reklama
M
MariaOla
Gość
Karolinko gratulacje, dwa kroczki to nielada wyczyn :-) mamusia pewnie dumna

Czarnulka ...... super zakupy, podobają mi się te kopertowe bluzeczki

Sandros .... powodzonka na egzaminie
Dziękujemy. Nusią ma swoją historię ... Jeremi spał kiedyś na rogówce, a ja była w ubikacji i słyszę, że się obudził i coś tam kwęka pod nosem .... Nuka od razu pobiegła sprawdzić co się dzieje i to właśnie zobaczyłam, kiedy skończyłam swoje sprawy w wc ;-)

Witam,
Egzamin jakos poszedl, mysle, ze zaliczony.
Faktycznie malo ludzi, ostatnio nie nadazam czytac, a tu pustki.
MariaOla fajnie, ze tak reaguja na siebie - Nuka i Jeremi. U mnie Dodzer tez swietnie zachowuje sie przy Soni, a ona ma wielka frajde. Ostatnio przytula sie do niego i mowi "kocham"... do mnie tak nie podchodzi
Pozdrawiam,
Egzamin jakos poszedl, mysle, ze zaliczony.
Faktycznie malo ludzi, ostatnio nie nadazam czytac, a tu pustki.
MariaOla fajnie, ze tak reaguja na siebie - Nuka i Jeremi. U mnie Dodzer tez swietnie zachowuje sie przy Soni, a ona ma wielka frajde. Ostatnio przytula sie do niego i mowi "kocham"... do mnie tak nie podchodzi

Pozdrawiam,
justyna
Fanka BB :)
hej !!!!
nadrabiam zaległosci bo miałam gości
GRATULACJE DLA TUPTUSIA KAROLCI !!!!!
z życzeniami dobrej kondycji teraz dla tatusia i mamusi ...
Mariola ale chłopak Ci rośnieeeee ..... !!! no i opiekunke juz macie :-)
Kubusiowa super sanki z tymi rączkami !!! no i co ja mogę napisać no słodziak poprostu
Izka Karolcia śliczniutka a włoski widze nie spieszą sie jej
szybko kucyków chyba robić nie bedziesz ;-) !!! uśmiech czarujący i taka radosna az trudno uwerzyc ze chorutkowała .....
Czarnulka no trzymam Cie za słowo z tymi fotkami :-) a co do ciuchów zajefajne no az by mnie skorciło szczególnie ten sweterek w kratke !! a te bluzeczki tez bąba !
no to jak teraz wyszczelisz taka odmieniona to z krzesł pospadamy ;-)
nadrabiam zaległosci bo miałam gości

GRATULACJE DLA TUPTUSIA KAROLCI !!!!!
z życzeniami dobrej kondycji teraz dla tatusia i mamusi ...
Mariola ale chłopak Ci rośnieeeee ..... !!! no i opiekunke juz macie :-)
Kubusiowa super sanki z tymi rączkami !!! no i co ja mogę napisać no słodziak poprostu

Izka Karolcia śliczniutka a włoski widze nie spieszą sie jej

Czarnulka no trzymam Cie za słowo z tymi fotkami :-) a co do ciuchów zajefajne no az by mnie skorciło szczególnie ten sweterek w kratke !! a te bluzeczki tez bąba !
no to jak teraz wyszczelisz taka odmieniona to z krzesł pospadamy ;-)
M
MariaOla
Gość
co to z rańca się tylko miejsce zaklepuje ......
TRZECIA :-)
TRZECIA :-)
reklama
kubusiowa
Fan(ka)
dzień doberek:-)
widze że wątek przemieniła sie w Olimpiade "KTO PIERWSZY" zamiast postów
mariola - Wszystkiego najnajnaj dla Jeremiego skończenia 4 tygodni!!!!!!!!Foteczki superasne
ale masz strażnika dla synusia wow:-)
iza - Karolinko gratki i buziaki za pierwsze kroczki:-) Kuba juz coraz smielej zaczyna sie puszczać robiąc pojedyńcze kroczki
kaska - zobaczysz juz niedługo Titek zrobi pierwszy kroczek
czarnulka - zakupy przefajne!!!!!!! ubranka w moich ulubionych kolorkach:-) i brawa dla ciebie że przy dwójce dzieci dbasz o swój wygląd SUPCIO!!!!!tak trzymaj!!!!!!!!!
a Kuba wlasnie usnąl wiec szybciutko mykam sie wyszykwac bo jak sie obudzi to drugie sniadanko zje i spadamy na spacerek!!!!!!:-)
miłego dnia kochane!!!!!!!
widze że wątek przemieniła sie w Olimpiade "KTO PIERWSZY" zamiast postów

mariola - Wszystkiego najnajnaj dla Jeremiego skończenia 4 tygodni!!!!!!!!Foteczki superasne

iza - Karolinko gratki i buziaki za pierwsze kroczki:-) Kuba juz coraz smielej zaczyna sie puszczać robiąc pojedyńcze kroczki

kaska - zobaczysz juz niedługo Titek zrobi pierwszy kroczek

czarnulka - zakupy przefajne!!!!!!! ubranka w moich ulubionych kolorkach:-) i brawa dla ciebie że przy dwójce dzieci dbasz o swój wygląd SUPCIO!!!!!tak trzymaj!!!!!!!!!
a Kuba wlasnie usnąl wiec szybciutko mykam sie wyszykwac bo jak sie obudzi to drugie sniadanko zje i spadamy na spacerek!!!!!!:-)
miłego dnia kochane!!!!!!!
Podziel się: