reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.baska tak,tak jak napisałam wczoraj ,spotkanie jest juto o 20.00;-).

.sandros tylko nam nie wpadnij w szpony hazardu:baffled::rofl2::sorry2:;-).Życzę ci żebyś awansowała i była tam szefem:-D.

.A Lenka jeszcze drzemie,idę do niej zajrzeć:tak:.

reklama
Baska- jeśli to Cie uspokoi, to może zapytaj lekarki. Dla pocieszenia powiem Ci, że moim córciom to nie zaszkodziło. A co do bezdechu, to czytałam, że nie ma jednoznaczne opinii co go powoduje. I lekarze raczej są skłonni przyznać, że nie leżenie na brzuszku. Inna sprawa, że dzieci które mają problemy w rozwoju układu nerwowego są bardziej na bezdech narażone. Z tego co wiem Kamilek nie miał żadnych powikłań okołoporodowych, więc wygląda na to że możesz byc spokojna.:happy: :tak:

Karolinna- Daria wróciła zadowolona, bo dostała pastę od pani doktor. Miała plombowana 6-kę i była baaaaardzo dzielna!!!
Kurujcie się, bo ścieżki i uliczki czekają....

Iza- gdyby gorączka nie chciała spadać, to kąpieli się nie bój. Ja mierzę temperatury wody przegubem dłoni. :-)

Czarnulka- dołączam się do życzeń, choć tak jak Karolinna nie obchodzę imienin, tylko urodziny...:-) :rofl2:

Sandros- powodzenia w pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!:happy:

.Ale napadało śniegu,szykujcie
ggsanki6xe.gif
.

.mokkate mam nadzieję że niedługo nam potowarzyszysz na spacerkach wraz z Martynką i być może Darią;-).Wow,który to dentysta rozdaje pasty?,myślisz że też bym dostała gdybym była grzeczna
:confused::rofl:.

.
spotkanie0oy.jpg
JUTRO O 20.00 CZAT.

Karolka; pastę na bank, ale za uśmiechy Lenki :-) :happy:

a my nie mamy saneczek :baffled: :confused:

u nas yspie, sypie, sypie - jak napada porządnie, to moge nie dojechać od pracy jutro :laugh2: :szok:

Karolinko i mokkate ja urodziny mam 27 grudnia a wiec nikt za bardzo by nie przyszedł bo wyjeżdżają do rodzin itp. Dlatego jestem zmuszona robić imieninki. A tak to napewno bym robiła urodzinki ;-)

Mojej Emilce strasznie ropieje oczko :-( Chyba sobie zatarła :-( Rumineczek juz zaparzony ;-)

Kubusiowa - gdzie są obiecane zdjątka i relacja z roczku:baffled: :confused: :confused:

U nas też sypie i sypie :sick: :sick: :sick: nie jestem zadowolona bo teraz z małym już nie wyjdę na spacer:zawstydzona/y:

hej !!!!

no dzieki humorek juz lepszy szczególnie ze cały dzień byłam z Liwusią !!!!
jutro mój tata przyjezdza więc nie bedzie mnie na spotkaniu !!!!

Izka Czarnulka zdrówka dla księżniczek

Sandros powodzenia w pracy !!!

Karolka Liwia tez ma troszkę odciśnięte na udach z nocnika jak zasiedzi sie :laugh2:

Baska a dlaczego nie mozesz wyjśc jak jest śnieg ?? Moze faktycznie jak mu lepiej na brzusiu to niech tak śpi a jak sie martwisz to moze spróbuj jak zasnie leciutko go obrucić !!

Mokate gratulacje dla dzielnej Darii

i ci ja to jeszcze chciałam :confused:

ide walczyc z żelazkiem bo sieeee naaaazbierałoooo ze ho ho !!!

hejka wieczorkiem:tak:
Za oknem pięknie jak ja na to czekałam .My jutro na sanki ,jak sobie spacerkiem pochodze to chyba sie nic nie stanie i Oli bedzie miała ucieche:-D
28471ag.gif

baska chyba ze nie bedzie padac snieg to wtedy bys mogła:tak:
kubusiowa no właśnie:confused:

reklama
karolina cóż za pyszny małaś obiadek :tak:mi rodzinka obiecywała królika na jesień bo byli latem to były małe króliki :no: i jakoś nie dotarli do nas:wściekła/y::no: króliczek suróweczka i ziemniaczki ale mam smaka:-p:-),,,,,,,,, a u nas oliwia jak siedzi na nocniku to znowu cała odciśnieta jak by był za mały:-D

Do góry