iza1
Fanka BB :)
Czarnulka fajne krzesełko takie proste i tanie
Widziałam takie na basenie:-)
Luczynka chyba jak dziecko dobrze siedzi już to dopiero wtedy można w krzesełku, przynajmniej ja tak zrobiłam :-)
Dziewczyny niespodziewanie wygrałam aukcje na sukienkę
serio nie spodziewałam się, wczoraj przyszedł mi mail o przelicytowaniu mnie a dziś że wygrałam
dziwne
W sumie z koszem przesyłki zapłacę 12 zeta mam nadzieję że będzie fajna i że mała będzie w niej chodzić, może będzie fajna na roczek, bo raczej nie chce takiej typowo roczkowej, chyba że jeszcze jakaś mi się spodoba, wklejam linka:
SUKIENKA Z POLARKU (154304020) - Aukcje internetowe Allegro
To już mykam na ten spacer ;-)
Widziałam takie na basenie:-) Luczynka chyba jak dziecko dobrze siedzi już to dopiero wtedy można w krzesełku, przynajmniej ja tak zrobiłam :-)
Dziewczyny niespodziewanie wygrałam aukcje na sukienkę
serio nie spodziewałam się, wczoraj przyszedł mi mail o przelicytowaniu mnie a dziś że wygrałam
dziwne
W sumie z koszem przesyłki zapłacę 12 zeta mam nadzieję że będzie fajna i że mała będzie w niej chodzić, może będzie fajna na roczek, bo raczej nie chce takiej typowo roczkowej, chyba że jeszcze jakaś mi się spodoba, wklejam linka:SUKIENKA Z POLARKU (154304020) - Aukcje internetowe Allegro
To już mykam na ten spacer ;-)
ale cóz trzeba być twardym a nie miętkim 

Dziś mały mial na czole czerwoną wysypkę a po posmarowaniu oliwką Bambino mu znika
Wczoraj jadłam 2 jajka na miekko (czyżby alergia na białko??) Był po zatym wczoraj kąpany w krochmalu. Tylko to nie wyglada strasznie jest to takie delikatne a wkurza mnie to bo tak dbamy o niego a tu jakieś krostki na brzuchu i placach jakby gęsia skórka
Wole taka pogode niz snieg z deszczem lecacy z nieba i +2`, a na chodzikach ciapa.