Cześć!
Ja jestem dzis kompletnie rozbita i zmeczona bo moja Oliwia od 2 tygodni drze sie, placze, rzuca przed snem, poporstu koszmar, i nie chce spac inaczej niz na rekach. Meczymy sie z nia codziennie do polnocy albo i dluzej :-( Do tego zaczela mi sie budzic ok 4:30 w nocy i zasypia gdzies po pol godziny wiszenia nad nia, nad lozecziem a moj kregoslup nadaje sie po tej ciazy tylko do wymiany, od kilku dni przez te JEj ekscesy dokucza mi okropny bol kregoslupa

W dzien tez nie jest lepiej bo Mała caly czas marudzi, poplakuje i cisza jest tylko na rekach, tragedia:-( Juz nie iwem oc z nia robic
MariaOla opis porodu naprawde w iscie wspanialym stylu ;-) a pamietam jak dopiero co kibicowalas mi i Basce przed porordem a tu prosze...juz i Ty masz swoja KRuszynke

jak ten czas leci:-)
Basiu no faktycznie juz tyle czasu mienlo odkad my rodzilysmy

w takim razie my "setke" Oliwki przeoczylismy;-)
Shinue ja mieszkam w Rybniku ale dopiero od 2 lat i niestety nie umiem Ci pomoc bo nie znam tu zadnej krawcowej (poza moja tesciowa ;-) ktora nie nadaje sie do szycia bo juz bardzo zle widzi)
Czarnulko ja tez ogladalam juz krzeselka od karmienia ale hcyba kupie je Oliwce dopeiro na Wielkanoc bo poki oc ona jeszcze sama nie siedzi i wydaje mis ie ze szybko to nie nastapi, ale moze sie myle

nie mam pojecia kiedy mozna dziecko zaczac sadzac w takim krzeselku
Justyna mam nadzieje ze Liwii siepolepszy i ze w koncu goraczka zejdzie jej na stale, BIdulka, na pewno bardzo cierpi. Oliwka przesyla Jej wspanialego małego buziaczka
A co do pralek to dziekuje za polecenie kilku marek ale tak jak przypuszczalam kazda z Was polecila cos innego wiec odpiero mam metlik w glowie