reklama
Aż mi łezki stanęły w oczach, ja siedze przy kompie a mężuś też był w pobliżu, mała przy drzwiach stanęła i spróbowała i zrobiła w sumie dwa kroczki ale przeszkodziła jej poduszka która leżała przed nią. Normalnie szok
Kubusiowa świetne fotusie, macie super pamiątkę
śniegu bo nam się niestety nie udało, może jeszcze spadnie
MariaOla Jeremi śliczny
a to zdjęcie z pieskiem bombowe, fajnie bo podobno dzieci ze zwierzętami lepiej się rozwijają :-)
Czarnulka jeszcze nie pooglądałam tego co kupiłaś, ale zaraz pooglądam. Smska dostałam oczywiście, ale nie odp bo nie mam środków na kom., myślałam że zgadamy się na gg. My na Was czekamy więc jeśli będzie tak jak napisałaś to SERDECZNIE ZAPRASZAMY! I wiesz co masz ze sobą zabrać
;-) ;-) Chyba masz mój adres

Kubusiowa świetne fotusie, macie super pamiątkę

MariaOla Jeremi śliczny

Czarnulka jeszcze nie pooglądałam tego co kupiłaś, ale zaraz pooglądam. Smska dostałam oczywiście, ale nie odp bo nie mam środków na kom., myślałam że zgadamy się na gg. My na Was czekamy więc jeśli będzie tak jak napisałaś to SERDECZNIE ZAPRASZAMY! I wiesz co masz ze sobą zabrać

czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Izuniu wielkie gratki dla Karolci :-) A co do adresu to nie mam :-( nie miałam okazji dostać ;-) Napisz mi na priv
ciesze sie ze podobają sie wam moje zakupy ;-)
ciesze sie ze podobają sie wam moje zakupy ;-)
Witam,
Iza Gratulacje dla Karolinki - jak juz Oliwka napisala, zanim sie obejzysz, a zacznie Ci biegac.
Czarnulka fajne zabawki dostana dziewczynki.
Kubusiowa zdjecia z roczku i z zabawy na sniegu fajniste.
MariaOla podzielam poglad Izy i Oliwki - zdjecie z pieskiem swietne.
U nas nic nowego. Ja mam jutro egzamin, zawalona jestem praca, a Sonia przechodzi sama siebie w wymyslaniu zabaw - swietnie bawi sie sama, mam tylko poczucie winy, ze teraz z nia tak malo czasu spedzam - jestem z niej dumna, bo swietnie to znosi.
Pozdrawiam,
Iza Gratulacje dla Karolinki - jak juz Oliwka napisala, zanim sie obejzysz, a zacznie Ci biegac.
Czarnulka fajne zabawki dostana dziewczynki.
Kubusiowa zdjecia z roczku i z zabawy na sniegu fajniste.
MariaOla podzielam poglad Izy i Oliwki - zdjecie z pieskiem swietne.
U nas nic nowego. Ja mam jutro egzamin, zawalona jestem praca, a Sonia przechodzi sama siebie w wymyslaniu zabaw - swietnie bawi sie sama, mam tylko poczucie winy, ze teraz z nia tak malo czasu spedzam - jestem z niej dumna, bo swietnie to znosi.
Pozdrawiam,
Karolcia dziękuje za gratki
robiła jeszcze później próby ale drugi raz już jej się nie udało, myśle że pomalutku to opanuje, dziś cały dzień stawała na środku pokoju i próbowała utrzymać równowagę i kroczki aż w końcu jej się udało
Czarnulka myślałam że masz mój adres, kiedyś przecież MamaBoo zbierała i wysyłała do zainteresowanych, ja np. Twój adres mam
ale skoro tak to zaraz Ci prześle
A zakupki super zrobiłaś
Kaśka Wy też się doczekacie szybciej niż myślisz, czasem lepiej jak dziecko jest mniej mobilne bo łatwiej je upilnować
.

Czarnulka myślałam że masz mój adres, kiedyś przecież MamaBoo zbierała i wysyłała do zainteresowanych, ja np. Twój adres mam

A zakupki super zrobiłaś

Kaśka Wy też się doczekacie szybciej niż myślisz, czasem lepiej jak dziecko jest mniej mobilne bo łatwiej je upilnować

reklama
Podziel się: