reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
karolinna ... masz zupełną rację.... niedobra Kasia jestem:no:

Oliwka... jeszcze raz przepraszam... a na pocieszenie Ci powiem że za 20 tabl. Luteiny płaciłam prawie 40 zł.... a brałam 3 dziennie....:baffled::sick:

reklama
Hej!!!

Osinka - witaj i pisz...pisz...;-)

Sandros - chwal się ile się da tutaj wszystkie się chwalą ;-) :-)

Oliwka - ty się teraz nie denerwuj tylko odpoczywaj jak najwięcej bo dzidziuś w brzuszku potrzebuje spokoju:-) :-D

Iza - chyba niepotrzebnie panikujesz jak teścik ujemny widocznie po porodzie masz tam jakieś nieregularne cykle...idż do ginki i się zbadaj a się uspokoisz;-)

Kubusiowa - a kreacja też kupiona??? Ja też tak bym chciała iść na solarium do fryzjera i kosmetyczki. Ja czuję się ostatnio taka zaniedbana bo przy Kamilku nie mam czasu mysleć o sobie i tak wszystko na szybko.Wklej fotkę z roczku waszej trójeczki ;-)

Czarnulka - to prawda Kamilek niedawno był w brzuszku a już jest taki duży zresztą Emilka też :-) A Emilka caly czas ssie pierś czy dokarmiasz ją jeszcze czymś???:confused: :confused: :confused:

Karolinna - kuruj się;-) To dobrze, ze z Lenką juz lepiej:tak:

Dzisiaj oduczam małego od rożka. W dzień jak była pora jego spania to nie zawijalam go w rożek i powiem wam ze spał bardzo malo bo jakieś w ciagu dnia w sumie 60min. Wieczorem po kąpieli walczyłam z nim za nic nie chciał spać w łóżeczku bez rożka a więc zostawilam go w łózeczku i płakał, darł się a mnie strasznie się kroiło serce więc poszłam do niego wzięłam go na ręce nakarmiłam usnął mi i wreszcie udalo mi się go położyć do łóżeczka jak spał i tak śpi bez rożka. Zasnął o 21.Zobaczymy jak będzie w nocy:-(

Baśka... oby spał jak najdłużej.... ale trochę mnie dziwi.... bo ja nawet nie zastanawiałam się że spanie maluszka bez rożka może być problemem.... moje sreberko wręcz rożka nie lubiło i bardzo szybko kupiłam na allegro taki śpiworek (Przemo mówi na niego kokon:-D) izaczoł w nim spać.... ruchów mu nie krępuje a jednak jestem spokojna że się nie odkryje i nie zmarznie.... i tak śpi w nim do dziś...

Diablica - a widzisz nasz Kamilek spał ciagle w rożku od malego i bardzo go kochał bo czuł się w nim bezpiecznie ale ten rożek już poprostu się zniszczył rzepy awet się już dobrze nie trzymają bo on ma tyle sily ze to rozkopie a w nocy jak go brałam w nim do karmienia to już mnie wkurzał ten rożek bo co Kamilek kopnąl to się rozwinął i powiedziałam dość.....już jest na tyle duzy, że czas spać bez rożka. A teraz zastanawiam się nad śpiworem ale może nie warto go kupowac bo zas pokocha śpiworek i znów bede potem musiała go oduczać:baffled: :baffled: :baffled:

baśka..... Olek śpi w śpiworku... ale czasami muszę go np.: wyprać (śpiworek oczywiście)... i wtedy nawet nie ma problemu że śpi pod kołderką prócz tego że się odkopuje....:-D

męzuś wrocił cały i zdrowy ale tuz za nim był straszny wypadek :szok: wyprzedził goscia na dwupasmówce i spojrzał do lusterka a do niego dowaliło auto i to paskudnie :-( az nie chcemysleć co by siestało jakby wolniej jechal !!!

Czarnulka widze ze ty tez maniaczka allegro :-D wczoraj mi zakiet pokazywałąs a dzis juz tu spodnie znowu !! komplecik super na pewno szłowo bedziesz wyglądać :tak:

Mariaola jak słodziak !! i cudne to zdj jak sobie Twoje chłopki razem śpią !!

Iza i widzisz jak z tym spaniem szybko zleciało :-) brawo dla dziewczyny !!
a co do testu to róznie moze lepiej zrobic jeszcze raz albo najlepeij pujść do lekarza !!

Koralik ja nie pomogę ale zapraszam Cie na dłużej !! i pogadaj z lekarzem i wytłumacz jak to u Ciebie wygląda ze to praca w pubie itd !!

dobra czytam dalej !!

Kubusiowa ale sie uśmiałam tymi zmaganiami z suwaczkiem :-D to juz wiem kto tu tak dzis naprodukował ;-)

Oliwka mnie tez dzis głowa boli i oczy ale to chyba od kompa ale po całym dniu przy obrabianiu zdj nie moge sobie odmówić i zaglądam tu do was :tak:
Super ze wszystko i tak trzymać do konca !!!!! A ja brałam duphaston i zobacz jaką mam córcie !!!

Osinka WITAJ !!!!! patrząc po liczbie postów do dłuuuuuuugo nas znaleźć nie mogłaś ;-)

Diablica no to relax w objęciach obu panów !!

Sandros na prawdę co czytam o Soni to jestem pełna podziwu i nadzieji ze moja szczyga pójdzie za przykładem koleżanki !! :-)

Diablica tez zastanawiałam sie nad tym śpiworkiem !!

Baska moja od poczatku mało przebywala w rozku i sie nie przyzwyczaiła ale córcia kolezanki z bb tez taka zawzięta na ten rozek była !!! a jakbys kołderke sprobowała mu jakos tak podwinąc czy zawinac zeby był taki ściśniety i po pewnym czasie sie przyzwyczai !! ale kłaść go na rozku ale nie zapinac zeby czuł znajomą rzecz ale stopniowo go oduczac ??? sama nie wiem co Ci radzić !!

AMEN

reklama
Do góry