reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Jakie tu pustki...już po świętach i nareszcie mam trochę czasu dla siebie:-)

Czarnulka, zdrówka dla Ciebie i Twojej pociechy

Gratuluję nowych ząbków

Sandros, ale śliczne zdjęcia

mokkate, ale boskie takie święta

U nas pierwszy raz taka Wigilia (z Młodą, ale bez mojego taty:-( ), ale jak zwykle wszystko się udało i atmosfera była piękna, pomomo braku śniegu:-) . Objadłam się za wszytskie czasy, chociaż już drugie święta dawkuję sobie makówki (miseczka na dzień;-) ). A teraz odpoczywam po dniu z moim tyranem;-) , oczy to mi nadal latają wokół głowy, a i tak zdążyła sobie nabić dorodnego siniaka:no: (tata się opiekował:tak: ). Jestem szczęśliwa, bo jeszcze troszkę posiedzę sobie z Małą w domu i będę mogła pobyć z Nią.
A teraz czas już mój mija i oczęta się zamykają więc znikam do łóżeczka. Pa

reklama
Hej dziewczyny

Wpadłam się zameldować, że wciąż jestem w dwupaku i świąteczne krzątaniny i obżarstwo nic a nic mi nie zaszkodziły ;-)
Wczoraj byłam na USG i gin się wygadał, że będziemy mieć SYNKA :-) na imię będzie miał Jeremi, tak jak postanowiliśmy na początku ciąży (dla dziewczynki do tej pory nic konkretnego nie wybraliśmy, ale już się nie musimy nad tym głowić :tak: ). Jeremi waży ok 2900, a termin porodu może sie przesunąć z 15.01 (jak wg OM) nawet na 22-31.01. Ale wiadomo jak to jest .... te terminy to czysty horoskop ..... sprawdzi się lub nie :-D

Pozdrawiam serdecznie :cool2:

KUBUSIOWA gratulacje dla nowego ząbka .

MARIAOLA te oczekiwanie w ostatnich dniach jest niesamowite , no nie?
W domu już pewnie wszystko gotowe?

Ja chyba miałam za lekki poród bo zazdroszcze Oliwce . Tez bym chciała znowu mieć taki suwaczek .

A propos świątecznych specjałów : u nas królują też śledziki ale z rodzynkami . Przyprawia sie je na słodko-kwaśno . Rarytas.:tak:

Witajcie :-)

A wczoraj Mąż przyniósł mi bukiet bordowych długich róż :-) i zabrał mnie na lody i do kina :-) .Byłam baaardzo szczęśliwa :-) :tak: :-D Moje pierwsze urodzinki tak udane ;-)

.Witajcie.

.Dziękujemy za gratki ząbków,to wszystkie 4 już powychodziły:tak:,teraz 3 i 5 jeszcze:rolleyes2:.

.anian ojć z tym guzem,wiem co przechodziłaś bo my już przeszliśmy wiele podobnych spraw,i guz dokładnie w roczek nam się pojawił:baffled:(na zdjęciach roczkowych jest;-)).A pewnie tato się tym przejął,co:confused:.

.czarnulka faktycznie super obchodziłaś te urodzinki:cool2:,a kto opiekował się dziewczynami:confused:.

.shiune takich z rodzynkami to nie jadłam jeszcze:-p.Ale szybko ci się zachciało drugiego brzuszka:-D,ja to dopiero od niedawna czuję się na to gotowa:happy2:.

.mariaola wow:szok: już tylko 18 dni co zostało.I jednak chłopiec:rofl2:.

.iza a jak tam fotki Karolci:confused: zawsze tak duzo wklejałaś a teraz cisza:eek:.

.kubusiowa raz jeszcze gratki dla Kubusia z okazji ząbka:happy:,już niedługo twój mały kończy roczek:eek:.

.sandros fajne fotki z szopką:cool2:,my się wybieramy z Piotrkiem na początku roku pokazać Lence szopkę na Ligocie,mam nadzieję ze nam to wypali:tak:.

.oliwka Oliwka zadowolona z prezentów:confused:,bo czytałam ze ty tak:biggrin2:.Jak jej się podobało:confused:.

.A tu dwie fotki ze świąt.
.(sweterek który Lenka ma na sobie to prezent no i ta lala też,od dziadków dostała:-)).
.
lenkaqh4.jpg
.

.(Choinka często była oglądana i dotykana,na szczęście zadna bombka się nie stłukła:-)).
.
lenka1lf1.jpg
.

.Miłego czwartku.

hej !!!

zimno mi :happy:

MariaOla ale fajne imie pamiętam ze na początku ciąży mój tata upierał sie ze jak bedzie synek to MUSI byc Jeremi :-)

poczytałam nagrodzone prace w tym bb konkursie co link jest u góry i poryczałam sie jak bóbr normalnie az mi po klawiaturze poleciało ( a bobry płaczą w ogóle :confused: )

Karolka ale Lenik śliczna i te włoski ma dalej zabójcze !!!

Sandros gdize ta stajenka ??????

dalej mi zimno i ide obiad zrobić !!!! chyba mi zimno ze stresu ale to moze nie teraz bede pisać :baffled:

hej
miałam wczoraj wkleic zdiecia ale zapomniałam:-)tak zaraz to zrobie.
Shiune ja dokładnie miałam tak samo ze teskniłam za brzusiem i nie mogłam sie doczekac na drugie ale wkońcu sie doczekałam;-)
karolina tak Oliwi sie podobały prezenciki dostała wielki kosz klocków teraz ja pochłaniaja do reszty i czarodziejski domek układanka i telefon w tym jest duzo melodyjek poprostu uczy i bawi :-)Lenka tez zadowolona z prezentów .pierwszy raz choinke widziała to ja ciekawiło bo rok temu to jeszcze za malutka była .Oliwia juz zdazyła przewrócic choinke ,bo na bąbki mówi piły i ściagała ale sie przestraszyła i teraz jej nie dotyka:tak:
czarnulka fajnie ze męzulek zabrał cie troche sie rozerwałaś i te róże:-)

reklama
Do góry