reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
hej
Melduję sie wyspana :-) :-) :-)
Jeremi spał 5 godzin zbudził się na cyca i spał kolej 4 godziny :cool2: REWELACJA

dzień doberek :-)

iza -dużo duzo radości i zdrówka dla Karolinki z okazji 10 miesięcy!!!!!!!!!!!!!1:tak:

karolina - zycże oby więcej takich przespanych nocy:tak: całuski dla Lenki:-). Kuba ogólnie ładnie spi w nocy i przespanych całych nocek mamy juz zaliczone :-D tylko cos ostatnio w nocy jest płacz i musimy przetransportowac młodego do naszego łóżka i w sekundzie śpi:confused: nie wiem co sie dzieje:confused: no i ranny z niego ptaszek 6 rano juz najlepiej gry i zabawy :szok: Więc ja juz jade na rezerwach:laugh2:

kaśka - Piotrus prześliczny:-) no to szaleństwo przygotowań na urodzinki zaczęte:laugh2:

baska - ja moze ze dwa racy musiałam uzyc wkładek lakt. więc nie pomoge ci:cool2: odliczasz juz dni do pracy:confused: bo mi to strasznie leci:szok: :baffled:

no niestety musze przerwać bo buntownik nie da mi pisac :laugh2: zreszta cosik jakis dziwny zapaszek od niego leci:-) :-D

narka miłego dnia, potem dokończe pościk

Mmm :-) fajnie że zajrzałaś do nas :-)

MariaOla gratuluję tylu godzin przespanych przez Jeremiego :-) fajnie że się wyspałaś bo ja :no:

MariaOla spóżnione ale SZCZERE buziaczki dla Twojego synka z okazji ukończenia pierwszego miesiąca życia!!!! JEREMI DUŻO ZDRÓWKA!!! Już nie jest noworodkiem a niemowlaczkiem :-) :tak: :-)

Karolinna- jak ja Ci zazdroszczę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:
Tym bardziej, że dzisiejsz noc to masakra! Totalna!!
A przede mną pakowanie. Ciekawe o czym zapomnę:confused:

Iza- sto buziaczków dla Karolki z okazji kolejnej "miesięcznicy" !!!!!!!!

Mmm- super, że wpadłaś. Jak tam w pracy? I jak Grzes w żłobku? Dalej mu sie podoba?

Sandros- jestem ciekawa co to za ciekawe chwile masz w pracy:-p ;-)

Kubusiowa- jak tam projekt? Może zrezygnujesz z pracy i zajmiesz się projektami. Bedziesz miałą więcej czasu dla Kubusia...;-) :tak:

Anian- no i jest mi baaaardzo przyjemnie :-)

Wczoraj zważyłam Martynkę i ......uwaga! przekroczyła 8 kg!!!!!!!!!!!!! Ma 8100 :-)

Jutro jedziemy i nie będzie mnie przez tydzień. Mam nadzieje, że nie zapomnicie o mnie , drogie koleżanki, przez ten czas??????:-(

Mariola - fajne uczucie pt. "wyspana":tak: ale to leci Jeremi skończył 1 miesiąc :szok: całuski dla synusia z tej okazji !!!!!!!:-)

monysia - skąd jesteś:confused: napisz cos wiecej o sobie:tak: a ile staracie sie o dziecko:confused: :confused: moge smiało powiedziec że "walczyłam" o Kubusia bardzo długo ale było warto!!!!!!!!!!:-) :happy: więc myśl pozytywnie:tak:

mmm - super ci widziec na wątku:happy: ja teraz siedze z resztka kawusi bo Kuba własnie lezy w łóżeczku i mam troszke czasu na bb:laugh2: wklej jakies nowe foteczki bo jestem ciekawa jak Grzesiu urósł:tak: :-)

mokkate - jak przygotowania do wyjazdu w góry:confused: ale ci zazdroszcze:-p :tak: ja to sobie tylko obiecuje co sezon że chcę sie nauczyc jeździc na nartach i tak tylko na obietnicach co roku pozostaje:-( :zawstydzona/y: ale następny sezon mur-beton cała rodzinka na nauke :laugh2: :-D :laugh2: :-D no i te zakupy :szok: :-D UDANEEEEEEE fakt:tak:

justynka - jakos ostatnio cichutko na gg :szok: no i wkońcu musimy sie umówic na ta sesje:-D jeszcze zanim pójde do pracy:tak: aaaaa jeszcze cos nie wiem czy dobrze doczytałam nabiłaś sobie guza:szok: :confused: :confused: :confused:
i Liwciorek na foteczkach supcio

czarnulka, iza - super fotki ze spotkania, widac po usmiechach że spotkanie udane:-) no i czarnulka - figurka super-brawo!!!!!

no nie wiem czy cos pominełam:baffled: :confused:

a u nas z nowiści Kubusia: mówi cały czas dajjjjjj i podaje cześć, mówi tik-tak i kiwa głową w tym czasie, mówi baba czyli babcia, robi po trzy kroczki i bach na kolana bo szybciej, nie straszne mu przeszkody:szok:, wdrapuje sie na wysokości typu pufa czy pudło z zabawkami itp., pokazuje i mówi ty ty moze bardziej titi:-D cos mi jeszcze umkneło:confused:

ale co fakt ot fakt codziennie jakąs nowa umiejetnośc naszego skarba odkrywamy:-)

a u mnie (uffffffff) codziennnie nocny maraton do 2-3 w nocy:baffled: no ale cóż jak sie powiedziało "a" to trzeba powiedzieć "b"

miłego dzionka:-) chociaż u nas pada:-( i spacerek wisi pod znakiem zapytania:confused: ale do fryca z Kubusiem to musze dzisiaj jechac bo włosy sa za długie i przeszkadzaja:tak:

hej !!!

ja siedze w zakładzie i jestem szefowa pełną gębą, bo nikogo wiecej nie ma :-D szkoda ze klientów tez nie :eek: jakis ten dzień dzis taki dupiaty :baffled:

mój tata wczoraj przyjechał bo dzis z Liwą i teściówką został na strazy bo Paweł w Katowicach jakies zdj reklamowe trzaska !!!

Mokatka udanych szusów na feriach !!! jak obiecasz ze pamiątki nam przyweiziesz to na pewno nie zapomnimy :-)

Izka no no dziesiątka !!! całus dla Karoli

wszystkim wysapanym gratki i oby po tych pochwałach nic sie nie zmieniło !!!!

Kubusiowa no jakos dogramy termin !!! a guza Liwia mi miską nabiła !!!

i co to jeszcze :confused: ja chciałam :confused:

reklama
Do góry