reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Cześć Dziewczynki

Ale Wam zazdroszczę tej pogawędki....Ja dopiero teraz skończyła się męczyć z niezbędnymi rzeczami do szkoły na jutro. Najgorsze jest to, że jeszcze mnie czeka parę takich wieczorków, bo czas do pracy mam dopiero jak Młoda uśnie:-(
A teraz znikam, trzymajcie się cieplutko:-)

łał super !!! było !! ( na czacie oczywiście zebyscie nie pomyślały )

DZIEKI!!! Karolinko !!!!!

a ja oczywiście jedna z ostatnich zeby nie napisac ostatnia !! mnie to zawszecięzko pozbyć sie z imprezy !! :laugh2:

Cześć Dziewczyny! Ciesię się, że czat się udał i oczywiście ogromnie żałuje że mnie tam nie było, mam nadzieję że przy kolejnej okazji mi się uda.

Wczoraj w porze czatu mój Rysio walczył z kompem, coś wywalczył bo chodzi lepiej, ale jeszcze trzeba nad nim trochę popracować :baffled:

Ciekawe jak wyśle sie ten post i jak będzie wyglądał:confused:

O widzę, że dziś jest lepiej, a więc zaczynamy. ZNOWU JESTEM PIERWSZA :-)

Karolinka przed chwilą dorwała krem bambino, udało się jej go otworzyć więc możecie sobie wyobrazić jaki był tego skutek :szok: ale juz wszystko wyczyściłam :tak:

Doczytałam coś o świetle, Karolinka od samego początku śpi przy zgaszonym, nikt mi nie powiedział że powinno być zapalone :no:

Baska i jak się czatowało, Kamilek się nie obudził:confused: A jak tam jego wysypka:confused:

Karolcia potrafi już dosyc długo utrzymać się w pozycji stojącej bez trzymanki, potrafi nawet w tej pozycji się bawić, tzn. ma coś w rączkach i sobie stoi :szok: próbuje też wstawać bez trzymanki :szok: Wszędzie jej pełno :szok:

Moje życzenia dla Kubusia były mało czytelne więc jeszcze raz:

KUBUSIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZKU!!! PRZEDE WSZYSTKIM DUŻO ZDRÓWKA I SAMYCH RADOSNYCH DNI!!!!

Sanros Sonia wyglądała prześlicznie!!! :tak:

Muszę się jeszcze pochwalić że Karolcia pięknie bawi się muzycznym oceanem, zainteresowała się też uczoną słuchaweczką i książeczka przytulanka też jej się podoba. Więc wydana kasa nie poszła na marne. Ocean jej się podoba bo można się bawić na stojąco :-D czasami posuwa go po całym pokoju i idzie za nim :-D .

Chciałam wkleić kilka fotek ale się nie da :no: :sick: :eek:

reklama
Do góry