjasnienie. Mam nadzieje, ze rehabilitacje przyniosa efekty.

My za choinke zabieramy sie najwczesniej w sobote wieczorkiem. Zawsze to robilismy w dzien Wigilii, ale tym razem w niedziele wypada, to moze juz w sobte wszystko wystroimy.

Pozdrawiam,

.
helloze1.gif
.

.Muszę się pochawlić że Lenka ma 11 ząbka
ggyuppirr9.gif
.

.Oraz ze mówi "daj to":-) i wyciąga rączkę ,wychodzi jej "da to" ale są to już kolejne słówka oprócz :"tata,mama,tak"itp.:-).

.Wszędzie przygotowania do świąt pełną parą:tak:.

.oliwka rodzina już wie o tej ciąży w końcu:confused:;-),co mówili:confused:.

.sandros u nas tak samo z ubieraniem choinki:tak:.

.Wszystkim chorym dużo zdrówka życzę,a tym zdrowym żeby nie chorowali!.

.Wszystkie fotki bardzo ładne,oczywiście dzięki dzieciaczkom na nich:-p.

.mokkate gratki dla Martynki że sama się podnosi do stania...a co z tym raczkowaniem:confused::rofl:.

.baska no i super ze babcia zajmie się Kamilkiem,lepiej wam się trafić nie mogło :cool2:.

.kubusiowa choinki jeszcze :no:,no ale do obi to mamy blisko więc wystarczy na chwilkę wyskoczyć i kupić:happy:.

.Zimno na dworze ,już takie pojedyncze ,malutkie płatki śniegu spadały jak byłyśmy z małą na spacerku.

.W mieszkankach pachnie już wypiekami :confused:.

.
2yn3qls.jpg
.

Nie moge was ogarznąc czxytam i nadrabiam bo niehchciałabym palnoc coś głupiego , odpisujac na wasze posty , a nie znajac dokąłdnei trescie ,

moge wam sie pochwalic ze zrobiąłm prawko i teraz ąłwtiej bedzie mi docierac na spotkanka hehehehe

karolina gratulacyjki dla Lenki;-):-) tak wiedza ,sie cieszyli :happy: a tesciowa troche była :szok: :-D:-D:happy:
sandros dzieki ;-)z checia bym to zrobiła:-D

Pisze Wam dziewczynki Zyczenia teraz bo mam chwilke a niechciałabym zapomniec do wigili juz tylko 5 dni wiec mysle ze niejest za wczesnie na zyczenia

W tym dniu radosnym, oczekiwanym,
gdzie gasną spory, goją się rany
życzę wam zdrowia, życzę miłości,
niech mały Jezus w sercach zagości,
szczerości duszy, zapachu ciasta,
przyjaźni, która jak miłość wzrasta,
kochanej twarzy, co rano budzi,
i wokół pełno życzliwych ludzi

A Wiesz ze niewiem:zawstydzona/y: :confused:
Ale ubranka ma na 92

reklama
Witam,

Karolina brawo dla Leny za nowe umiejetnosci, zaniedlugo sie okarze, ze mowi wiecej niz Sonia :baffled: i ma wiecej zebow ;-)

Bernadetka dziekujemy za zyczonka

Koreczek super, to ja bardzo chetna na spotkanie z tymi wspanialymi oczkami i slicznym usmieszkiem :-)

A my dzis zabralysmy sie za pierniczki - w koncu juz pachnie u mnie w domu swietami, meble pachna prontem, kuchnia wypiekami :happy2:

piernikun6.jpg
piernik2yd8.jpg

Pozdrawiam,

Do góry