reklama
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Izuniu pisałysmy w tym samym czasie ;-) Juz mi lepiej ;-) A Karolcia wygląda fajniutko :-)
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Kubusiowa - udanej balangi ;-)
Justyna - ja nie uzywam pudru więc maly nie ma ode mnie ;-) Karmię caly czas piersia ale zaczęłm się zastanawiać ostatnio dawałam małemu herbatkę z kopru wloskiego (teraz nie daję) i czyżby koper go uczulał :-( A co do skazy to raczej nie chociaż na początku mial uczulenie na mleko krowie i wogóle nie piję mleka ani nie jem serów.
Iza - Karolcia jeszcze musi podrosnąć do tej sukienki ;-)
Kaszu - witaj!!!!
Czarnulka - dużo zdrówka
Mokatte - wszystkiego naj...naj...naj dla Martynki
anian - wszystkiego naj..naj...naj dla Patrycji
Justyna - ja nie uzywam pudru więc maly nie ma ode mnie ;-) Karmię caly czas piersia ale zaczęłm się zastanawiać ostatnio dawałam małemu herbatkę z kopru wloskiego (teraz nie daję) i czyżby koper go uczulał :-( A co do skazy to raczej nie chociaż na początku mial uczulenie na mleko krowie i wogóle nie piję mleka ani nie jem serów.
Iza - Karolcia jeszcze musi podrosnąć do tej sukienki ;-)
Kaszu - witaj!!!!
Czarnulka - dużo zdrówka
Mokatte - wszystkiego naj...naj...naj dla Martynki
anian - wszystkiego naj..naj...naj dla Patrycji
kubusiowa
Fan(ka)
iza - no pieknie wyglada Karolinka w tej sukienusi
karolina - nie wiem czy ten film lepszy ale zapalony mężulek mój ogląda
czarnulka - zapraszamy, trzeba skoczyc po druga buteleczke
baska - na pewno bedzie udana imprezka:-)
a ja czekam dalej na gości juz sa w katowicach
karolina - nie wiem czy ten film lepszy ale zapalony mężulek mój ogląda

czarnulka - zapraszamy, trzeba skoczyc po druga buteleczke

baska - na pewno bedzie udana imprezka:-)
a ja czekam dalej na gości juz sa w katowicach
WITAJCIE
U mnie juz wszytsko ok....chyba juz koniec z tymi choróbskami ..asio asio asio
.
Jutro jedziemy do mojej bratanicy na 13 urodiznki a w niedziele na zakupy. CAly tydzien kupowalam tylko pieczywo i w lodowce swiatełko sie odezwało. Pustka totalna..no moze jakas konserwa by sie jeszcze znalazła.
Małego oddam na ten czas do tesciow bo uwierzcie ale z malym na wieksze zakupy to koszmar. Chce chodzic , wszystko sciaga , a jak zobaczy zabawki to usiadzie i nie da sie ruszyc go. Wtedy wybuch placzu tupanie.Na dziale ze słodyczami wszystko jest " aa" i wszystkiego ma ochote pobrobowac.
KASZU i ja Ciebie tez serdecznie witam.
Oj na wiosne trzeba bedzie jakies spotkanko zorganizowac. Dajcie tydzien szybciej znac bo bede musiała urlopik załatwic.
U mnie juz wszytsko ok....chyba juz koniec z tymi choróbskami ..asio asio asio

Jutro jedziemy do mojej bratanicy na 13 urodiznki a w niedziele na zakupy. CAly tydzien kupowalam tylko pieczywo i w lodowce swiatełko sie odezwało. Pustka totalna..no moze jakas konserwa by sie jeszcze znalazła.
Małego oddam na ten czas do tesciow bo uwierzcie ale z malym na wieksze zakupy to koszmar. Chce chodzic , wszystko sciaga , a jak zobaczy zabawki to usiadzie i nie da sie ruszyc go. Wtedy wybuch placzu tupanie.Na dziale ze słodyczami wszystko jest " aa" i wszystkiego ma ochote pobrobowac.
KASZU i ja Ciebie tez serdecznie witam.
Oj na wiosne trzeba bedzie jakies spotkanko zorganizowac. Dajcie tydzien szybciej znac bo bede musiała urlopik załatwic.
reklama
kubusiowa
Fan(ka)
:-) jakie pustki ja jestem jeszcze czekajaca na gosci!!!!!!!!!!!!!!!:-) a co serwuje dzisiaj pizze robiona własnymi rekami
i dobre drinki
ale jutro same dobroci rybki w zalewie, krokieciki pieczeń, sernik makowiec itp. i oczywiscie dobre trunki:-) :-) :-) :-)

Podziel się: