reklama
anian
Fanka BB :)
Cześć Dziewczynki
Ale Wam zazdroszczę tej pogawędki....Ja dopiero teraz skończyła się męczyć z niezbędnymi rzeczami do szkoły na jutro. Najgorsze jest to, że jeszcze mnie czeka parę takich wieczorków, bo czas do pracy mam dopiero jak Młoda uśnie:-(
A teraz znikam, trzymajcie się cieplutko:-)
Ale Wam zazdroszczę tej pogawędki....Ja dopiero teraz skończyła się męczyć z niezbędnymi rzeczami do szkoły na jutro. Najgorsze jest to, że jeszcze mnie czeka parę takich wieczorków, bo czas do pracy mam dopiero jak Młoda uśnie:-(
A teraz znikam, trzymajcie się cieplutko:-)
Cześć Dziewczyny! Ciesię się, że czat się udał i oczywiście ogromnie żałuje że mnie tam nie było, mam nadzieję że przy kolejnej okazji mi się uda.
Wczoraj w porze czatu mój Rysio walczył z kompem, coś wywalczył bo chodzi lepiej, ale jeszcze trzeba nad nim trochę popracować
Ciekawe jak wyśle sie ten post i jak będzie wyglądał
Wczoraj w porze czatu mój Rysio walczył z kompem, coś wywalczył bo chodzi lepiej, ale jeszcze trzeba nad nim trochę popracować

Ciekawe jak wyśle sie ten post i jak będzie wyglądał

O widzę, że dziś jest lepiej, a więc zaczynamy. ZNOWU JESTEM PIERWSZA :-)
Karolinka przed chwilą dorwała krem bambino, udało się jej go otworzyć więc możecie sobie wyobrazić jaki był tego skutek
ale juz wszystko wyczyściłam
Doczytałam coś o świetle, Karolinka od samego początku śpi przy zgaszonym, nikt mi nie powiedział że powinno być zapalone
Baska i jak się czatowało, Kamilek się nie obudził
A jak tam jego wysypka
Karolcia potrafi już dosyc długo utrzymać się w pozycji stojącej bez trzymanki, potrafi nawet w tej pozycji się bawić, tzn. ma coś w rączkach i sobie stoi
próbuje też wstawać bez trzymanki
Wszędzie jej pełno
Moje życzenia dla Kubusia były mało czytelne więc jeszcze raz:
KUBUSIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZKU!!! PRZEDE WSZYSTKIM DUŻO ZDRÓWKA I SAMYCH RADOSNYCH DNI!!!!
Karolinka przed chwilą dorwała krem bambino, udało się jej go otworzyć więc możecie sobie wyobrazić jaki był tego skutek

Doczytałam coś o świetle, Karolinka od samego początku śpi przy zgaszonym, nikt mi nie powiedział że powinno być zapalone

Baska i jak się czatowało, Kamilek się nie obudził

Karolcia potrafi już dosyc długo utrzymać się w pozycji stojącej bez trzymanki, potrafi nawet w tej pozycji się bawić, tzn. ma coś w rączkach i sobie stoi

Moje życzenia dla Kubusia były mało czytelne więc jeszcze raz:
KUBUSIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZKU!!! PRZEDE WSZYSTKIM DUŻO ZDRÓWKA I SAMYCH RADOSNYCH DNI!!!!
Sanros Sonia wyglądała prześlicznie!!!
Muszę się jeszcze pochwalić że Karolcia pięknie bawi się muzycznym oceanem, zainteresowała się też uczoną słuchaweczką i książeczka przytulanka też jej się podoba. Więc wydana kasa nie poszła na marne. Ocean jej się podoba bo można się bawić na stojąco
czasami posuwa go po całym pokoju i idzie za nim
.
Chciałam wkleić kilka fotek ale się nie da
:sick: 

Muszę się jeszcze pochwalić że Karolcia pięknie bawi się muzycznym oceanem, zainteresowała się też uczoną słuchaweczką i książeczka przytulanka też jej się podoba. Więc wydana kasa nie poszła na marne. Ocean jej się podoba bo można się bawić na stojąco

Chciałam wkleić kilka fotek ale się nie da

czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Hej kochaniutkie!
A ja widze ze tu zycie kwitnie :-) Wklejam wam moje maleństwa z prze chwili ;-)
A ja widze ze tu zycie kwitnie :-) Wklejam wam moje maleństwa z prze chwili ;-)
reklama
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
i jeszcze Wikusia ;-)
Podziel się: