• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Justynka
oj piszecie o solarich, fryzjerkach itp a ja teraz jak elza z buszu juz nie pamiętam kiedy u fryzjera byłam no i blada jak ...
:-D :-D :-D To tak jak ja :-D :-D :-D

Teraz ja wkleje fotki Karolci, na tym pierwszym jest tuż po choróbce i siedzi w sankach których nie widac :-D wydaje mi sie że strasznie mizernie wygląda, taka chudzinka :baffled:

Muszę się pochwalić, w niedziele idziemy do kina :-) pierwszy raz od niepamiętnych czasów :baffled: a mała będzie u teściowej :-D i potem będziemy tam spać :hmm:

reklama
witam:-)

czyli ja jestem pierwsza na podium:-D :tak: la przypomnienia aury śniegowej wklej foteczki z sankowego spacerku:-)

Załączniki

• DSC04240.JPG
    DSC04240.JPG
    88,8 KB · Wyświetleń: 57
  • DSC04241.JPG
    DSC04241.JPG
    95,7 KB · Wyświetleń: 56
  • DSC04243.JPG
    DSC04243.JPG
    101,7 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC04244.JPG
    DSC04244.JPG
    109,9 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC04246.JPG
    DSC04246.JPG
    124,4 KB · Wyświetleń: 56
Witajcie :-)

Justynko dla ciebie specjalnie wkleje fotki nawet jak ni będą dobrej jakości ;-) hahaha ;-)

Dzieki dziewczyny za tak miłe słowa,to mnie mobilizuje do dalszej walki z tłuszczykiem ;-)

Izuniu dostałaś smsa o demnie??

BAsia ty śmigaj do fryzjera i wrzucaj foteczki ;-) i duży buziaczek od cioteczki forumowej za skończenie 4 m-cy :-)

MariaOla masz racje,bardzo sie ciesze jak inni widzą u mnie efekty :-) to takie miłe i podbudujące do dalszego działania ;-)

A my dzisiaj jedziemy na spotkanie bractwa suzuki ;-) mężuś śmiga na motorku i należy do bratctwa :-) Dzisiaj będziemy z tatuśkiem pierwzy raz :-) Chce się pochwalić jakie piękne kobietki ma w domu ;-)

No i nie pochwaliłam się że WIKUSI kupiłam nowe zabaweczki :-) Zestaw dla lekarza (żeby się nie bała prawdziwego ;-)) i komputerek (by nie ruszała naszego ) hahaha
ZESTAW LEKARSKI LEKARZ Z DŹWIĘKIEM I ŚWIATŁEM! (162678372) - Aukcje internetowe Allegro

BARBIE NOWY LAPTOP NAJTANIEJ!!! (162283578) - Aukcje internetowe Allegro

i kupiłam tez adidaski :-)

Fajniutkie czerwone adidaski!!! 21 (160400493) - Aukcje internetowe Allegro

i dla Emilki też kupiłam pianinko,bo sprzedałam mate bo nie chciała juz leżeć :-)

ORGANKI FISHER PRICE (160871840) - Aukcje internetowe Allegro

no i do pokoiku kinkiecik :-) wszystko na kubusia puchatka ;-)

Disney - KINKIET KUBUŚ PUCHATEK I TYGRYSEK (161202896) - Aukcje internetowe Allegro

Sorry że was tak zażucam swoimi zakupami,ale lubie poznać wasze zdanie czy wam się podoba itp. ;-)

Chyba że nie chcecie bym wam pokazała,to tylko npiszcie a spełnie waszą prośbę ;-)

100 latek Kamilku:-)
hej
czrnulka swietne blueczki ale z ciebie gwiazda bedzie:szok: zabaweczki tez fajne właśnie taki laptop chciałam kupic małej na swieta ale kupie na urodzinki;-)
kubusiowa tez macie pamiatkę ze śniegiem;-)fajne zdiatka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry