reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Basia a kąpaliście go w Oliatum ??? nam bardzo pomogło !!!!! a karmisz Go piersią bo juz nie pamiętam ?? no i zobacz ten F18 !!!! a w bambino tez mi sie nie chce wierzyć !! moze narazie nie myj małego mydełkiem oprócz pupci !

Oliwka ja tez miałam na początku prawie co wizyte usg i to jeszcze nie przez brzuch tylko :baffled: będzie dobrze !!! a musi podglądać zeby w razie czego szybko działać !!

reklama
Justyna - nie mamy Oliatum. Mialam tylko próbke ze szpitala i to wszystko. Krem F18 miałam i smarowałam mu zawsze pupkę jak przewijałam. Zobaczę jutro czy z szyi mu zejdzie ta plama po tym kremie Elokom a co do mycia małego to chyba bede go kąpala przez parę dni w krochmalu.

Grzecznie obiecuje ze sie poprawie :zawstydzona/y: :tak:

Basiu no i widzisz, nie przejmuj sie, wazne ze tsciowa nie poddala sie wplywom Twojej szwagierki, widac ze zalezy mu na wnuku a nie na jej gadaniu ;-) a co uczulenia, Oliwka miala jakas dziwna wysypke na samym poczatkui lekarka zalecila nam kapiel w krochmalu, ciuszki kazala akurat prac w Loveli ale nie plukac w zadnym plynie no i zmienic wszelkie kosmetyki na polskie bo Jahnson uczula i to podobno bardzo :tak: wiec my uzywalismy mydelka i oliwki Bambino, a krem do pupy z Nivea.

Oliwka wogole to GRATULUJE Fasoleczkiw brzuszku bo jeszcze nie mialam okazji :-) uwazaj teraz a siebie, nie przemeczaj sie. Ja tak jak Basia mialam w ciazy USG na kazdej wizycie i nie wplynelo to zle na plod.

Sandros GRATULUJE nowej pracy ! :-) Ja zaczelam wprowadzac Malej inne pokarmy bo nasza lekarka kazala nam rozszerzyc diete kdy Oliwia skonczyla 3 miesiace, oczywiscie stopniowo ale moja Cóka zjada wsyztsko, w sporych ilosciach, no i kazdy smak JEj podchodzi, tylko troche banany Jej nie smakuja ale jak sie ja karmi to zje, tyle tylko ze z nieciekawa minka:-D

Justyna no moja Córcia to faktycznie maly pulpecik, a zaczela tak rosnac dopiero gdy przeszlismy na mleko modyfikowane bo na piersi to tylko sie meczylysmy, ona i ja :-( szkoda mi tego no ale coz... wole karmic ja z butli i wiedziec ze jest najedzona i spokojna:tak: :-)

dziewczyny no to sie troche uspokoiłam dzieki
justyna dzieki ja to zaraz czarne myśli ale przecież masz racje :tak:teraz dopiero do mnie to dociera;-)Oliwka śle buziaczki przez sen bo zasneła:-D

Sandros - gratuluje pracy :-) :-) :-)

Luczynka - ja małemu własciwie używałam Bambino jedynie myłam go mydłem w płynie jonson&jonson ale już od dzisiaj stop i myłam go mydłem Bambino.A proszek zmieniłam na bobas tak jak kazala lekarka bo powiedziała ze lovela też uczula.

Witam

Ulżyło mi z tą pościelą:-)

luczynka fajnie, że sobie o Nas przypomniałaś, prosimy częściej:-D

oliwka29, kobieto ODPOCZYWAJ, ODPOCZYWAJ, ODPOCZYWAJ

Sandros gratuluję pracy i fajnie się masz, że znalazło się miejsce dla Sonii w przedszkolu:-)

Moje dziecię zaczęło się puszczać:szok: :szok: :szok: ...załamka
A naklikałyście nieźle, może jednak coś tu ruszy. Chociaż osoba, która zaczęła rewoluję (kubusiowa) jakoś zanikła;-)

Miłego wtorku

Basiu ja slyszalalm ze Lovela jest dosc dobrym proszkiem dla takich maluchow ale oczywsicie jak wszystko moze uczulac. Nam kazano zrezygnowac z plynu do plukania JELP bo podobno uczula jak chol... ale ja od niedawna zaczelam go znowu uzywac i juz jest wszystko w porzadeczku :tak: Mam nadzieje ze Wy tez szybko znajdziecie przyczyne tej wysypki u Kamilka i ze wszystko bedzie w normie :tak: :-)

Anian obiecuje ze sie poprawie :tak: :zawstydzona/y: Dosc wczesnie Twoj Skarbus probuje sie puszczc sam :eek: Ja podobno mialam 9 miesiecy i 1 tydzien jak zaczelam sama chodzic, amm nadzieje ze moaj Oliwka odziedziczy tempo rozwoju po mamusi, bo ja szybko mowilam i chodzilam, w przeciwienstwie do moejgo meza :eek: :-D

Zycze słodkich snow :-)

reklama
witam

ja tylko na chwileczkę bo nie mam czasu ale jutro nadrobie posty i napisze dłuuuuuuuuuugi post:tak:
ale super że cos sie ruszyło:-D anian prawda aż miło :happy: jutro sie poprawie ale cały weekend bylismy na rozjazdach:tak:

jutro wieczorem zerkne bo rano juz mnie nie ma bo na rehabilitacje mykamy z Kubusiem a potem na zakupy i załatwianie spraw roczkowych:szok: jak ten zas leci:-D

oliwcia - trzymam kciuki!!! bedzie dobrze

dobrej nocki

Do góry