reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Mokkate.... z tym ćwiczeniem cierpliwości przez teściów masz rację:-)

Justyna.... a co się Pawełkowi stało?:confused: życz mu od nas zdrowia..... a tobie duuuuuuużo cierpliwości do teścia hihihihihi:-D

Sandros.... zdrówka dla Soni.... a co do latania do pracy to do dziś w rytm nie mogę wpaść a pracuję od kwietnia.... ale jest coraz lepiej :)

Kubusiowa.... gdzie ona się podziała:confused:

reklama
Witam,

Basia Kamil rosnie jak na drozdzach.

Diablica ja poprostu nie umiem jeszcze wszystkiego pogodzic - rodzina, dom, nauka - sesja, praca i praca dorywcza..... Jak zakoncze sesje, Sonia znow pojdzie do przedszkola, Rafal konczy L-4, to mysle, ze jakos wszystko pogodze i rano jak wracam z pracy nie bede sie lapac za glowe od czego zaczac, czy spac, jesc, sprzatac, prac, uczyc sie..... :baffled:

Pozdrawiam,

Oj cos pusto dzisisaj na bb :-(

Kubusiowa - się nie odezwała dzisiaj :confused: :baffled:

Iza - tak udało nam się dziś chwycić uśmiech Kamilka pracowalismy nad tym z mężem :laugh2:

Mokatte - to prawda Kamilek już duży :-D Zresztą wszystkie dzieci tak szybko rosną ;-)

Sandros - wierzę, ze niewiesz za co masz się zabrać :tak: Mnie to bedzie czekało za miesiąc jak bedę wracała do pracy dobrze, ze edukację mam już za sobą :-)

Hejo

A jednak sanki zamówiłam swojej córeczce na a. Mężuś zjeździł dziś Gliwice i d**a, sanek NIET.:wściekła/y: To się zdenerwowałam i zamówiłam i czekam na przesyłkę - oby doszła przed następnymi opadani śniegu:-D

Karolina, co to za jedno zdanie na dzeiń dobry:confused: Nie ładnie tak:no: A jak tam Lenka:confused: Jakieś zdjęcia poprszę, bo muszę wiedzieć jaka będzie moja Mała 3 miesiące;-)

Basiu, ale Kamilek to duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuży chłopak:happy:

sandros, tak to już jest...ale będzie (MUSI) lepiej. :-)

mokate, jak tam samodzielne usypianie Martynki:confused: :confused: :confused:

W jakim płynie do kąpieli kąpiecie dzieciaczki:confused: Chyba chciałabym pokazać Młodej jaka to frajda mieć piankę w wannie, ale nie wiem jakie płyn kupić. A że na zdjęciach widać piankę w kąpieli...to proszę pisać jaki płyn:tak:
Kiedyś narzekałam na brak apetytu Pati...a wczoraj to postanowiłam jej nie dawać jeśćowoców między posiłkami. Moje dziecię na śniadanie zjadło jajecznicę z 2 jajek, na obiad michę pomidorówki...byłam w :szok: :szok: :szok: A pomiędzy tym wypiła jeszcze 210ml mleka....
A dziś dalej szaleje. Ona jest niezmordowana...nie usiedzi/ustoi w jednym miejscu dłużej niż 30s. Do tego stwierdziła, że nie musi już spać 2x w dzień...ale i z tego jest plus, bo ok.19-20 już smacznie śpi.:-)

Miłgo wtorku:cool2:

witam kochane po przerwie!!!!!!!:-) :-)

wczoraj opoczywłam po sobotniej zabawie:tak: ale sie wyskakałam że hejjjj:-D mogłam sie spokojnie bawić bo Kubuś okazał sie super wedrowniczkiem o 20 spokojnie po kapieli spał u mojej siostry w łóżku i tak do 7:15 :tak: :-). Oczywiście rodzice zadzwonili do mnie po 20 żebym spokojnie sie bawiła:happy:. W domku byłam o 4 rano pospalisny z mężulkiem o 10 rano kawusia ale juz nas tak korciło że o 12 bylismy juz u moich rodziców (a mieliśmy byc na 14 na obiad) uściskać naszego Skarbulka:-). No jestem z Kubusia tak dumna bo rodzice i siostra stwierdzili że Kubus to bardzo wesolutki i grzeczny chłopczyk ani razu nie zapłakał pieknie zjadł i deserek (bo był juz od 16 u nich) potem kaszkę i wypił mleczko i słodko spał.
Jak miło słucha sie wszystkich tych pochwał na temat swojego dziecka:happy: duma rozpiera serce:laugh2: :laugh2: :laugh2:.
A dzisiaj dzień na wariackich papierach od 10 do prawie 16 nie było mnie w domu i chłopaki szaleli sami (Jarek ma w tym tygodniu nocke) a ja w tym czasie u klientów po budowie latałam z miarą i katalogami kafelek, jeszcze mi tylko brakowało szpilek do wdrapywania sie na drabinie na pietro bo jeszcze brak schodów w domku:laugh2: :-D :laugh2: ale jakos dałam rade:szok: :tak:.
Roboty sie jakos namnożyło bo wyszło do zrobienia 3 łazienki salon, kuchnia i duzy hol:tak: :szok: kiedy ja to wszystko zrobie ??????? chyba w nocy bo w dzień Kuba mi nie da:-( ale to sie wszytko zobaczy:happy: najgorzej zacząc a potem mysle że poleci:cool2:

baska - ale Kamilek słodki na foteczkach i musze przyznac że juz sie zmienił od naszego spotkania:tak: no i fakt za niedługo do pracy juz możemy zacząc skreślać dni w kalendarzu:-( :wściekła/y: :baffled: ale tak jak anian pisała są tego plusy i minusy bedzie dobrze tylko musimy sie przyzwyczaic do tch zmian:tak:

mokkate - to jak juz bedzie wszystko na cycus glancus to dawaj foteczki :tak: a modelka w saneczkach supcio:-D

anian - no u Kubusia tez apetycik ostatnio superaz jestem :szok: bo i cała kromeczke chlebka zje co kiedys o matko jak zrobił dwa kęsy to był cud, super obiad zje i jak tylko ktos cos je to on juz stoi i sie domaga :-D to zaczy że wszystko jest oki:-D no tak Ferie za niedługo to córcia sie uciszy ze mamusia w domku:-)

kaska - a to wielki minus dla męża:wściekła/y: :tak: a jak zdrówka Titka:confused: i przygotowania do roczku juz pomalutku:eek: :-)

justyna - i jak humorek lepszy:confused: a z mężem cos poważnego:-( :confused: głowa do góry kochaniutka:happy:

karolinka - a co u Was kobitki słychać:confused: Kubus juz zaliczył spacerek sankami ale był zadowolony:laugh2:

diablica - to kiedy masz ten bal Muszkieterowy:confused: :laugh2: idx nie rezygnuj fajnie jest sie tak wytańczyc zła energia pryska:-D :-D

sandros - no faktycznie masz tych obowiązków:tak: a kiedy kończysz studia:confused: no i jak w pracy, zadowolona:confused: :happy: zdrówka dla Soni:tak:

iza - no super że Karolinka juz zdrowa!!!!!!!!! :tak: :-) a ząbki jakies nowe sie przebiły bo cos mi sie zdaje że pisałaś:confused:

a zdjęcia mam nadzieje że jutro wieczorem powklejam :baffled: ;-)
dobrej nocki

reklama
Do góry