reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
kaśka tez sie doczekasz a Piotruś bedzie śmigał;-)
sandros jak po egzaminie? Napewno odbijecie sobie stracony czas:tak:
iza :-)Karolka powtórzy swój wyczyn;-)

reklama
Karolinko gratulacje, dwa kroczki to nielada wyczyn :-) mamusia pewnie dumna :tak:

Czarnulka ...... super zakupy, podobają mi się te kopertowe bluzeczki :tak:

Sandros .... powodzonka na egzaminie

Dziękujemy. Nusią ma swoją historię ... Jeremi spał kiedyś na rogówce, a ja była w ubikacji i słyszę, że się obudził i coś tam kwęka pod nosem .... Nuka od razu pobiegła sprawdzić co się dzieje i to właśnie zobaczyłam, kiedy skończyłam swoje sprawy w wc ;-) :laugh2: Nuka położyła głowę Jeremiemu przwie pod tyłkiem, a ten radośnie kopał ją szwajkami po głowie :-)

a tu zaś echo:szok:
mariola no to fajnie macie sie z tym psiakiem :tak:mały jak podrośnie ciekawe czy bedzie go gonił :-D

Witam,

Egzamin jakos poszedl, mysle, ze zaliczony.

Faktycznie malo ludzi, ostatnio nie nadazam czytac, a tu pustki.

MariaOla fajnie, ze tak reaguja na siebie - Nuka i Jeremi. U mnie Dodzer tez swietnie zachowuje sie przy Soni, a ona ma wielka frajde. Ostatnio przytula sie do niego i mowi "kocham"... do mnie tak nie podchodzi :baffled:

Pozdrawiam,

hej !!!!

nadrabiam zaległosci bo miałam gości :-D

GRATULACJE DLA TUPTUSIA KAROLCI !!!!!
z życzeniami dobrej kondycji teraz dla tatusia i mamusi ...

Mariola ale chłopak Ci rośnieeeee ..... !!! no i opiekunke juz macie :-)

Kubusiowa super sanki z tymi rączkami !!! no i co ja mogę napisać no słodziak poprostu :tak:

Izka Karolcia śliczniutka a włoski widze nie spieszą sie jej :happy: szybko kucyków chyba robić nie bedziesz ;-) !!! uśmiech czarujący i taka radosna az trudno uwerzyc ze chorutkowała .....

Czarnulka no trzymam Cie za słowo z tymi fotkami :-) a co do ciuchów zajefajne no az by mnie skorciło szczególnie ten sweterek w kratke !! a te bluzeczki tez bąba !
no to jak teraz wyszczelisz taka odmieniona to z krzesł pospadamy ;-)

reklama
dzień doberek:-)

widze że wątek przemieniła sie w Olimpiade "KTO PIERWSZY" zamiast postów:-D :szok:

mariola - Wszystkiego najnajnaj dla Jeremiego skończenia 4 tygodni!!!!!!!!Foteczki superasne :tak: ale masz strażnika dla synusia wow:-)

iza - Karolinko gratki i buziaki za pierwsze kroczki:-) Kuba juz coraz smielej zaczyna sie puszczać robiąc pojedyńcze kroczki:laugh2:

kaska - zobaczysz juz niedługo Titek zrobi pierwszy kroczek:tak:

czarnulka - zakupy przefajne!!!!!!! ubranka w moich ulubionych kolorkach:-) i brawa dla ciebie że przy dwójce dzieci dbasz o swój wygląd SUPCIO!!!!!tak trzymaj!!!!!!!!!

a Kuba wlasnie usnąl wiec szybciutko mykam sie wyszykwac bo jak sie obudzi to drugie sniadanko zje i spadamy na spacerek!!!!!!:-)

miłego dnia kochane!!!!!!!

Do góry