reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hejka!

I znowu pierwsza :-D
Karolinka nie ma jak na razie gorączki, czopek tak skutecznie jej ją zbił że :szok: rano miała 35.9 :szok:
Siśków było troszkę w woreczku ale ogólnie to te woreczki jakieś beznadziejne, odkleja się to:baffled: , jak na razie ma trzeci założony bo nie wiem czy to w tym pierwszym wystarczy:baffled:

MIŁEJ ŚRODY MAMUSIE!!!

reklama
Witam w ten biały śnieżny poranek :-) :-) :-)

Iza- nie chciałabym Cię martwić, ale te siuśki mają być z rana, a nie z nocy. Tak mnie poinformowała pielęgniarka i farmaceutka w aptece...:-(
Ale może wyniki wyjda dobrze....

Co do spotkania dzisiejszego, to chyba nie dam rady. :no: Jutro przyjeżdżają z meblami i trzeba starą kuchnie powynosić. A możemy to zrobic dopiero jak mała zaśnie, czyli po 8, właśnie....:-( :-( :-( :-( :-(

Teraz mała śpi, miała 37.3 więc nie jest źle, zobaczymy później.

Mokkate tak też myślałam, ale nie wiem jak to zrobić. Dziś sobie odpuściłam, było trochę w woreczku z nocy ale pływały tam jakieś takie śmieci, chyba klej z tego woreczka i stwierdziłam że nie dość że mało tego to jeszcze zanieczyszczone i nie ma sensu. Spróbujemy jutro rano, może dam ją pod prysznic i puszcze wodę i mi do pojemniczka nasika. Naprawdę nie wiem jak to zrobić :baffled:
Szkoda że dziś na czacie Cię nie będzie :-( :-( :-(

Izka nie bój sie tego czopka bo Liwii tylko on działał i jest lepszy niz te syropki !! a lekarka mi nawet pow ze moge dac na noc nawet 1/2 zeby dłuzej działał ale sie bałam i tylko 1/3 i zaraz zbiło !! a 39,4 u dziecka to nie jest jeszcze tak strasznie !! i co do siuśków to najlepiej daj jej sie cos napić załóz woreczek i kontroluj czy nasikane !!! i wtedy do kubeczka i do analizy !! albo ja najszybciej robie tak : jak rano wstanie to zaraz do wanny ją wkładam leje wode i on zaraz sika i prosto łapie do kubeczka !!! a nam lekarka pow ze lepiej rano ale jak bedzie w ciagu dnia łapnięte to tez ok !!! więcej cyrków jest na posiew !! zdrówka !!! i trzymaj sie matka !!!

ja w pracce wiec robie szybko i do domu obiadek i do Lilika !!!

no żałuje ale mnie na pewno nie bedzie dzis :-(

reklama
Do góry