• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
baska dzięki :tak: :-) fajnie że zakupki udane :tak:
Aparacik juz przygotowany :-)

diablica rozumiem, wszystko co dobre szybko się kończy :sick: a ta choroba to nie miała kiedy Cię zaatakować :eek:

Spadam do wyrka! Dobranoc!!!

hej !!!

najadłam sie orzeszków słonych i mi brzuch rozsadzi :baffled:

dzis byłam na pasemkach i wyglądam jak ludź ! bo mój kolor był juz tragiczny !

jutro robie wypad do kolezanki z Liwią bo juz dosc mam tylko dom-zaklad-dom-zakład !! ale pocieszające jest ze jeszcze tylko dwa tyg w gipsie teściowa a potem odpadną mi z obiadków :-)

Karola takie rzeczy robi dziewczyna z bb !!

decoupage - Pozosta

nie dość ze link mi dalej nie chodzi to jeszcze pół posta mi ktoś zjadł :wściekła/y:
poddaję sie !!!
Anian zdrówka
Diablica i co urlop minoł a Ciebie nie było u mnie :no: ale usprawiedliwionma jesteś a swoją droga cześciej Twojego męza widuję :eek:
Izka Czarnulka ale super ze sie spotkacie :happy: ja tez chce :cool2:

dzień doberek:-)

mokkate - jestem po nocnym przebudzeniu :tak: więc jestem dzisiaj pierwsza!!!!!!!!!!:-) :-D

mykam sniadanko przygotować potem zerkne poczytac posciki:-)

narka

druga!!!!! :-D

Kubusiowa- brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-D :-) :-D

A mnie udało się wczoraj zrobic fajne zakupy. O tym później, bo mała grasuje...:happy:

A u nas biało!!!!!!:-D

A teraz o zakupach . W Deichmannie trafilismy na wyprzedaż butów zimowych i udało nam się kupić buty dla Grześka za 59zł, a były warte 180.:-D Potem w LeClercu kupilismy dla niego kurtkę na narty za 70zł!, choć na kasie wybiło 229zł. Wytłumaczylismy pani, że skoro wisi pod wielgachnym szyldem "obniżka z 89 na 70", to my za tyle chcemy. I udało się.:-D Chyba mieliśmy dzień na zakupy.
Natomiast dzisiejsza noc nalezy do tych nieprzespanych, bo Martynke bolał brzuszek i wierciła się, i płakała na zmianę. Koszmarrrrr! I teraz nie wiem czy to po orzeszkach (Justa- też się nimi wczoraj obżarłam :tak: :zawstydzona/y: ) czy czekoladzie, którą wrąbałam w znacznych ilościach.:confused: :confused: :confused: Chyba wyeliminuje oba te produkty z mojej diety...:-(

Iza- Martynka chyba sie umówiła z Karolinką, bo od paru dni też zaczęła mówić mama...:-) :tak: Doczekałyśmy się :-)
Życzę udanego spotkania.

Czarnulka- mam nadzieję, że pani doktor Wam się spodoba. Napisz co i jak po wizycie.:happy:

Baska- a zaryzykuj z grzywką. Jak Ci się nie spodoba, to zawsze możesz zapuścic.

Anian- nie dajcie sie chorobie!
A z @ to u mnie było tak, że była trochę nieregularna na początku, a potem wszystko wróciło do normy.

Miłego dnia!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry