reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Ale wiaterek daje czadu za oknem

Justyna to my takie nocne marki zostałyśmy hihihi

Kubusiowa kiedy pijemy to winko albo szampana? ;-)

MariaOla jaki cudowny twój maluszek :-) A siłacz z niego prawdziwy ;-)

Basiu jak ten twój skarbuś rośnie,a tak niedawno był jeszcze w brzuszku ;-)

reklama
Dziękuję dziewczyny za miłe słówka ....
wrzucę jeszcze kilka z mamą z tatą i w swoim królestwie i powiedzcie, do kogo jest podobny, bo my jakoś nie widzimy :baffled:

Melduję, że nas nie wywiało!

Justa- jak tam Twój mąż, już w domu?

Czarnulka- żakiet super.

MariaOla- cudny Twój Jeremuś, do schrupania :tak:
Mnie się widzi, że cały Tatuś...:-)

Cześć! Ja również melduję że nas nie wywiało :-D
Wczoraj mężuś przeinstalował kompa (pierwszy raz to robił sam) i chodzi jak burza! Jestem pod wrażeniem jak mu to sprawnie i dobrze poszło :szok: a jeszcze niedawno nie miał pojęcia o komputerze.

MariaOla ślicznego masz synka!!! Trudno powiedziec do kogo podobny, pewnie do siebie :-D

Czarnulka super żakiet! I znowu niezły interes :tak:

Karolinna jak się czujecie Ty i Lenka:confused:

Dziewczyny już od dłuższego czasu nie karmię małej w nocy :-D cieszę się bo przynajmniej wieczorne mycie ząbków ma sens :tak: chociaż ona tego bardzo nie lubi, no ale musi polubić:dry: .

Miałyście kiedyś coś takiego że zrobiłyście test ciązowy, wyszedł negatywnie a i tak byłyście w ciąży:confused: :confused: :confused: Czy coś takiego jest możliwe:confused: :confused: :confused:

MariaOla Jeremiaszek troszkę przypomina mi Karolinkę :-) jak była taka malutka, ile ważył i mierzył przy porodzie bo chyba tego nie pisałaś :confused:

Hej :-)

nas tez nie wywiało ;-) Ale mało brakowało.

Ciesze sie że wam tez sie podoba żakiet :-) Teraz to jestem pewna ze głuposci nie zrobiłam ;-) kupiłam tez spodnie,bo nie małabym co włozyc do zakieciku ;-) Czarne KARNAWAŁ ! SPODNIE Z SATYNY-WSZYSTKIE ROZMIARY 44 (155724439) - Allegro. Mężusiowi jak pokazałam to się podoba cały komplecik ;-) i o to chodziło :-)

Karolinko jak kochana zdrówko? duzo fluidków zdrowia przesyłam tobie i Lence :-)

Dziewczyny weszłam na czat sprawdzić czy teraz będzie mi działał, bo wcześniej :no: i wygląda na to że działa :-) więc w środę na pewno będę :tak:

reklama
witam was mamy ze śląska i bardzo proszę o radę!!!
jestem w 21 tyg ciąży i wciąż nie mogę trafić na dobrego lekarza:sick:
polecono mi szpital w bogucicach
chodziłam juz do dr matuszewskiego i dr gajdeczki, którzy właśnie tam leczą... niestety nie jestem zadowolona..
czy jako szczęśliwe matki możecie polecić mi kogoś kompetentnego???
znacie dr Osieckiego lub dr Kulejewską??
a może pokierujecie na forum gdzie znajdę takie inf!!!

Do góry