reklama
W końcu mam sprawny komputer, mój mężuś tak długo kombinował z kompem aż wykombinował, usunął jakiś niezbędny plik (chyba systemowy) i kompa szlag trafił. Wczoraj wieczorem kolega nam go przywrócił do życia
Jestem z lekka niewyspana bo mała często się dziś budziła :sick:
Szkoda ze nie było mnie znów na czacie :sick:
Na początek spóźnione życzonka, dużo zdrówka dla Lenki z okazji ukończenia 14 miesięcy
Lenko rośnij zdrowo!!!
Karolinna też czekam na fotki Lenki
Anian nie zdążyłam CI napisać, pytałaś o płyn do kąpieli, ja używam od samego początku płynu Bobini (szampon i płyn do kąpieli 2in1) do niedawna takiego od pierwszych chwil narodzin z wyciągiem z rumianku, a teraz mam od niedawna taki dla starszych dzieciaczków o zapachu mandarynek (a sa różne fajne zapachy np. oranżady
)
Kubusiowa pytałaś o ząbki, a więc aktualnie Karolcia ma 8, na początku choróbki przebił się ósmy ząbek i ma teraz 4 na dole i 4 na górze
Mokkate napisałaś że u nas w szpitalu jest sprzęt Owsiaka, to powiedz mi kochana czemu nie robią dzieciom od razu usg bioderek
Bo co do słuchu to super że robią
A co do Karolci to byłam z nią w poniedziałek u Michalskiej, jest zdrowa, badanie moczu wyszło ok. tyle tylko że mało przybrała, bo od 9 stycznia tylko 100 gram, ale to chyba przez tą trzydniówkę schudła :-(
Czarnulka OGROMNIASTE GRATULACJE z okazji utraconych kilogramków!!! SUPER SUPER SUPER! Twoje postępy mobilizują mnie do działania
Justynka dużo zdrówka dla mężusia, a dla Ciebie cierpliwości w wymyślaniu potraw dla Niego odpowiednich
Kuchnie masz super
:-) A Liwusia jak zwykle super dziewczynka
Dziękuję Ci za pamięć, Ty to zawsze za mną tęskinisz
MariaOla i Kasiajanosz - Karolinka miała badanie słuchu jak miała 6,5 miesiąca (w szpitalu w Ligocie) też martwiłam się że nie będzie spała ale poszło gładko. Najpierw jak jechaliśmy (autobusem) to brało ją spanie a my nie pozwoliliśmy jej spać, a potem jak weszliśmy do szpitala i miała spać to jej spanie przeszło
wiadomo tyle ciekawych ludzi i w ogóle, weszliśmy do gabinetu i lekarka stwierdziła że dobrze że nie śpi bo trzeba małej poprzyklejać takie naklejki na główkę do których później podpina się kabelki, poprzyklejała jej to i kazała przyjść jak mała uśnie. Wyszłam z nią na chwilę na dwór i zasnęła bez problemu, podczas badania tak mocno spała że aż chrapała
. A polegało to na tym, że do tych nalepek przyczepiła kabelki, a na uszka dała jej słuchawki (fajnie to wyglądało) no i w komputerze robiła jakieś pomiary. Mała cały czas była w wózku :-) Badanie wyszło bardzo dobrze :-) jeszcze musimy jechać na jedno takie zwykłe, bo miała niski apgar i w jej przypadku musi być pełna diagnostyka.
Sorki za długiego posta ale musiałam nadrobic
i tak nie napisałam jeszcze wszystkiego, muszę iść robić małej kaszkę bo już marudzi, a jak zaśnie to ja chyba razem z nią bo jeste niewyspana.
Na razie!

Szkoda ze nie było mnie znów na czacie :sick:
Na początek spóźnione życzonka, dużo zdrówka dla Lenki z okazji ukończenia 14 miesięcy

Karolinna też czekam na fotki Lenki

Anian nie zdążyłam CI napisać, pytałaś o płyn do kąpieli, ja używam od samego początku płynu Bobini (szampon i płyn do kąpieli 2in1) do niedawna takiego od pierwszych chwil narodzin z wyciągiem z rumianku, a teraz mam od niedawna taki dla starszych dzieciaczków o zapachu mandarynek (a sa różne fajne zapachy np. oranżady

Kubusiowa pytałaś o ząbki, a więc aktualnie Karolcia ma 8, na początku choróbki przebił się ósmy ząbek i ma teraz 4 na dole i 4 na górze

Mokkate napisałaś że u nas w szpitalu jest sprzęt Owsiaka, to powiedz mi kochana czemu nie robią dzieciom od razu usg bioderek

A co do Karolci to byłam z nią w poniedziałek u Michalskiej, jest zdrowa, badanie moczu wyszło ok. tyle tylko że mało przybrała, bo od 9 stycznia tylko 100 gram, ale to chyba przez tą trzydniówkę schudła :-(
Czarnulka OGROMNIASTE GRATULACJE z okazji utraconych kilogramków!!! SUPER SUPER SUPER! Twoje postępy mobilizują mnie do działania

Justynka dużo zdrówka dla mężusia, a dla Ciebie cierpliwości w wymyślaniu potraw dla Niego odpowiednich

Dziękuję Ci za pamięć, Ty to zawsze za mną tęskinisz

MariaOla i Kasiajanosz - Karolinka miała badanie słuchu jak miała 6,5 miesiąca (w szpitalu w Ligocie) też martwiłam się że nie będzie spała ale poszło gładko. Najpierw jak jechaliśmy (autobusem) to brało ją spanie a my nie pozwoliliśmy jej spać, a potem jak weszliśmy do szpitala i miała spać to jej spanie przeszło

Sorki za długiego posta ale musiałam nadrobic

Na razie!
B
Beaaa
Gość
Część dziewczyny!:-)Kurcze ale miałam wczoraj fajny wieczór!Malowaliśmy z moim synkiem (Tomuś lat 6) paluchami "dzieła sztuki", potem tworzyliśmy z papieru statek,ale jedyne co nam wyszło to bliżej nieokreślone origami.
No i kiedy leżeliśmy już w łóżku i tuliliśmy się do snu Tomuś przytulił się do mnie i powiedział "Jesteś najlepszą mamusią na świecie".Powiedział to w taki sposób,że aż do teraz czuję tak ogromne wzruszenie!Jestem najszczęśliwszą mamą na świecie!!!!

