reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
czarnulka jesli chodzi o mnie to lubie oglądać co inni kupują;-)
mariola słodzitki maluszek a ta fotka z piesią bomba:tak:

reklama
Witam! Co tu tak puściutko:confused: wiadomo weekend :/

KAROLCIA PRZED CHWILĄ ZROBIŁA PIERWSZY KROCZEK!!!!! A WŁAŚCIWIE 2 KROCZKI!!!!

Aż mi łezki stanęły w oczach, ja siedze przy kompie a mężuś też był w pobliżu, mała przy drzwiach stanęła i spróbowała i zrobiła w sumie dwa kroczki ale przeszkodziła jej poduszka która leżała przed nią. Normalnie szok :-D

Kubusiowa świetne fotusie, macie super pamiątkę :tak: śniegu bo nam się niestety nie udało, może jeszcze spadnie:confused:

MariaOla Jeremi śliczny :tak: a to zdjęcie z pieskiem bombowe, fajnie bo podobno dzieci ze zwierzętami lepiej się rozwijają :-)

Czarnulka jeszcze nie pooglądałam tego co kupiłaś, ale zaraz pooglądam. Smska dostałam oczywiście, ale nie odp bo nie mam środków na kom., myślałam że zgadamy się na gg. My na Was czekamy więc jeśli będzie tak jak napisałaś to SERDECZNIE ZAPRASZAMY! I wiesz co masz ze sobą zabrać:confused: ;-) ;-) Chyba masz mój adres:confused:

Iza: gratulacje ogromne dla Karoli!!!!!!!!!! a z drugiej strony Ci zazdroszczę, bo Titkowi daleko do tego jeszcze

Izuniu wielkie gratki dla Karolci :-) A co do adresu to nie mam :-( nie miałam okazji dostać ;-) Napisz mi na priv

ciesze sie ze podobają sie wam moje zakupy ;-)

Witam,

Iza Gratulacje dla Karolinki - jak juz Oliwka napisala, zanim sie obejzysz, a zacznie Ci biegac.

Czarnulka fajne zabawki dostana dziewczynki.

Kubusiowa zdjecia z roczku i z zabawy na sniegu fajniste.

MariaOla podzielam poglad Izy i Oliwki - zdjecie z pieskiem swietne.

U nas nic nowego. Ja mam jutro egzamin, zawalona jestem praca, a Sonia przechodzi sama siebie w wymyslaniu zabaw - swietnie bawi sie sama, mam tylko poczucie winy, ze teraz z nia tak malo czasu spedzam - jestem z niej dumna, bo swietnie to znosi.

Pozdrawiam,

Iza - gratki dla Karolinki :-) :-) :-)

czarnulka - fajne zakupli widzę ostatnio szalejesz ;-)

MariaOla - Jeremi śliczny :-D

Kubusiowa - foteczki sliczne:-D Fajna z Was rodzinka :laugh2:

Karolcia dziękuje za gratki :tak: robiła jeszcze później próby ale drugi raz już jej się nie udało, myśle że pomalutku to opanuje, dziś cały dzień stawała na środku pokoju i próbowała utrzymać równowagę i kroczki aż w końcu jej się udało :tak:

Czarnulka myślałam że masz mój adres, kiedyś przecież MamaBoo zbierała i wysyłała do zainteresowanych, ja np. Twój adres mam :tak: ale skoro tak to zaraz Ci prześle:tak:
A zakupki super zrobiłaś :tak:

Kaśka Wy też się doczekacie szybciej niż myślisz, czasem lepiej jak dziecko jest mniej mobilne bo łatwiej je upilnować :happy: .

reklama
Do góry