Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

żałuje ze na roczku nie było czasu na dłuższą pogawędkę
więc teraz dzięki
Mową Sonii się nie przejmuj rozgada się na czas :-) a przecież nie od dziś wiadomo że Sonia to wyjątkowo zdolna dziewczynka
i część nazwiska
sprytnie to sobie wykombinowała :-)

Jak mały je mi z jednego cycka to z drugiego też leci
Jedna wada tego karmienia piersią u mnie to jest to, ze potrzebuję wkładki laktacyjne
:-)
"
;-)
:-) Mój Mały ostatnio w nocy o 1 jak wstaje na papu nie chce się już położyć do łózeczka
mimo że usypia mi na rękach a jak go kładę to się budzi i ryk. Walczyłam tak w nocy 4 razy i poddałam sie bo spać mi się strasznie chcialo i wzięłam go do naszego łóżka i zasnął bez problemu. Mały cwaniak. Niewiem gdzie tego sie nauczył bo raczej z nami nie spał. Czasami brałam go o 5-6 rano do łozka jak już nie chciał spać.
Bardzo ważne i pilne.
I jak mam tą butelkę zakręcić normalnie smoczkiem do góry i dodatkowo tą zakrętką jeszcze na smoczek zeby była szczelnie zamknięta. Mam butelkę z aventu i ona ma smoczek (wiadomo) i jeszcze tą zakrętke na smoczek