Beaaa witaj!!! Przepraszam, przeoczyłam Twoje pojawienie się na naszym forum. Ale fajną mieliście wczoraj zabawę, mam siostrzeńca w wieku Twojego synka
Super usłyszeć coś takiego od dziecka, na pewno to niesamowite uczucie
Czarnulka a Emilka jeszcze nie miała usg bioderek
Kochana jeśli nie miala to jeźdzcie na to badanie jak najszybciej bo ono jest bardzo ważne. Ja byłam z Karolcią na nim jak miała ponad 3 miesiące i lekarka była w szoku że tak późno. Ale nie było wcześniejszych terminów, a pediatra powiedziała żebyśmy sie nie przejmowali odległym terminem (też chciałam iść prywanie) więc spokojnie poczekałam na termin i poszłam. A lekarka na usg powiedziała że bardzo późno i że jeśli coś jest nie tak to tragedia nasza i dziecka, na szczęście było wszystko ok.
A jak przyjedziecie na to badanie to może do nas wstąpicie na kawkę

Super usłyszeć coś takiego od dziecka, na pewno to niesamowite uczucie

Czarnulka a Emilka jeszcze nie miała usg bioderek

A jak przyjedziecie na to badanie to może do nas wstąpicie na kawkę

B
Beaaa
Gość
Śliczne macie maluchy dziewczynki!Aż zachciewa się kolejnego bobasa, bo mój synek to już taki dorosły!Muszę jeszcze męża usilnie przekonać co do planów prokreacyjnych i nic tylko zabierać się do powiększania rodziny!Marzy mi się taka malutka Jagódka czy Piotruś!!!Nie mogę uwierzyć, że mój Tomuś już we wrześniu idzie do pierwszej klasy!Nie dawno przecież był taką malutką kruszynką...Ach jak ten czas leci!Zdecydowanie za szybko!
Beaaa to prawda że czas szybko leci, moja malutka dopiero sie urodziła a już niedługo roczek. Pamiętam też jak mój siostrzeniec był malutki i się nim opiekowałam a teraz już podobnie jak Twój niedługo do pierwszej klasy
Dziewczyny z tego co poczytałam to na czacie było znowu super :-) a mnie nie było
Baska też będę za Tobą tęsknić :sick: i mam nadzieję że zajrzysz czasem na bb i na gg

Dziewczyny z tego co poczytałam to na czacie było znowu super :-) a mnie nie było

Baska też będę za Tobą tęsknić :sick: i mam nadzieję że zajrzysz czasem na bb i na gg

baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Ale sobie pospałam dzisiaj
Kamilek obudził mi się o 7.17 i ciągle mi marudził, karmiłam go i próbowałam go usypiać ale nici więc dałam go z powrotem do łóżeczka i puściłam mu karuzelę ale po 10min go znudziła a ja byłam mega niewyspana wiec wzięłam go do sibie na swoją poduszkę obróciłam się bokiem do niego podniosłam koszulkę dałam mu cycusia i sobie ssał i tak usnęliśmy sobie i spaliśmy do 10
Mój synus zrobił mi dziś wielki prezent to juz duży mężczyzna bo skończył 4 miesiące
Póżniej wybieramy się na spacerek bo dosyc ładnie jest a Kamilek dawno juz nie był.
iza nareszcie jestes
kubusiowa - fotki superowe a kubus ma fajna laske
Beaa - witaj!!!
justyna - potrzebna jest jakaś informatorka na bieżąco ;-) ;-) ;-)
anian - zobaczymy jak to bedzie czy bede umiała sobie zorganizowac tak czas zeby na wszystko znależć czas
Karolinna - zaś jedno słowo
Wszystkiego naj..naj...dla Lenki niech rośnie zdrowo i wesoło :-) ;-)
Dobra lece bo Kamilek nie śpi a dzis jego świeto będę wieczorkiem a może wczesniej ;-)

Póżniej wybieramy się na spacerek bo dosyc ładnie jest a Kamilek dawno juz nie był.
iza nareszcie jestes

kubusiowa - fotki superowe a kubus ma fajna laske

Beaa - witaj!!!
justyna - potrzebna jest jakaś informatorka na bieżąco ;-) ;-) ;-)
anian - zobaczymy jak to bedzie czy bede umiała sobie zorganizowac tak czas zeby na wszystko znależć czas

Karolinna - zaś jedno słowo

Dobra lece bo Kamilek nie śpi a dzis jego świeto będę wieczorkiem a może wczesniej ;-)
reklama
B
Beaaa
Gość
Baska wieeeeeeeeeeeelgachny całus dla Kamilka! 4 miesiące to już coś (dodam,że jest przefajny!-świetne zdjęcie!!!!)!!!!!Ani się obejrzysz a będzie na placu zabaw wybierać sobie kandydatki na żonę! Mój Tomuś tak średnio co trzy dni oświadczał się innej! Teraz zima, więc trwa w wierności i twardo deklaruje,że ożeni się ze mną i koniec! A teraz odpoczywaj kochana!Do usłyszenia!
Podziel się: