reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Karolinna- całuski dla Lenki z okazji tak zaawansowanego wieku!!!!:happy: ;-)
U nas zmieniły się pory spacerków- teraz wychodzimy po obiedzie. Daj znać, jak zaplanujecie poobiedni spacer, bo sie martwię, że Was wkrótce nie poznam :no: :no:

Baska- buziaczki dla Kamilka z okazji kolejnej miesięcznicy!!!:happy:
Musisz znaleźć dla nas czas, choć troszkę.... Nie opuszczaj nas tak całkowicie.....:no:

Beaaa- witaj!!!
Nic, tylko przekonywać męża :tak: Dwójka to optymalne rozwiązanie :tak:
(choć kiedyś marzyły mi się trzy pociechy :szok: )

Iza- świetnie, ze już jesteś!:-)
Mówiąc o sprzęcie Owsiaka, miałam na myśli sprzęt do badania słuchu. A USG bioderek to gdzie robiłaś? Nie na Raciborskeij?:confused:

Anian- to teraz trzeba poczekac na śnieg i...w drogę!!! Na sankach, oczywiście :-)

Kubusiowa- zdjęcia śliczne!!!! Widac, że zabawa się udała.
Opłacało się tak dłuuuuugo czekać ;-) :rofl: :-D
Fajnie, że Kubuś nie był cały na biało, bo wyglądał świetnie!!!:tak:

Martynka juz bardzo fajnie wstaje i (co najważniejsze) bezpiecznie upada!! Potrafi zrobić kilka kroków jak się ją chwyci za rączki. Na szczęście lubi raczkowanie i tak się z reguły przemieszcza. :tak:
Za tydzień Daria ma ferie i wyjeżdżamy na narty (mam nadzieję, że śnieg w górach będzie) Mam stracha, bo zeszły sezon opuściłam..:szok: Ciekawe jak z moją kondycja po porodzie :confused: Jeszcze kilka zakupów ubraniowych i będziemy gotowi.:-D

Miłego dnia!!!!

reklama
hurrrrrra.... urlop....

ogólnie wielkie sprzątanie....
spacerek z Olkiem.... (teraz śpi i uśmiecha się przez sen) ale był brudny jak mały diabełek....

dałam dziś w południe Olkowi pierwszy raz zwykłego mleczka z kakałkiem.... pił aż uszka mu się trzęsły.... on lubi jeść.... mam nadzieję że jego brzuszek dobrze zniesie ten eksperyment jak do tej pory serki, deserki, jogurciki nie sprawiały problemów...
teraz szybka kawcia południowa i kontynuacja porządków.... chciałabym skończyć zanim brzdącalo się obudzi....

życzę miłego dnia

.Hej,hej.

.Dziękujemy za gratki:-).

.anian już niedługo wkleję te fotencje:happy2:

.kubusiowa fotki bombowe:tak:.Wasza trójeczka jest bardzo fotogeniczna:tak:.

.justynka no dobra... niech ci będzie że mam przesuperdupę:-p i to nie dlatego się zgodziłam że przestraszyłam się twojego kopniaka;-):-p.

.iza w końcu tu jesteś:laugh2:.Dziś mi się przypomniało i mam zamiar zapytać;-) jak się mieszka twoim rodzicom w nowym mieszkanku:confused: nie żałujecie że się nie przeprowadziliście:confused:.

.diablica oj to Olo wniebowzięty że jego mamusia ma urlop:laugh2: i pewnie jego mamusia tez wniebowzięta:laugh2:.

.baska to się wyspałaś:tak: gratki dla Kamilka na 4 miesiące!!!
prezentotwierasi281zb7.gif
.

.mokkate no to może innym razem :rolleyes:.Na wiosnę:happy:.

.Zauważyłyście babeczki że dopiero o 17 robi się ciemno:confused: dni już wyraźnie coraz dłuższe :cool2:.

.Miłego piątku! (już piątku:szok:).

witam kochane cioteczki:tak:

Wróciłam od lekarza wszystko w porzadeczku :happy: powiedziała ze dopiero nastepne spotkanko za miesiąc bo niektóre cieżarna przez całą cieże nie chodzią tyle co ja .Grunt ze wszystko wporzadku i z dzidzi ok.

Mam pytanko na zdieciu usg po boku sa jakieś parametry moze wiecie co znaczy R: 17 cm albo pr1;s35
I nawet seksik można:-p;-):-):zawstydzona/y:

A co do teściowej to nie chce mi sie juz pisać bo bym musiała od poczatku ale chodziło o kase i jej drugiego synalka:wściekła/y:

kubusiowa :oo:no jaki cudny chłopczyk elegancik ,ślicznie wyglada w tym stroju i no oczywiscie świetna z was rodzinka;-):tak::cool:
iza no komp juz sprawny to super;-)
beaaa witam nowa mamuske:-)
mokate ale fajnie na narty:oo:aby pogoda dopisała a dzieciaczki jaka beda miały frajde:tak:Martynka juz zaczyna chodzić :szok:gratki dal małej
karolina Naj Naj dla Lenki :-);-)

Dzis piekna pogoda idziemy na spacerek:happy:

Oj jak mnie się marzy urlop!!!!Tak strasznie chciałabym sobie tak pobyć w domu! Popiec ciasteczka z Tomusiem, potem spacerek...Wszystko powoli i we własnym tempie...Oj marzenia! Teraz biegiem z pracy do przedszkola, potem do domu, a tam obiad dla mnie i męża, podwieczorek dla Tomusia, jakaś gra czy zabawa i już jest pora kolacji, kompania i spać... I rano od nowa maraton!:no:Jak dobrze,że są weekendy!!!! Wtedy nadrabiamy stracony czas!Za to dziś moje chłopaki(mąż+syn) przychodzą po mnie do pracy i idziemy na randkę- na gorącą czekoladę :laugh2:Chwola rozpusty!

Witajcie :-)

Basiu,nie pracowałam i jak narazie nie idę do pracy do puki małe nie pujdą do przeczkola :-)

Izuniu No własne dlatego chce iść na to badanie prywatnie,bo niechcę mieć puźniej na sumieniu jak by cos było nie tak tfuuu,tfuu... Zadzwonie i sie umówię i dam ci znać kiedy będe na badaniu to namówię męża i wpadniemy na kawke :-) Szykuj foto to porobimy zdjęcią ;-)

kubusiowa fotecki piękne :-) Takimi możesz zaśmiecać wątek ;-)\

Justynko i Karolinko jak wasze pannice wyrosły na cudowne dziewczynki :-)Dopiero co były taaakie maleństwa. Aż nie mogę się doczekać kiedy je zobacze w real :-)

Beaaa dla mnie też poproszę o taką czekoladkę ;-) mniam,mniam.

A ja byłam wczoraj u fryzjera i zrobiłam sobie czerwone pasemka :-) Dzisiaj idę na solarium :-) A więc wziełam się za swoje ciałko pod każdym względem ;-) Mężuś jest zadowolony z postępów moich wysiłków :-) Pokazałabym jakieś foto,ale mój aparat jest do dupy i nie pokaże tak jak powinno być :-( Ale spróbuje :-) Jak będzie oki,to się pokaże jak teraz wyglądam ;-)

hej !!!

my juz po obiadku teraz ide na drugą zmianę :-D ale czekam az Liwuśnik wstanie co dam jej jeśc i ide ......

Karola a powinnaś sie bac bo 39/40nr to nie lada co, taki kop :dry:

Czarnulka ja tez chciałabym juz Twoje księżniczki w moze nie w realu czy tesco ale w ogóle na żywca zobaczyć :laugh2:

Diablica to juz teraz od kawki w mojej super kuchni sie nie wymigasz :cool2:

Izka :-)

Bea oj niedobra robić tu takiego pypcia tą czekoladą ;-)

Oliwka super ze z dzidzią w porządku a jak sexić sie idzie to :tak: ja od początku do samego końca prawie nie mogłam :eek:

do wieczora a własciwie do nocy

czarnulka juz nie moge sie doczekać kiedy pokażesz foty :tak:,ale zmiana na całego chyba cie nie poznamy:szok::ninja:
justynka no wiadomo bez przegięć :-Dto pozwoliła:-D:-D ale mój luby będzie:happy::happy::happy: bo mnie to obojętnie :-D,

reklama
Do góry