reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Kubusiowa ja też będe miała okazje w Niedziele ;-) Czy masz na imię Agnieszka???????? Ja mam imieninki w Niedziele :-)

Karolinko pisz do mnie kochana gdzie i jak wejść na czata ;-)

witamy
nas nie wywiało, ale był grad i buuuurza.

zaraz jadę po leki dla Piotrka, potem pakowanko, szybka kąpiel, spanko, a jutro rano jedziemy ciuchcią na spotkanko do Skoczowa.

piątek popołudnie..... 2 dni wolnego..... uffffffffffff pracowałam 3 tygodnie na okrągło.... nareszcie więcej czasu spędzę z Olem... i może się wyśpię.... no i więcej będę mogła zaglądać do Was :-D

reklama
witajcie kobietki;-)
iza czy cos sie szykuje :-) ale czytałam od dziewczyn z innych forów że jest to możliwe poprostu zrobic jeszcze jeden teścik:tak:
czarnula ja tez imieninki bede obchodzić:tak:;-)
kubusiowa musisz ten stary zaznaczyc i backspace;-)
karolina nie wywiało nas:-Dnie meldowałam sie rano bo byłam u lekarza a potem z samopoczuciem nie dopisywało ale przeszło :wściekła/y:ból głowy

Do góry