reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.Oliwka Lenka tez ogląda teletubisie(są zaraz po domisiach ,we środy;-)), najbardziej to lubi te słoneczko:-) i muzyczkę,zaraz sobie podskakuje:-D.A ile waży Oliwka:confused:.

.mokkate fajnie ze Martynka już lepiej:tak:.No a faktycznie,jeden ból mniej:happy:.Mnie też by się przydał taki dopalacz ale nie mam go w domu aktualnie:baffled:,niedobra jesteś,narobiłaś mi smaka i co???:-p.

.justyna to może siostrze sprezentuj jakiś portret :rofl::biggrin2:.

.Lenka drzemie sobie,już jesteśmy po spacerku.

reklama
no i se poszłam na zakupy !!! wielce miała mi do Liwii przyjść i nie ma jej i nie ma od 12 czekam teraz dzwonie do męzowego a on ze poszła do fryzjera no chyba mnie kur.... :wściekła/y: trafi !!!! ciekawe co ja załatwie o tej porze jeszcze mięcho miałam kupić !!!!!!! i ciekawe kiedy te cholerne zdjęcia obrobię :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: sama se bedzie robić !!!!!!!!! no i jak tu idzie nie psioczyc na teściowe ??? :baffled: :confused: pewnie za chwile przyjdzie i spyta sie a Ty nie idziesz ??? :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Witam,

Mokkate noz ma swoj taki z Ramy co byl kiedys do serka i zawsze smaruje maslem swoje bulki na sniadanie, a ten noz... no, Sonia takich rzeczy naszczescie nie rusza, wie, ze ma swoj i inne nie sa do ruszania.
Blat w kuchni jest dla niej najfajnieszym siedzeniem.

Justyna pozazdroscic, ja dzis ostatecznie tylko zalatwilam zwolnienie od Rafala, skoczylam z patelnia do mamy i juz jakby pozno sie zrobilo... Prezenty musza poczekac, tak sobie pomyslalam, ze wybiore sie do Tesco - cala dobe czynny, moze o 3 rano nie ma duzo ludzi.

Widac nie tylko ja mam super pomocnice :-) Lodowka pewnie teraz blyszczy

Kasia duzo zdrowka, mam nadzieje, ze Piotrek szybko z tego wyjdzie.

Oliwka fajna wage ma... Sonia wazy 2 kg mniej :-( Ale miesci sie w centylach

Okazalo sie, ze jednak Wigilie spedzimy we trojke (rodzinka Rafala sie poklocila, a do nas na 3 pietro nie wszyscy sie wdrapia) - nawet sie ciesze, to dopiero druga Wigilia ktora razem spedzimy i bedzie tak nastrojowo, milo, cicho..... Musze niestety sama wszystko przygotowac :baffled:

Pozdrawiam,

witam kolezaneczki

Zdrówka dla wszystkich chorowitków!!!:tak:

Sandros - ale Ci pomocnica rosnie nono:tak:

justyna - ale masz sie fajnie ze prezenty z głowy, ja niestety na głowie:baffled: mysle że jutro uda mi sie wszystko załatwic od rana jedziemy na zakupy a Kubusia lokujemy u dziadków:tak: mam nadzieje ze bez malego pójdzie to sprawnie:-)

karolina - jak kupiona choinka:confused: ja własnie dzisja kupiłam :happy: ale piekna:laugh2: nie za duża bo niestety przy Kubusiu duza odpada:cool2:

Oliwka - a jak ze smaczkami u ciebie:confused: fajnie że rodzinka sie ucieszyła w koncu to bardzo dobra wiadomośc ze rodzinka sie powiększa:confused:

miłego wieczorku, mykam na prasowanko:-p ;-)

reklama
Do góry