reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej witam !!!!

no faktycznie nie ma co !!! obijacie sie !!!

Basiu to kto bedzie teraz na bieżąco ze wszystkim ?? Mały jak zwykle czarujący !!!

a ja miałam do fryzjera sie udac ale dopiero jutro ide !!! bo dzis nie wyrobiłabym sie !!!

no dziekuje za pamięć i wszystkie życzonka :-) jakos umkneło mi ze dzis 5 ale wstyd :zawstydzona/y: no ale cos formie prezentu akurat dzis przyszło :tak: taka szkatułka na drobiazgi Liwii np pierwszy loczek, opaski ze szpitala, teścik :laugh2:

reklama
Czarnulka piękne maluszki a Wikusia taka zadziorka zreszta mala tak samo no i uśmiech superowy i bardzo podobna do Ciebie :-) No i super wyglądasz !!!

dzień doberek:-)

JESTEM PIERWSZA!!!!!!!!!!:-)

justyna - całuski dla Liwci!!!! Śliczna panienka z niej rośnie:tak:

baska - ale cudne fotecki!!!!!!!

czarnulka - no swietna figurna dziewczyna z ciebie:tak: a i córcie rosna na piekne dziewczynki:-)

karolina - pozazdrościłam Wam podium i wkońcu jestem :-D :-D :-D numer 1

oki mykam spac , ale jestem zmęczona:-( a jutro dalej :baffled:

dobranoc

:-) witam z poranna kawusią

iza - napewno będzie :tak: gratki dla Karolci za pierwsze tak wazne słowo "MAMA"!!!!!

gdzie jesteści???????? oj kawusia tak samej nie smakuje:no: :-(

Trzecia?????:confused: :-)

Kubusiowa- nie chce Ci psuć humoru, ale wydaje mi się, że podium to sie liczy od wstania po nocnym śnie.... :happy2: :rofl: :oo2: :-D więc to chyba Iza jest pierwsza...:-p :-D :-p

Wiecie co, nie wiem czy to siła sugestii, czy faktycznie coś widziałam, ale wydawało mi się, że na dolnych dziąsełkach coś się zaczyna dziać....:-D :laugh2: :-D :laugh2: Tym bardziej, że od dwóch dni zamiast mojej Martynki jest Pani Maruda.... więc...może ... nie będę musiała iść po protezę....;-) :-)

hej !!!

a ja w oczekiwaniu az zagotuje mi sie woda na makaron kukam do Was !!

oj Mokatka niech Kubusiowej będzie ze pierwsza !! niech się dziewczyna cieszy ;-)
łoł to faktycznie Marudka chyba na zęby bo cos sie ociągały, teraz to juz najwyższy czas :-D

Mokkate może faktycznie szczęka Martynki zaczęła się uzbrajać :-D szybko pisz jak cosik się przbije :tak: :-)

Kubusiowa dzięki :-) Właśnie zapomniałam o tym napisać, a Ty kochana na gg przeczytałaś :-)
Powiedziała to bardzo wyraźnie i patrzyła wtedy na mnie:-) :-) :-) JESTEM DUMNA ZE SWOJEJ CÓRECZKI!!!! :tak: :happy: :tak:

Przed chwilą wróciłam z Urzędu Pracy, pomalutku kończy mi się zasiłek :sick:trzeba za pracą się rozejrzeć :-(

reklama
.Hejka.

.My po spacerku,poznałyśmy dziś z Lenką towarzyszy do spacerków:tak:.W końcu jakaś młoda mamuśka z dzieckiem a nie same babcie z wnuczkami spotkałam;-).No i Lenka poznała dziś 10 miesięcznego kawalera-Oliviera:tak:.Chodzimy do tej samej pediatry i rodziłyśmy w tym samym szpitalu:tak:.

.Z pół godziny temu jakiś pan przyniósł mi gazetę "twój maluszek":eek: kiedyś zostawiali mi w skrzynce a teraz osobiście pod drzwi;-).

.justynka pudełeczko super,na allegro?jak tak to podaj link:-D.

.baska ostatnio miałam napisać że idź śmiało do fryzjera i rób sobie grzywkę!na pewno będzie pasować,tylko fryzjerka musi ci wybrać odpowiednią:cool2:.A nic nie poprawia humoru tak jak nowa pasująca fryzurka.Swoją drogą musiałabym iść podciąć tą swoją grzywkę tylko jakoś mi nie po drodze:dry:.

.mokkate trzymam kciuki za zębiska:cool2:.I daj się nacieszyć kubusiowej pierwszym miejscem!:rofl:może kubusiowa o tej porze wstaje ;-).

.iza a przez ten cały czas zasiłku z urzędu pracy to nie proponowali ci żadnej pracy?? i jakie papiery trzeba złożyć ?bo chyba przez pół roku się dostaje zasiłek od skończenia się umowy o pracę:confused:.Gratki na nowe słowo w repertuarze Karolki!.

.czarnulka no no ,faktycznie zeszczuplałaś!:-p.

.anian gdzie jesteś:confused:.

.
spotkanievw4.jpg
JUTRO O 20.00 CZAT!!

.Miłego wtorku!.

Do góry