reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej kobitki :tak:
na poczatek to gratulacyjki dla nowej mamuśki :-)
ja tez jadłam prawie wszystko i mała nie miała kolek ,ale wiadomo nic co powoduje wzdęcia kapusta por itp gazowanego i cytrusków tez nie jadłam :no:

Duzo zdrówka dla chorych dzieciaczków;-)
czarnulka fajne te kszesełko i nie drogie;-)
iza sukienka słodziutka i różowa:-D
luszczynka to masz nie zawesoło z tym spaniem małej :confused:

A ja sobie odpoczywam chodze na zaszczyki i teraz jestem juz spokojniejsza:-)niewiem czy juz pisałam ale Oliwka juz nie cyca i przesypia cała noc:-D:-D

reklama
Witam,

Rafal mi cos dzis mowil, ze urodzilo sie dzieciatko o wadze ponad 7 kg :szok:

A ja cos zmeczona jestem. Od rana bylam marudna, bo cos sie nie wyspalam, a teraz jak przyszlam z Sonia po zajeciach, to padam.
Musze jeszcze zrobic prace dla wydawnictwa i chyba zasne szybciej niz Sonia. Ostatnio cos sie jej poprzestawialo i chodzi spac ok 21 a nawet pozniej :wściekła/y: a jak chce ja przestawiac, to tak jak dzis Rafala naszlo na tatowanie i bawi sie z nia klockami :baffled:

Pozdrawiam,

Sandros - tak to prawda urodził się chlopczyk Kacperek chyba w Szczecinie i ważył troszkę ponad 7kg i mierzył 60cm :eek: Mój maly jeszcze nie waży 7kg a ma 3 m-ce :-) Ja też uważam że jajka mu nie mogly zaszkodzić w końcu jem caly czas to wszystko od poczatku tylko, że mydło, oliwke, proszek też używam od pierwszych jego dni więc coś tu nie gra:baffled: :eek: Ja już naprawdę niewiem:sick: To nie wyglada strasznie ale wolałabym żeby mu to znikło. Dziś nie pije już soku jabłkowego może to od niego. Zmieniłam tez proszek i płuczę jeszcze kilka razy - zobaczymy co dalej.

Shinue
Uwiażycie że Marzena w 7 tygodniu waży 5 kilo .
:szok: :-) A karmisz tylko piersią:confused:

Sandros ja widziałam te dziecko w Teleekspresie i szczerze mówiąc cieszę się że moja Karolcia nie była taka duża :dry: Ono waży tylko kilogram więcej niż Karolinka:szok:

Oliwka super że jesteś już spokojniejsza, wszystko będzie dobrze zobaczysz, a na kiedy masz termin:confused: Super że Olisia przesypia nocki :tak: Moja Karolcia też jest na dobrej drodze, mam nadzieje że już tak pozostanie :happy:

Czesc Kobitki
U nas juz wszystko wraca do normy...brak wymiotów , Filipek buszuje po calym domu jak zawsze, ale problem jest mały w jedzeniu. Ma na azrie diete i widocznie nie pasuje mu to...strajk na calego ....ale wazne ze duzo pije wiec lekarz mowil ze mamy sie nie przejmowac .
Justyna tak nie ma nic gorszego jak dziecko chore. Duzo zdrówka Liwi zyczymy

A ja i moja mama obie mamy grype zoładkowa..makabra. Ja niestety jestem w ciagu dnia w pracy. naciag nie co chwile, juz wsyztskie odswierzacze z kontaktu powyciagne ale jak tu ma byc dobrze jak ciagle czuje klej (z butow) i to najbardziej daje w kosc.

Dzis caly dzien Filipus byl pod opieka dziadka....i super dał sobie rade. Mama niestety przelezała w łożku.

Dziewczyny czy ktoras z was miała komisje w PZU w sprawie jakiegokolowiek odszkodowania???? Zostalo mi jesczze 10 zabiegow rehabilitacyjnych i mam skaldac papiery do PZU ale nie wiem czy jakas opinie koncowa od lekarza prowadzacego mam miec czy tylko xero kartoteki lekarskiej????

mokkate - Zdrówka, szczęścia i duzo duzo radości dla Martynki!!!!!!!!!!!:-) i tobie kochana zycze przespanych nocwk jak najszybciej:tak:

oliwka - to dobra wiadomość że czujesz sie lepiej:tak:

ewcik , czarnulka - zdrówka zycze

reklama
hej !!!!

Liwia cały dzień git wieczorem tylko 38 pojawiło sie ale cały czas ibufen a na noc paracetamol ale myśle ze jest juz lepiej !!! ale spokojna bede dopiero jak jutro lekarka mi ją oglądnie !!!!

Shinue to taki klopski z Marzenki jak Liwia bo tez w 7tyg ważyła 5650 (specjalnie sprawdziłam w ksiązeczce:-) )

Sandros fajnie czytac ze Twoja księżniczka zadowolona z przedszkola ani sie obejze a Liliś bedzie dreptać !!!!

Izka dzieki :-)

Ewcik zdrówka

Mariaola ja na początku tez jadłam tylko gotowane itp ale po pewnym czasie juz mi to sie przestało podobać :laugh2: i zaczełam próbowac i miałam to szczęście ze Liwii nic nie dolegało i jadłam wszystko jedynie na twaróg reagowała wymiotami ale czasami nie powiem zdarzały sie jakieś bóle brzuszka albo mocniejsze ulewanie !! powoli sprawdzaj, ja to nawet kapuste, fasolke jak Liwia była starsza jadłam i ok !! Jak Ci mieso gotowane sie znudzi to w piekarniku sobie upiecz ! Ryz z jabłkami jak lubisz, makaron zapiekany z warzywami i kurczakiem, wszelkie zupki (byle nie grochówa :-D )

Karolinna jak tam Lenka chyba dalej Ci nie daje pospać :confused:

Basia moze byc tak ze to co nie uczulało nagle zaczeło !! od mojej kolezanki mały miał wysypkę i kombinowali z mlekiem ha itp a okazało sie ze to od jej pudru bo jak go nosiła i sie obtarł to zaraz go obsypywało ! wiec przyczyny moga czasem byc zadziwiające !!

Do góry