Grzecznie obiecuje ze sie poprawie
Basiu no i widzisz, nie przejmuj sie, wazne ze tsciowa nie poddala sie wplywom Twojej szwagierki, widac ze zalezy mu na wnuku a nie na jej gadaniu ;-) a co uczulenia, Oliwka miala jakas dziwna wysypke na samym poczatkui lekarka zalecila nam kapiel w krochmalu, ciuszki kazala akurat prac w Loveli ale nie plukac w zadnym plynie no i zmienic wszelkie kosmetyki na polskie bo Jahnson uczula i to podobno bardzo

wiec my uzywalismy mydelka i oliwki Bambino, a krem do pupy z Nivea.
Oliwka wogole to GRATULUJE Fasoleczkiw brzuszku bo jeszcze nie mialam okazji :-) uwazaj teraz a siebie, nie przemeczaj sie. Ja tak jak Basia mialam w ciazy USG na kazdej wizycie i nie wplynelo to zle na plod.
Sandros GRATULUJE nowej pracy ! :-) Ja zaczelam wprowadzac Malej inne pokarmy bo nasza lekarka kazala nam rozszerzyc diete kdy Oliwia skonczyla 3 miesiace, oczywiscie stopniowo ale moja Cóka zjada wsyztsko, w sporych ilosciach, no i kazdy smak JEj podchodzi, tylko troche banany Jej nie smakuja ale jak sie ja karmi to zje, tyle tylko ze z nieciekawa minka
Justyna no moja Córcia to faktycznie maly pulpecik, a zaczela tak rosnac dopiero gdy przeszlismy na mleko modyfikowane bo na piersi to tylko sie meczylysmy, ona i ja :-( szkoda mi tego no ale coz... wole karmic ja z butli i wiedziec ze jest najedzona i spokojna

:-)