reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
WItam wieczorkiem

Jakie ja mam teraz dłuuuuuuuuuuuugie wieczorki:rofl: :rofl: :rofl: Fajnie mi z tym. A Młoda tak się przyssała do butli, że szok.:-) :surprised:

iza, więc tak: Moje dziecię pije z butelki, niekapka jakoś nietoleruje:no: .Patrycja pije mleko Nan3R a na nac dodaję jej jeszcze 2 łyżeczki kakao na 240ml mleka (dziś to całe wypiła:szok: ). A w nocy...cóż, leży w łóżeczku, ja siedzę obok łóżeczka i smeram ją po brzuszku/głowie. Daję jej też czasem butelkę z herbatką lub wodą, ale jak nie chce to jej nie zmuszam:wink: . Nie chcę jej przyzwyczajać do picia nocnego, bo z tym walczyłyśmy w listopadzie:oo2: .
Na razie jestem zdesperowana oduczyć ją spać ze mną (bo o to jej w ponbudkach nocnych chodzi:baffled:), ale coraz ciężej :eek: mi z tym, a Małej już coraz lepiej więc zostaje nam się dalej męczyć.
A dziś dałam jej butlę z mlekiem o 5, bo cyca też tak piła, a teraz wiem ile wypija.
Ale się rozpiasałam....sorki:-)

Dziewczynki na zdjęciach - słodkie.
Iza zawsze bierzesz aparat na spacery:confused: :confused::confused:

karolinko wracaj do nas szybciutko :sad: :sad::sad:

justyna mam nadzieję, że te prpblemy to były przejściowe:hmm:

Mam pytanko, co jadają Wasze pociechy na kolację:confused: :confused::confused:

Miłego wieczorku:-)

witam wieczorkiem:-)

monysia - wielkie gratki za fasolkowanie:happy:

karolinka - no :-( że nas opuszczasz ale kochana wracaj wracaj szybciutko:tak: dziewczynki widac zadowolone ze spotkanka na spacerku:-)

i co ja chciałam napisać:zawstydzona/y: ale pustka:szok:

to moze nowinki: Kubus dzisiaj przeszedł z pokoju do przedpokoju sam na własnych nóżkach!!!!!!!!:-D

i jeszcze jedno Kubuś jest w gazetce "Mamo to ja" jako jedno z 200 dzieci:-D :laugh2: :-D :laugh2:

.witam wieczorkiem.

.Mi tez będzie za wami tęskno...tylko nie wiem czy internet do 14 lutego tzn.włącznie z jutrzejszym dniem czy już jutro nie:confused:.Jeśli będzie z jutrzejszym dniem to powinnam się zjawić na chacie:tak:.

.iza dzięki za maila:-D.

.kubusiowa wow,Kubusiek to mała gwiazda...w gazetce,teraz dziewczynki będą go prosić o autografy;-).Gratki dla takiego dystansu który przeszedł Kubuś.

.anian fajnie że Pati się tak przysysa do butli:cool2:.

.justynka hehe skleroza nie boli;-).

.Dobranoc babolki!.

CAŁUUUUUUUUUUSY DLA MAŁYCH WALENTYNEK :-D I DUZYCH WALENTYN;-) ŚLE MAŁY WALENTYNEK KUBUŚ:-)

TO JA DRUGA SIE MELDUJE
miłego dzionka

WITAM!

DZIEWCZYNY MAM PROPOZYCJĘ ŻEBY DZISIEJSZY CZAT PRZESUNĄĆ Z RACJI DZISIEJSZEGO ŚWIĘTA NA JUTRO!!!!!! CO WY NA TO:confused:
Jeśli nie będzie przesunięte to mnie niestety :no: będzie. Mogłybyśmy się też ewentualnie spotkać i dziś i jutro :-)

KUBUSIU OGROMNE GRATULACJE z okazji samodzielnego chodzenia!!!!
Kubusiowa a jest w numerze lutowym Twój Kubuś:confused: Musimy kupić:tak:

Anian dziękuję za wyczerpującą odpowiedź, czyli Twoja mała pije butle rano i wieczorem:confused:
Moja w nocy się budzi chyba na cyca, no ale jak wiesz już ją odstawiłam, przeważnie pomaga smoczek a czasem muszę ją trochę poprzytulać. Moja dziś o 6 pila butle, wypiła całą ale zrobiłam tylko 100 ml.(wczoraj też tyle zrobiła to wypiła 60) i spała potem jeszcze do 8 :tak:,jutro zrobię jej już całą porcję zobaczę czy wypije, wieczorem butli jej nie daje bo je na kolacyjkę kaszkę mleczno ryżową.
A to kakao to dlatego żeby całe wypiła:confused:
Aparat kiedyś miałam zawsze na spacerze (jest malutki więco to żaden problem) teraz już nie noszę :no: ale wczoraj wzięłam bo wiedzialam że spotkamy się z Lenką i jej mamusią :-)

DZIEWCZYNY CZY MOŻE BYĆ TAK ŻE DZIECKO PIJĄCE SZTUCZNE MLEKO WIĘCEJ SIKA:confused: Dziś mała pierwszy raz przesikała pampersa i była cała mokra :baffled:

Z OKAZJI DZISIEJSZEGO ŚWIĘTA ŻYCZYCZYM WSZYSTKIM WALENTYNKOM, WALENTYM I MAŁYM WALENTYNUSIOM DUŻO, DUŻO, DUŻO MIŁOŚCI!!!!! KOCHAJCIE SIĘ!!!!
Mam pytanko podobne do Anian - co dajecie dzieciaczkom na śniadanko:confused:

reklama
Do góry