reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Oj, widzę, że w sylwestra Wszystkie Was wymiotło...pewnie szykujecie się do zabawy, no nie:confused: :confused: :confused:

A my dziś spokojnie, w domku, we trójkę...może uda mi się doczekać 12;-)

No a w Nowym 2007 Roku: zdrówka, radości, uśmiechu, kochanych dzieciaczków (tych "starych" i "nowych") i wszystkiego naj-....:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

reklama
fajnie że podobaja Wam sie nasze fotki:-) a faktycznie Kubus zabawkami zachwycony:-D Pokój juz wystrojony w sylwestrowe gadżety piszczałki gotowe i oczywiście czapeczki!!a szampan sie juz mrozi w lodówce.
My równiez spedzamy go w domu w trójkę:-)

baska - wiem wiem co zrobić z ubrankami;-) mi tez sie w tym kompleciku podoba taki kawalerek:tak:

justyna - pozrowienia dla mam nadzieję nie wymęczonej cioteczki:-D :-D

Dzieki za życzonka!!!!!!!!!!

Bombowego wieczoru papapapa

oj cioteczka wymęczona ale zarówno Liwia jak i Asia zadowolone :-) skoro dzis nas na Sylwestra zaprosiła to chyba nie było tak źle :-D
Liwia poje spakujemy sie i w drogę !!!!!

szampańskiej zabawy zarówno w tym małym jak i w tym duzym gronie !!!!!

Dziesc dziewczyny dawno mnie tu niebylo ale to z braku czasu bo 22 grudnia wrocił mój mezulo i teraz chcemy sie soba nadcieszyc niewidzielismy sie prawie 5 miesiecy:tak:
A 6 Grudnia znow wraca do Anglii
Ehh jakie to zycie pogmatwane
ale my na wiosne do niego daołaczymy i juz bedziemy zawze razem

Pozdrawiam i zycze wszystkim-SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU

hejka w ten noworoczny poranek.....

My dziś jedziemy do rodziców na obiadek... a ja wieczorem na
20.00 do pracy....:baffled: :sick:

Bernadka...
. chyba "6 stycznia".... ale to i tak nacieszycie śię trochę sobą..... a nie boisz się jechać do Angli?

reklama
Do góry