reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Mam pytanie do ciotek z okolic Wodzia
Nie znacie jakiejś dobrej krawcowej:confused: ???
Chce se uszyć jakiś kostium na ślub a w sklepach na siebie nie dostanę:sick: :-( .

Nawet jak by to był Rybnik albo Racibórz to mnie by to pasowało:tak: .

reklama
Cześć Kobitki!

Justyna oby Liwii szybko przeszły te skoki temperatury! A my mamy nurofen jeszcze praktycznie nie używany.

Baska 100 latek dla Kamilka!!!! a skąd wiesz że 100 dni minęło:confused: A taka kula na święta to ciekawy pomysł :tak:

Shinue ja niestety nie pomogę :no: A MariaOla już wróciła do domku bo wkleiła fotkę Jeremiego i opisała poród :-)

Anian Karolcia dziękuje:happy:

Kubusiowa Karolcia ostatnio jest taka że boi się obcych, raz rozpłakała mi się w sklepie i to jak :szok: bo taki facet się do niej uśmiechnął (fakt że stary brzydki i z brodą :laugh2: ) a do tego księdza poszła na ręce bo chyba wyczuła że to ten sam co ją chrzcił :-D

Mokkate sorki że wcześniej nie napisałam, ja mam kuchenkę z Mastercooka taką srebrną, kupiliśmy ją jakiś chyba rok temu i jesteśmy bardzo zadowoleni, lodówkę mam Elektrolux niby dobra firma a po roku zaczęły rdzewieć drzwi przy uchwytach :szok: na szczęście w ramach gwarancji je wymienili.

Luczynka pralkę mam Candy Activa System jest super, ma aż 1200 obrotów i pranie fajne prawie suche wyjmuje :tak: Ale jest dość stara, teraz na pewno są lepsze:tak:

Ewcik jak tam Filipek:confused:

Malutki teraz śpi jak się obudzi to pójdziemy na spacerek. Piękna dziś pogoda aż trudno uwierzyc. Wysypka mu nie znika :zawstydzona/y: Ma taką skórę na brzuchu i plecach nie w czerwone krostki tylko takie jakby gęsia skórka. Ja naprwdę niewiem co to jest a może ma uczulenie na oliwkę z Bambino i lepiej smarowac go oliwą z oliwek (chociaz bambino uzywam mu od 1 dnia życia).

Iza - policzyłam, że ma już 100 dni dzis ma już 101 :-) A tak naprawdę to teśce byli u nas w odwiedzinach i oni nam powiedzielei, że Kamilek ma już 100 dni :-D

Justyna - dużo zdrówka dla Liwi

cześc:-)

pogoda naprawde wiosenna wiec jak kubus sie obudzi to szybciutko jesziemy na spacerek. A wieczorem czeka mnie spotkanie w kuchni z krokiecikami, rybkami w zalweie itp.:-D jutro goście!!!!!!!!!! a jeszcze jutro mamy wizyte na 16 u alergologa z Kubusiem, zobaczymy co powie:confused: :dry:

baska - no to super że wysypka znikła:tak:

shuine - ja niestey nie znam zadnej dobrej krawcowej

Witam!
Dzisiejsza noc, to koszmar. Pobudki co godzinę. Jestem niewyspana:no:
Idę dziś do lekarki na kontrolę więc zapytam, czy to mogą być ząbki :sick:

Witajcie po przerwie :-)

Byłyśmy kilka dni u mojej mamy we Wrocławiu :-) Było Fajnie,Ale wruciłyśmy wszystkie trzy chore na grype :-( Normalnie teraz mam szpital w domu :-(

Wiki nauczyła się mówić ''Emila'' i ''bajka'' :-)

Justynko zdrówka dla Liwii zyczę~!

Moje gg 7956765 Często jesten niewidoczna ;-)

MariaOla WiELKIE GRATULACJE! SUPER ZE JEST JUZ PO WSZYSTKIM!

Cześć!

Ja jestem dzis kompletnie rozbita i zmeczona bo moja Oliwia od 2 tygodni drze sie, placze, rzuca przed snem, poporstu koszmar, i nie chce spac inaczej niz na rekach. Meczymy sie z nia codziennie do polnocy albo i dluzej :-( Do tego zaczela mi sie budzic ok 4:30 w nocy i zasypia gdzies po pol godziny wiszenia nad nia, nad lozecziem a moj kregoslup nadaje sie po tej ciazy tylko do wymiany, od kilku dni przez te JEj ekscesy dokucza mi okropny bol kregoslupa :szok: W dzien tez nie jest lepiej bo Mała caly czas marudzi, poplakuje i cisza jest tylko na rekach, tragedia:-( Juz nie iwem oc z nia robic :no:

MariaOla opis porodu naprawde w iscie wspanialym stylu ;-) a pamietam jak dopiero co kibicowalas mi i Basce przed porordem a tu prosze...juz i Ty masz swoja KRuszynke:tak: jak ten czas leci:-)

Basiu no faktycznie juz tyle czasu mienlo odkad my rodzilysmy :tak: w takim razie my "setke" Oliwki przeoczylismy;-)

Shinue ja mieszkam w Rybniku ale dopiero od 2 lat i niestety nie umiem Ci pomoc bo nie znam tu zadnej krawcowej (poza moja tesciowa ;-) ktora nie nadaje sie do szycia bo juz bardzo zle widzi)

Czarnulko ja tez ogladalam juz krzeselka od karmienia ale hcyba kupie je Oliwce dopeiro na Wielkanoc bo poki oc ona jeszcze sama nie siedzi i wydaje mis ie ze szybko to nie nastapi, ale moze sie myle:confused: nie mam pojecia kiedy mozna dziecko zaczac sadzac w takim krzeselku

Justyna mam nadzieje ze Liwii siepolepszy i ze w koncu goraczka zejdzie jej na stale, BIdulka, na pewno bardzo cierpi. Oliwka przesyla Jej wspanialego małego buziaczka:tak:

A co do pralek to dziekuje za polecenie kilku marek ale tak jak przypuszczalam kazda z Was polecila cos innego wiec odpiero mam metlik w glowie :-D

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MARTYNKI Z OKAZJI UKOŃCZENIA 10 MIESIĄCA ŻYCIA!!!! Wow już 2 cyferki :-)

Mokkate to oczy dziś masz na zapałki, współczuczucia! Ciekawe co jest Martynce:confused:

Baska to z tą wysypką nieciekawie, musisz jeszcze poczekać bo trochę za mało czasu chyba na razie minęło.

Luczynka to masz niewesoło :sick: Ciężko powiedzieć co jest małej, chyba raczej nie ząbki:confused:

Ide na spacer bo mi słońce zajdzie, jeszcze dziś nie byłam bo myłam lodówkę i rozmrażałam zamrażalnik, nie był odmrażany od nowości (wstyd :zawstydzona/y: !!!!) Ale teraz jest jak nowy:-)

Do góry